Deze supermaan met haar gedeeltelijke zon zal natuurlijk verder bouwen op de zeer krachtige lichtcodes die binnengekomen zijn tijdens de leeuwenpoort van 8-8-2018. Op alle mogelijke manieren kan jij nu geconfronteerd worden met je innerlijke beleving. Alles “spant” samen om je naar binnen te brengen, om te voelen, om te contact te maken en te verbinden. Van zodra jij met jezelf verbonden bent, kan jij eindelijk de belofte aan je ziel waarmaken.

De opening van de leeuwenpoort op 8-8-2018 opende weer de mogelijkheid van  het scheppen via de tijdsspiralen. Dankzij deze mogelijk zal de mensheid een kans krijgen om zich te bevrijden  uit de beperkende verhaallijnen van gebrek, pijn en lijden kunnen stappen. De techniek van een verhaallijn is dat alles wat je ervaart binnen een verhaallijn, vertaalt wordt aan de hand van de rode draad van dit verhaal. Een verhaallijn is een patroon dat je aanleerde om te kunnen overleven. Hiermee hou jij alles onder “controle” en vermijd jij in te voelen. Als jouw verhaallijn (=blinde vlek, diepe kwetsing) is dat jij geboren bent voor het ongeluk, dan zal jij alles wat je onder ogen naar dit verhaal zetten. Zo schep jij ongeluk op ongeluk, verloren kansen op verloren kansen, verlies op verlies. Totdat jij de moed hebt om eindelijk de controle los te laten en jezelf weer de toestemming te geven om in te voelen wat je echt op het lijf geschreven is

Dit is het schitterende proces van het verwerven van de heerschappij of meesterschap over je eigen bestialiteit en duisternis. De kunst van het weer leven vanuit je innerlijk weten in plaats vanuit overleving en gekwetstheid.  Elke mens verandert in een beest, van zodra je uit je potentieel stapt en je bedachte verhaal  van pijn, lijden en gebrek binnenstapt. Op dat moment is angst koning en  het is ongelooflijk hoe snel je iemand dan naar het leven wil staan voor de meest onnozele dingen en woorden

Best een rare dwarse uitdrukking toch,  het iemand naar het leven staan. Dat wil zeggen  dat je iemand niet kan uitstaan en het liefst wil doden. Maar dan valt mijn kwartje en vind ik de wijsheid in onze spreektaal weer uitzonderlijk. De naar die zo raar aanvoelde is natuurlijk een verwijzing  naar het huidig, ooo zo beperkte lineaire denken. Het overlevingspatroon waarNAAR jij zelf leeft. Hierdoor trek jij automatisch elke situatie, persoon binnen je verhaallijn. Je zet de ander letterlijk naar jouw verhaal en schep jij  de spreekwoordelijke duivel en oorzaak. Het is tijd lieve mensen om IN de levensstroom te stappen in plaats van te leven naar een verhaal .

Het lineaire denken is overleven, door vooraf in te vullen maw als A voorvalt dan is B de uitkomst. Maar leven is constante beweging en verandering dus kan je het onmogelijk vooraf inkleuren. Wat je wel kan doen is invoelen, dan is A+B = C? Dankzij je mogelijkheid om te kunnen  invoelen en creativiteit  kan je nieuwe leven scheppen door je grenzen (het bekende) te verleggen. Gelukkig is er nu , sedert 2012,  voldoende licht (=informatie) op aarde, waardoor mensen de mogelijkheid krijgen om uit het overleven te stappen en het in het leven te stappen vanuit levensvreugde. De leeuw maakt graag plezier, is het stralende zonnetje. Hoe zit het met jou? Straal jij van levensgeluk en passie of ben jij een dramatische  zuinige mopperpot?

Het 10de huis

Wat met direct opviel  bij deze maanradix was de heel sterke bezetting van het 10de huis met zon/maan/pallas en de retrograde mercurius en dit maakt een versterkend aspect naar de retrograde neptunus in vissen.

Een neptunus in vissen staat daar opperbest waardoor onze inspiratie en idealisme versterkt worden. Zijn retrograde zijn, helpt je nog meer de klemtoon te leggen op je eigen ontwikkeling van bewustzijn en hoger denken, los van elke mogelijke maatschappelijk context.

Pallas is het vermogen, dat elk van ons bezit, om dingen tot een goed eind te brengen. Dit door patronen te herkennen, je echte realiteit en waarheid in de ogen te zien en dan de nodige wijsheid en moed aan de dag te leggen om geweldloos en op creatieve wijze je potentieel vorm te geven. Palles versterkt nu zowel je denken als je voelen waardoor je optimaal gebruik zal kunnen maken van je intuïtie om je eigen ideaal vorm te geven.

In leeuw kan dat wel voor een knaller zorgen hoor, want de koninklijke leeuw zegt theatraal: showtime! Tijd om de show te stelen en je authentieke zelf te zijn. Doorprik en kijk je patronen en verhaallijnen in de ogen. Wees creativiteit om zo snel mogelijk in harmonie en balans te komen. Met mercurius zal je meer dan genoeg ideeën hebben. Durf out of the box maw buiten je verhaallijn te denken, ga ervoor, smijt je erin, het is namelijk SHOWTIME.  Met de juiste focus zal je heel veel oude issues nu kunnen in harmonie en balans brengen. Het spreekt vanzelf dat je harmonie en oplossingen noch kan afdwingen, noch kan opleggen, noch ervoor op de vuist kan gaan. Alles draait rond de vrouwelijke energie, het invoelen, aftasten, het open staan voor elk verhaal, het grotere geheel zien en het voor beide partijen tot een win-win komen dankzij slimheid en creativiteit. Dat is de opstuwende schwung van de spiraal betreden. Dat is de manier waarop we deze wereld nu mooier kunnen maken.

