2018 sleurt je al mee in haar verhaal vanaf de eerste nacht, want het is volle maan van 1 op 2 januari om 3:25u. Daar bovenop hebben we 2 volle manen in januari waarvan deze op 2 januari een super maan is en deze op 31 januari een zogenaamde blauwe maan. De blauwe maan komt enkel voor als er 2x een volle maan is in 1 maand. De energie van de blauwe maan is de energie van herkansing of herbevestiging, van een uitzonderlijke kans om nog iets in de juiste richting te sturen.

Ben je ook benieuwd wat de kosmos zo extra in de verf wil zetten voor 2018?

Wat wil deze maan met volle kracht belichten?

VOELEN …….VOELEN deze maan wil dat je gevoel de trigger is die alles in beweging brengt. Je ziet dit mooi op de tekening, ze is als het ware het handvat en alle andere planeten staan onderaan, als liggen ze in een emmer. De maan als handvat draagt ze en brengt ze in beweging.

Omdat ze de eerste is van het jaar en dan nog super maan, is de insteek voor 2018 gekleurd door deze maan. Kreeft gaat over emoties, durven voelen, kreeft is ook de consolidatie en laatste fase van je materiële opbouw. In kreeft zet je vast dat wat voor jou werkt, een soort van afbakening van je terrein van waaruit jij je verdere leven gaat leiden. Je kan het ook zien als de etsing van je persoonlijkheid, dat waar jij je meer veréénzelvigd. Vb ik ben coach, ik ben healer, ik ben nietsnut, ik ben….. het ik ben en de leugentjes voor bestwil die je gebruikt om dit pantser (kreeft heeft een pantser) in stand te houden.

 

De laatste jaren is er van alles gebeurt en uit deze onrust heb jij dingen gedistilleerd die jij tot fundament zal maken voor je verdere leven. Je hebt je “gewapend” met ideeën over alles, waarbinnen jij je verschanst. Als het ware je pantser (thuis) van waaruit jij je verder zal ontwikkelen. Kreeft heeft alles met voelen te maken, je kan maar spreken van een thuis als je je er goed voelt. We kennen allemaal nog wel die fase van ons eerste huis. Weg vanonder vader en moeders vleugels en dat wauw van mijn eerste stekje voor mij alleen. Pas wanneer we op ons eentje (alleen of met partner) gaan wonen kunnen we eindelijk ons eigen ding doen (vruchtbaar worden).

In 2018 zal het gaan over bezieling, emoties toelaten en thuiskomen in jezelf en in relaties. Je zal anders leren kijken naar samenzijn en naar wat is veiligheid voor jou. Ook het diepe verlangen naar die juiste match (tweelingziel). De volle maan staat opposiet de zwarte maan dus je diepste innerlijke drijfveren zullen bovengehaald worden. Maskers vallen weer een stukje af ten voordele van je authentieke zelf.

Innerlijke vervulling ontdekken

Ze staat aan cusp (start) van het 9de huis en gaat vollen bak voor “de zin van het leven”. Het wordt dus een tijd van beschouwing of een je licht laten schijnen over wat je eigen hogere waarheid is. Hier vorm je je ervaringen en kennis om tot wijsheid. En wijsheid is uniek voor elke mens.Ceres (vervulling) staat conjunct met het MC (carrière/status) dus jij je zal je bewust worden van wat jij echt nodig hebt om je gevoed en vervult te voelen. Doe jij nu een job voor het geld of omdat je ouders die goed voor je vonden, dan zal jij je hierbij leeg voelen. Vanaf 2018 zal je ziel je laten voelen wat wel je ding is, waarmee jij je vervult voelt. Vb ik ben coach & healer en ik ben dat echt in hart en nieren, als ik me daarmee bezig hou dan voel ik me vervult. Iedereen heeft zijn eigen stuk dat 100% bij hem/haar past. Ga je ermee aan de slag, dan zal je vanzelf succesvol zijn. Je kan het niet zoeken, je ontdekt het pas als jij ja zegt tegen jezelf. Zolang je zoekt loopt je weg van jezelf, als je dicht bij jezelf blijft, vertrouwt en weet dat alles ALTIJD juist en volmaakt is dan kan jij genieten van wat je doet. Dit in de wetenschap dat elke stap je dichter brengt bij je ware zelf. Ik heb 44 jaar nodig gehad, hardnekkig en als een gek gezocht naar de meerwaarde die ik kon zijn voor de wereld. Hoe meer ik zocht hoe minder ik vond en hoe meer ik gek kwam van het idee dat ik faalde. Het moment dat ik eindelijk gewoon accepteerde dat ik was wie en wat ik was, kwam ik thuis. En het was als gingen de deuren vanzelf open. Ik was op, zat letterlijk op mijn tandvlees, overleefde puur op wilskracht en het moment dat ik opgaf ging het gewoon vanzelf. Zo moeilijk om te snappen maar zolang je probeert en moet ben je aan het vechten. Wanneer je bent, spontaan en alert ben je mee op de stroom van het leven en gaat alles vlot. Vervulling ontdekt je wanneer je uit de weerstand blijft en je jezelf en het leven accepteert en als uitgangspunt gebruikt.

In kreeft ontmoet je levendige herinneringen uit het verleden die vormend en bepalend geweest zijn voor je huidig gedrag en zijn. Ook kan je je behoorlijk zelfbeschermend opstellen en het is de bedoeling dat je deze reflex op een hoger plan brengt, door te onderzoeken waarom jij denkt bescherming nodig te hebben? Ga kijken wie jij in je intieme ruimte toelaat en bekijk eens waarom, wat heb je van hen nodig. Wie in volle vertrouwen leeft, weet dat kwetsbaarheid een illusie is. Met deze maan krijg jij een inkijk in je blinde vlek, in de onderliggende pijn, ontstaan in een ver verleden vanuit een onbegrip en een onmachtig zijn om ermee om te gaan.

