12 januari  was een heel belangrijk astrologisch energetisch moment. Dit omdat we een 4-koppige conjunctie hebben die maar 1x om de 700jaar voorkomt, mercurius- pluto-saturnus-zon en ook ceres staat erbij dus is het eigenlijk een 5-koppige constellatie.
De laatste keer dat deze energetische grootmachten samen stonden, was toen de Tempeliers hun banken netwerk creëerden en nu kunnen we het tij keren naar een eerlijker systeem. Het luidt de activatie en gronding in van het watermantijdperk dat broederlijkheid en eerlijkheid voorop stelt.

Ook zal tijdens de conjunctie Saturnus / Pluto een massale planetaire energieactivering op Aarde plaatsvinden. Op dat moment wordt de planetaire Solar Plexus Chakra in Uluru (voorheen Ayers Rock) en Kata Tjuta, in Centraal-Australië, volledig geactiveerd. Dit is de voltooiing van wat onder de aboriginal mensen bekend staat als de “Onderbroken Ceremonie”.

Het bericht kreeg ik van iemand doorgestuurd en las ik “toevallig” op 12 januari zelf .  Toeval bestaat niet, dingen vallen je toe omdat je er ofwel om vroeg ofwel omdat je een bepaald proces mee dient te ondersteunen. Vandaar dat ik weet dat het de bedoeling is dat ik dit proces mee ondersteun.

Normaal doe ik research voordat ik iets deel maar ik voel dat het belangrijk is dat dit proces mee gedragen wordt.

Ik moest ook de Montgo berg (waarop ik woon) mee aansluiten op het proces. De montgo berg is de foto hiernaast met het water

NGALTAWADDICEREMONIE

Er was op 12 januari, in Uluru de Ngaltawaddi-ceremonie in het Northern Territory, Australië, met als bedoeling de kosmische navelstreng te genezen. De Uluru is een heilige berg (zie foto hiernaast). Er werd gevraagd om massaal energie te sturen naar Uluru. Elk van jullie bepaalt zelf of je je hiertoe aangesproken voelt of niet. Ik voelde me ertoe aangesproken en ik merkte dat ik uitgenodigd werd om de energie van de Montgo berg in Denia (Alicante) (waar ik woon) ook te laten aansluiten op het proces. Ook een heel krachtige vrouweljik energie de montgo berg

Je kan dat heel eenvoudig doen door eventjes diep in en uit te ademen en je heel bewust te worden van jezelf. Als je helemaal bewust bent van jezelf kijk je naar de afbeelding van de berg en zeg je in stilte of luidop dat jij je aansluit op het healing proces in Uluru en dit proces mee ondersteunt.

Uluru en Kata Tjuta vormen samen de wereld Solar Plexus Chakra. Dit is de primaire Chakra voor het behoud van de wereldwijde gezondheid en vitaliteit van de planeet en alle levende wezens. Als het hier niet goed is, lijdt het hele wereldsysteem.

Volgens Robert Coon, auteur van ‘The Rainbow Serpent and the Holy Grail’, zal deze krachtige activering ook een explosie van goddelijk licht en energie met zich meebrengen via de zanglijnen (leylijnen) van de planeet, die alle aardchakra’s met elkaar verbindt, en vooral een van de belangrijkste Energy Arteries / zanglijnen die door de Aboriginals worden aangeduid als The Rainbow Serpent (voor velen goddelijke vrouwelijke energie).

Deze lijn begint bij Uluru (zonnevlecht) en reist via Bali (wereldzuiveringscentrum), naar Glastonbury (hart- en derde oogchakra’s) , naar het Titicacameer (sacrale chakra) en vervolgens terug en door naar Uluru.

Aboriginal Lore vertelt over een ceremonie in de Dreamtime die werd onderbroken en nooit voltooid. Deze ceremonie was bedoeld om het Grote Plan van de Aardegeest te vervullen. Zodra het ritueel is voltooid, zal ‘perfectie zich over de hele wereld verspreiden’. Met andere woorden, dit ritueel zal de weg openen van het 4e naar het 5e Wereldbewustzijn. De zeldzame viervoudige conjunctie zal de eerder onderbroken ceremonie culmineren in de reactivering van de zonne-navelstreng van planeet Aarde met de zon, en op diepere niveaus met de Grote Centrale Zon.

Dit zal op zijn beurt helpen bij het creëren van een archetypische communicatie tussen de zon en de aarde, om ons te helpen een ‘gouden eeuw’ vollediger te omarmen.

bron: 

Isabelle Lambrecht