Volle maan is altijd een soort hoogtepunt, een slotsom van dat wat je met nieuwe maan tot wasdom wou brengen.

Bij de wicca noemt men deze de oogstmaand die verwijst naar onsterfelijkheid. Als we starten met oogsten kan je dat ook zien als een afrondingsfase. Eerst was er het idee, dan de uitdagingen om het gestalte te geven om op een bepaald moment te oogsten of het resultaat te aanschouwen.

Het onsterfelijke ligt in het feit dat je je bewust wordt, dat wat er ook op je pad komt, hoe moeilijk sommige fases ook zijn, dat alles een doel dient. Elke ervaring maakt jou zelfbewuster en daarmee een stukje meer onsterfelijk. Hoe dichter de mens bij zijn ware essentie komt, hoe meer jij je verbind met de almachtige bron die eeuwig en onsterfelijk is.

Volle maan in ram

Met deze volle maan in ram voel jij die kracht van het onsterfelijke. In een leven kan je wel 1000 doden sterven, want een angst loslaten voelt meestal als een stukje doodgaan. Echter het enige dat dood gaat is een stukje van je persoonlijkheid om zo meer aan onsterfelijkheid van de ziel te winnen. Elk stukje onmacht en angst dat je loslaat maakt je sterker en sterker. En dit mag je nu voelen met Ram. Ram (1ste teken van de dierenriem) is het leven dat doorbreekt, nog onschuldig en ongerept als een kind en met een onaangetaste vurige drive. Volledig bewust nog van het hogere wezen en noch totaal onbewust van het angstig ego, gaat de vurige ram het leven aan als is ie idd onaantastbaar. De mens komt pas in de problemen op het moment dat ie het leven als een probleem begint te zien, dan worden de teugels aangetrokken en strak gehouden en verliest de mens zijn onschuld en ongereptheid.

De akker van 2020 was pittig om te bewerken want we stonden voor de uitdaging van het corona virus. Wat kan jij nu oogsten of waar ben jij je bewust van geworden? Wat neem je mee in de volgende fase van je leven en welke ballast laat je achter je?

Het eerste aspect die mijn aandacht trok was, de conjunctie mars zwarte maan in huis 11 in ram

Lillith of zwart maan, is dat stukje ontembare vrouwelijke energie met een passie voor eerlijkheid, die lak heeft aan alle maatschappelijke conventies. Ze is de zweepslag die verraad en leugens naar boven brengt en ze pikt geen enkele vorm van onderdrukking. Zwarte maan ziet loepzuiver door al het lagere heen, is verbonden met mogelijkheden van de 5de dimensie en 6de zintuig. Het is ook de plek waar hoger bewustzijn mogelijk is. Ze staat in het 11de huis, het huis van sociale contacten. En daarmee een uitnodiging om je onpersoonlijke gedrag naar elkaar en de afstand tussen elkaar te overbruggen. Er is geen ik en jij, we zijn één en dragen gewoon elk een andere frequentie van het hogere om tot uiting te brengen. Droppen dus die leugen van afscheiding en scheiding. No social distance, loslaten van de digitale contacten en het weer echt contact met elkaar hebben.

Om haar energie te kunnen kanaliseren in de ram toont dit een nood aan fysieke activiteit en fysiek contact . Dans, fiets, boetseer, schilder, bedrijf de liefde, massages …………..zolang je maar beweegt en contact maakt het fysieke.

Lilith | Mars is continue gedreven door actie vanuit een zich onderdrukt voelen. Pogende confrontaties te ontlopen vanuit een gevoel van verslagenheid. Een vluchten in de geest vanuit een ontkennen van de “strijd” in de wereld. Een zich verloren voelen omdat haar rechtvaardigheid beschaamd werd. Dit soort teleurstellingen zorgt voor verwrongen sociale interacties. Gelukkig is mars retrograde waardoor je je bewust kan worden van dit patroon. Eenmaal Lilith zich weer bewust wordt, kan ze weer spontaan zijn en kan ze haar enorme krachten omzetten in een supersterke authentieke persoonlijkheid. Een actieve litith mars overwint elke crisis omdat ze spontaan en eerlijk is. Hiertoe worden we nu collectief uitgenodigd om nee te zeggen tegen verdrukking en ja tegen eerlijkheid.

