De energie van de volle maan in weegschaal was een eerder rustige energie en een reinigingsproces. Dit zal ervoor zorgen dat je er klaar voor bent om er ten volle voor te gaan, voor dat waarvoor je ziel je nu zal roepen. Meer en meer komen we dichter naar een punt van ontknoping en elk van jullie zal daar zijn/haar eigen steentje in bijdragen.

De nieuwe maan staat in ram, dat is een werveling van energie en enthousiasme die je mag richten. Normaal is ram een vurige uitbundige energie maar met deze ram zal je handelen van uit je buikgevoel dus eerder een spontaan, bewust ipv erin te vliegen. Maar de kracht zal hierdoor enkel sterker zijn. Het is een maan die heel veel mogelijkheden en groei te bieden heeft. Dus veel potentieel en verandering staat er op de agenda.

Waar laat ram ons in mee wervelen?

De ram als eerste teken van de dierenriem kan je zien als pure levenslust, enthousiast en halsreikend uitzien naar het doorbreken in de materie. De start van een groeispurt. De charme van de ram zit in zijn naïeve onschuldige aard. Het leven is nog ongecompliceerd en de focus ligt eenvoudig weg op bestaan, er zijn. Daarom is deze nieuwe maan een uitnodiging om ratio uit te schakelen en als een kind vanuit je buikgevoel te handelen, zonder je de vraag te stellen of het rationeel klopt. Hierdoor ben je in staat om juiste keuzes te maken.

We zijn bezig met verandering en elk van ons zal nu met deze lente belangrijke zaden planten. Zoals gebleken is, het laatste jaar, waren alle zekerheden vals en is het aan ons om vanuit de kracht van de ram, de matrix te doorbreken en door te groeien naar wie we echt zijn. De ram bezit de moed en kracht om te pionieren, andere richting uit te slaan en op te staan als het nodig is. Treedt dus buiten je comfortzone en vertrouwde paden. De ram weet dat hij alles in huis heeft om te slagen. Ram is zeer energiek en ideaal om schoon schip te maken. Gooi alles uit je leven wat je niet meer dient letterlijk en figuurlijk dus die lenteschoonmaak laat maar komen.

Maan en mars / een gevoel van kracht en zelfvertrouwen

Dit is een boost voor je zelfvertrouwen, versterkt je moed en kracht. Het maakt het leven aantrekkelijk omdat je dichter bij je gevoel kan komen. Goed ook om fysiek wat stoom af te laten dus ideaal ook om fysieke klussen op te knappen. Lente in het land dus ook jouw seksuele energie is ontvlambaar, je warmte en charisma staan op volle kracht. Voor wie denkt dat je seksuele energie enkel bedoelt is om seks te hebben, weet dan dat dit je scheppende energie is waarmee je ook healing kan brengen, verwerp die niet aan seks. Seks en liefde worden zo vaak verwart. Seks is de lagere liefde, de ware liefde is het je verbinden.

Maan en jupiter / gevoel van geluk en optimisme

Deze verbindt je met het optimisme, de kracht van de lente, geluk. Lente is altijd een stukje ontwaken en je weer bewust worden van alle mogelijkheden. Wie iets nieuws wil opstarten, krijgt nu groen licht.

Maan en pluto / onweerstaanbare impulsen

Pluto daagt je uit om voor jezelf te kiezen, om te luisteren naar de leiding van je ziel (pluto) ipv naar de stem van de buitenwereld.

Maan conjunct venus/ liefde en kinderwensen 

Staat voor een ideaal beeld en het scheppen van schoonheid. Verliefd worden zit er ook bij en omgang willen met anderen vanuit liefde en schoonheid. Kinderwensen die nu waarheid kunnen worden.

Mars en jupiter / herinnering aan je eigen schepperspotentieel

Wat zorgt voor een sterke focus op slagen en wat je nu onderneemt zal succes kennen. Tenminste als je keuzes maakt vanuit je buikgevoel ipv uit paniek, angst of twijfel. Durf het anders te doen, durf tegen de mainstream in te gaan en je unieke zelf een stem te geven

Er ligt heel veel potentieel en overvloed voor je klaar als je de manipulaties van de buitenwereld naast je neer durft te leggen en je vanuit je buikgevoel verbindt en communiceert met anderen.

Op wereld niveau zal destructie in de kiem gesmoord worden. Leef en laat elke vorm van angst los.

Wil jij ook maximaal profiteren van al deze power energieën  extra profiteren en handvaten krijgen over hoe je dit het beste kan toepassen in je eigen leven? Schrijf je dan zeker in voor de groepshealing tot 12 april 23U. De healing gaat door na 23.30u. Inschrijven enkel via isabelle@zichtbaar.be en kost maar 18€ incl verslag. Lees hier ervaringen

Isabelle Lambrecht Ⓢ

healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut   

www.zichtbaar.be

www.levende-gemeenschap.site