Nu ben je echter volwassen, heb je de teugels in eigen handen en kan jij de dingen logisch een plaats geven. Je bent te lang vastgelopen op deze zelfbescherming waardoor je eigen bloeien verstikt werd, op je zoek naar veiligheid en bescherming. Wees flexibeler in je omgaan met mensen, soms komt er een klap aan en soms een aai, maar beide kan jij aan.

Zwarte maan (lilith) conjunct venus

De zwarte maan is de “donkere” kant van het vrouwelijke, het ontembare, die oerkracht waar de mensen bang voor worden gemaakt. Maar conjunct met venus (schoonheid, liefde) krijg jij de kans om te ontdekken dat de ontembare kracht van liefde heel mooi is als je je voor haar openstelt. Wie er bang voor is zal er inderdaad door overweldigd worden. In steenbok op de cusp van het derde huis zal ze ervoor zorgen dat deze kracht een onderdeel wordt van je zelfexpressie. Je mag leren om je op je gemak te voelen met deze oerkracht. Jouw woord is scheppend, leer dat begrijpen, te accepteren en GERICHT in te zetten. Super belangrijk voor 2018 is ADEMEN, probeer je elke dag 2x per dag bewust 5 diepe teugen na elkaar te nemen. Mensen ademen veel te oppervlakkig omdat ze zichzelf minderwaardig voelen en klein houden. Lilith is die pure kracht die neemt, die er staat, die adem is en pure manifestatie. Dat ontembare deel van jou dat altijd standhoudt, altijd terug opveert, jouw redding in deze wereld waar de ziel zolang monddood gemaakt is. Voel mensen, durf passie te toe te laten (ps passie is meer dan seks he!!!) Ik hoop dat jullie toch al zover geëvolueerd zijn om te begrijpen dat passie dat is wat je een gevoel van diepe vreugde heeft en een tomeloze energie. Het is dat wat je ogen laat stralen.

De volle maan in het 9de huis

De kracht van het 9de huis is een mannelijke energie, vervult met optimisme en vurigheid in het zoeken naar de eigen waarheid. De bedoeling is dat jij vanaf nu jezelf de vrijheid gunt omdat jezelf te verrijken met inzichten en daar waar nodig bij te sturen. Het 9de huis is verbonden met boogschutter, die uit het mierenneuken over details stapt, om aan de slag te gaan met de grote lijnen. Het 9de huis is het inzicht dat alles past in een groter geheel, samenhang, communicatie en verbinding. Jouw hoger (ge)weten. Je mag nu je kleine wereldje verruimen en je verbinden met het onbekende, om het zo bekend voor je te maken. Met deze energie kan jij ontdekken dat de reis, de ervaringen en belevingen het allerbelangrijkst zijn in het leven. Je bent hier op verkenning, op ontdekkingstocht en als jij enkel pijn en lijden ziet zal deze focus je naar een afgesloten weg, meer nog naar een box-mind leiden. Focus jij je op het avontuur, zal dit je brengen naar wonderbaarlijke ervaringen.

Neptunus in vissen 4de huis

Neptunus staat voor een diep respect voor het leven, naastenliefde, idealisme, religie, mystiek, kunst, occultisme, . Het is een zowel scheppende als reproducerend energie en ze staat in het meest (over)gevoelige teken vissen. Het is een constellatie die meestal verlichting via revolutie brengt. In het 4de huis, het huis van structuur (4 is ook het cijfer van de materie) zal ze zorgen voor een revolutie in je persoonlijke leven. Het juk van de buitenwereld wordt volledig geweerd, het borrelt van diep in jezelf omhoog en met de ontembare kracht van lilith vind het zeker zijn uitweg in je leven.

Het wordt een zeer persoonlijk proces, waarin je genoeg zal hebben aan jezelf maar waartoe je wel zal aangezet worden door emoties en gevoelens. Dus je kan sterk op jezelf zijn in deze periode.

Wil je jezelf maximaal voorbereiden op deze schitterend opportuniteit, schrijf je dan ook nu weer in voor de groepshealing op afstand, die doorgaat op 1 januari om 0,00u. Je kan inschrijven tot 01/01 om 23,30u door een email te sturen naar isabelle@isahealing.eu. Kost 15€ incl verslag binnen de 14d.

Ontdek hier hoe goed de groepsleden zich voelen met deze healing op afstand; Hieronder al een kleine greep uit hun feedback.

Hallo Isabelle, Ja ik moet eerlijk zeggen dat ik vooral vandaag, deze ochtend, me super blij en fit voelde maar dacht dat het zo snel misschien niet kon. Het zal dus effect hebben! Thanks

Dag isabelle, Ik wil me graag weer inschrijven voor de groepshealing. Ik voel me steeds super na zo’n healing.  Dank u wel; Prettig weekend Tania

Hoi Isabelle,Wat een mooie Groepshealing weer. Ben blij en iedere keer weer verrast met je verslag. Bedankt hiervoor. Roosje

Hallo Isabelle, Dank je wel voor het verslag, Dit geeft weer hoe ik steeds de fout in ging.Ik meld me weer graag aan voor de healing want het voelde als of er gewicht van me schouders af viel Mvg. Kim