Uranus – maan

Geeft je het gevoel te willen uitbreken, de drang naar vrijheid is heel sterk omdat je onbewust voeling hebt met wat het leven echt kan bieden. Het zorgt voor een positieve nieuwsgierigheid, een wat als ik mijn angsten loslaten en er gewoon voor ga?

Maan – cheiron

Laat je voelen waar je nog het meest gekwetst, bang voor bent. Voor welk gebrek ben jij bang maw wat ben jij bang te ontberen of aan welk gebrek denk jij te lijden?

Mars retrograde in ram vierkant saturnus in steenbok is het hoe jij omgaat met grenzen, structuur en gezag. Er is veel woede en verontwaardiging opgebouwd de laatste maanden. En het lijkt alsof de vurige ram de boel in de fik wil steken, de structuren rammen omdat hij de meerwaarde van grenzen nog niet ontdekt heeft. Een kind (ram) is onbekend met grenzen en loopt overal tegenaan en omdat het dit concept niet begrijpt wordt boos en opstandig. Met het ouder worden (steenbok) is het de bedoeling dat je je opstandigheid omzet in de bereidheid om te leren en zo tot begrip komt van wat grenzen en structuur inhouden. Rellen en vechten is het in stand houden van opstandigheid, waardoor je niet kan doorgroeien. Daarom worden oorlogen en rellen bewust in stand gehouden op aarde.

Enkel vrede is een garantie voor doorgroeien. Weerstand en opstandigheid remmen enkel groei.

Deze constellatie wil je leren dat je enkel met de nodige zelfdiscipline het leven zal kunnen doorgronden en begrijpen. De jeugd wil dingen naar hun hand zetten, de wijze oudere leert zich voegen naar de grenzen en beheerst op die manier de materie. Grenzen is vormgeven, potentieel zichtbaar maken. Tot mijn 42ste heb ik 100% vanuit weerstand geleefd, godzijdank durfde ik dat los te laten en kon ik zo tot mezelf komen en heb ik erna reuzenstappen in bewustzijn gezet.

Stel jezelf de vraag: gedraag jij je nog als een klein kind dat klaagt en schopt, weigerend verantwoordelijkheid te nemen of ben jij al zo gedisciplineerd dat je beantwoord aan je ziel en deze duidelijk tot zichtbare vorm brengt?

Mars retrograde is het willen bevechten van het boze, alles wat je fout vind. In deze periode is het belangrijk om te begrijpen dat de enige vijand jijzelf bent. Dat waar jij boos om bent is het probleem. Alles wat je in de buitenwereld wil bevechten is een projectie van wat in jou leeft. Kijk waartegen jij vecht en je verzet en neem de macht terug. Laat nooit iets of iemand uit de buitenwereld zeggenschap over jou verkrijgen. Je geest is altijd vrij. Zet agressiviteit om in assertiviteit.

Mars wordt ook nog eens door Eris aan de tand gevoeld of je wel echt heel eerlijk bent met jezelf. Als er nog leugens zijn zal je nu de behoefte hebben om die uit te klaren. Waak je voor ongeduld en er iets door het strot willen rammen. Temper dit door je af te vragen waarom je dit wil, waarom het belangrijk voor je is. En wees dan heel eerlijk met jezelf en kijk of je handelt vanuit innerlijk almacht en weten of vanuit onmacht en iets proberen af te dwingen.

Venus tegenover ceres

Nodigt je uit om je goed voelen niet te laten afhangen van iets of iemand, maar om je bewust te worden van je innerlijke bron, die voor diepe vervulling kan zorgen.

Deze energieën zijn nu zeer vurig, krachtig en energiek met mars ram. Dat wil zeggen dat ze zeker een uitweg of kanalisering zullen zoeken. Richt je energie wijs en blijf uit elke vorm van agressie. Er zijn veel leukere, betere en constructievere manieren om je energie te richten.