Het 10de huis is het huis van je maatschappelijke plek, beroep en carrière, dat tot wat jij je geroepen voelt om hier neer te zetten op aarde. Maar hier ontmoet je dus ook je overlevingsmasker of overlevingsgedrag, het je aangepast handelen naar de buitenwereld toe. De energie van de leeuw zal je uitdagen op de show te stelen, om je eigen ding te doen. Weet dat je uniek en authentiek bent, waarom zou je dan in godsnaam iets anders willen kopiëren?

Het 10de huis is omvat ook dat waarvoor jij je verantwoordelijk voelt, met andere woorden de belofte aan je ziel, jouw respons op je eigen ziele potentieel. Dit houdt ook verband met je  ruggengraat en structuur. Met deze eenvoudige vraag die je jezelf  helpen scherp stellen waarvoor jij GRAAG verantwoordelijkheid wil nemen. Hoe wil jij dat anderen je na je dood onthouden en omschrijven.  Gebruik dit als  duidelijk richtlijn in je leven. Je zal merken dat je heel dicht bij je eigen potentieel zal leven.

Uranus de god van de vrijheid

Uranus retrograde in stier 8ste huis maakt een aspect met venus 12de huis in weegschaal. Uranus vraagt je te kijken naar wat voor jou waardevol is, zonder ook maar rekening te houden met de buitenwereld. Hoezeer je het ook besterft om uit te komen voor wat jij wil, het enige wat schoonheid en geluk in leven remt is jij die niet durft te kiezen voor wat jij echt waardevol vind. Waarvoor offer jij je venus (liefde/schoonheid/evenwicht)? Wat weegt op jouw weegschaal zwaarder dan venus?

Het is tijd om je venus te bevrijden uit haar isolement door je eigen waarheid als rechter te plaatsen.

Uranus brengt je het besef bij van wat voor jou, vrijheid is. Het is een blauwe planeet. Zijn kleur is ook al een indicatie en verwijzing  naar de keelchakra, het jezelf een stem geven. Hoe doe je dat? Door spontaan en verrassend te zijn, lekker dwars te liggen, dingen anders te doen. Kijk naar de planeet zelf, zijn talrijke manen draaien in omgekeerde richting van oost naar west, hij draait tegengesteld om zijn as, zijn as loopt evenwijdig aan de dierenriem ipv er haaks op te staan, zijn magnetisch veld is niet gecentreerd. Je kan het zo gek niet bedenken of bij Uranus is het juist het tegenovergestelde. Uranus is de planeet van ‘individuatie’ ons vermogen om een deeltje te zijn binnen de golf. Om dwars te gaan liggen, dingen anders te doen en uniek te zijn. Maar omdat we nog altijd de golf zijn ook is de motivatie liefde en schoonheid.

Ben jij bereid om terug deel uit te maken van de golf in plaats van te leven vanuit weerstand en zelfvernietiging? Dwars liggen of uniek zijn is nog altijd een onderdeel van het in de stroom leven. Het is een manier om de stroom te verkennen. Echter weerstand, afwijzing en vernietiging zijn een leven naar een verhaal, buiten de stroom.


Zon eclips vierkant jupiter

Jupiter staat voor bewust-zijn, vermeerdering, overvloed, wijsheid en geluk. Met de zon in leeuw kan je er wel willen invliegen en het allemaal mooier zien dan het is. Het vierkant wil je “dwingen” om innerlijk zon ipv je ego tot volle expansie te brengen. Kijk eens in je leven waar je in overdrive gaat, het teveel je best willen doen, het te blij of optimistisch zijn. Doorprik deze bel eens en richt je zonnekracht op dat wat je echt geluk en overvloed schenkt. Kijk ook eens naar wat je verzamelt of wil vasthouden, dat is altijd een teken van gebrek aan vertrouwen. Geluk is een keus, heeft niks te maken met dingen vasthouden of verzamelen. Nee het heeft juist alles te maken met de vrijheid om te kunnen stromen, je grenzen te verleggen, grootse dingen te durven voeden. Maak van het leven echt feest. De feestvarkens die drinken en drugs gebruiken missen heel veel. Stel je open voor de zin van alles. Ik ben lang boos geweest omdat ik een zinloze wereld zag, gelukkig bleef ik zoeken en ontdekte ik een magische wereld waarin alles perfect zinvol is. Het leven is echt volmaakt voor wie uit het verhaal wil stappen en zich openstellen voor de echte realiteit.

Wil je maximaal profiteren van deze frequenties? Schrijf je dan zeker in voor de groepshealing die doorgaat vanop afstand. Inschrijven via isabelle@isahealing.eu tot 11-8 om 23.30u. Kost 15€ incl verslag achteraf. Zelf hoef jij niks te doen, ik stem me op je af via je geboortenaam.