TWEE BELANGRIJKE PIEKEN

– het Mars Saturnus-vierkant op 29 september om 21:49 UTC

– het Mars-Pluto-vierkant op 9 oktober om 13:09 UTC. Voor ons in belgie, nederland, spanje enz valt het 2u later dus op 23:49u & 15:09u

De Lichtkrachten vragen iedereen die zich zo geleid voelt om op die twee momenten mee te doen aan de Flower of Life-meditatie of om op je eigen manier af te stemmen, en om duidelijk een intentie uit te sturen van vrede, harmonie, vrijheid, zelfexpressie, overvloed, levensvreugde. Ik voel nu al dat ik terug het proces mee zal ondersteunen via healing. Normaal ga ik een half uur ervoor al in afstemming en het kan zijn dat ik dat wel online zal inleiden (omdat er veel vraag naar is) en dan afsluit om verder in de healing te duiken.

Eigenlijk hou ik me nooit bezig met meditatie. Meditatie is een vorm om je persoonlijkheid te overstijgen waar ik niet echt affiniteit mee heb. Als vis kan ik heel gemakkelijk oplossen in iets ( dans, muziek, andere energievorm) daarom ben ik goed in healing en niet in meditatie. Als je ook moeite hebt met meditatie dan geef ik je hier mijn manier om af te stemmen. Ik maak eerst verbinding met de schepping en zeg letterlijk: ik verbind me met de schepper van alles wat is en alles wat is en dan vraag ik om vreugde, vrijheid, overvloed en stel me er dan voor open en zo versmelt ik ermee. Zo wordt ik er een kanaal voor. Dan wordt ik verder geleid door het energiekanaal zelf en voel ik wat niet strookt met die frequentie en verlicht ik die of krijg ik beelden door waarmee ik dan werk. Als healer zie ik mezelf als kanaal waarlangs de energie kan herschikt worden. Healing kan maar als je je durft over te geven = voldoende je persoonlijkheid opzij kan schuiven en je verbinden met het hoger goed.

De vorige afstemming Saturnus-Chariklo-conjunctie op 21 september was een zware healing mag ik zeggen. Er zat een zeer zware blokkade op de pijnappelklier in het collectief, dat weggenomen werd, ook op de achterzijde van de thymuschakra (hoger hart) en behoorlijk wat druk op de sinussen ……de witte roos was heel belangrijk en de term tederheid kwam hierbij. Ik zag een witte roos bij elke mens aan de achterzijde van het hoofd en zag een regen van witten rozen neerdalen op aarde. De witte roos is het meeste zuivere en zuivert op vele lagen (zie de gelaagdheid van haar bloemblaadjes) Dus werk zeker nog de volgende dagen met de witte roos om de healing op de vrouwelijke energie verder te versterken.

Het derde oog of de pijnappelklier heeft bepaalde fysiologische werkingen in combinatie met de hypofyse, en is het fysieke orgaan van intuïtie, inspiratie, spiritueel inzicht en goddelijk denken.

De conjunctie van Saturnus Chariklo op 21 september betekende de hoogste quarantainestatus voor deze planeet, zowel als planetaire quarantaine en als covid-quarantaine, en nu verliezen de duistere krachten dagelijks hun greep op het oppervlak van deze planeet. Er is nog steeds een grote mogelijkheid voor de cabal om gedurende ongeveer een week te proberen nieuwe covid lockdowns op te leggen, en een gematigde mogelijkheid voor de cabal om te proberen ze in de komende drie weken op te leggen.

Daarom vragen de Lichtkrachten iedereen die zich zo geleid voelt om deel te nemen aan dagelijkse meditatie om 21.30 uur UTC = CET 23.30 uur om covid lockdowns tegen te gaan.

Ik hoop op vele helpende lichthandjes

Samen zijn we de verandering. Het is tijd om dit zichtbaar te maken.

Persoonlijke ondersteuning

Ook nu weer kan je aansluiten op deze energiepoort van de volle maan via de healing die ik geef vanop afstand. Deze healing helpt je om je persoonlijke leven uit te lijnen met de kosmische frequenties, waardoor je persoonlijke groei versnelt, omdat je de frequenties beter kan integreren. In het verslag achteraf, krijg je de blokkade waaraan je nu mag werken en advies via het beeld dat ik doorkreeg tijdens de healing. De boodschap van de groepsleden is unaniem dat deze healingen en verslagen zeer stevige handgrepen en steun bieden. Inschrijven kan tot 1 okt om 23u enkel via isabelle@zichtbaar.be.
Deelname kost maar 18€ invl verslag, een abonnement is 125€ = 7 + 3 gratis

Van harte

Isabelle Lambrecht

healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut, bemiddelaar

www.zichtbaar.be