Ook astrologisch wordt het een bijzonder jaar. 

Disclamer; al mijn artikels bevatten schrijffouten, lees hier waarom

Op 1 januari was er de opening van de engelenpoort 222, wat een grote invloed zal hebben op karmische relaties en tweelingzielen.  Deze engelenpoort, opent de weg naar jezelf, naar het voeling krijgen met je zelf en het aangaan van de heilige relatie met jezelf. Op 10 januari, is er met de volle maan een bekrachtiging van deze poort. Wie voeling met zichzelf wil krijgen kan zich aansluiten bij de  extra groepshealing die ik dan geef.  De healing ruimt emotionele blokkades op en aan de hand van het verslag, lees je dan wat je nu mag veranderen in je eigen leven om tot zelfrealisatie te komen.  Inschrijven kan tem 10 januari om 23.00 en kost 18€, incl verslag achteraf. Lees hier een kleine greep uit de ervaringen van groepsleden. Schrijf jij je ook in voor de groepshealing volle maan van 10 januari dan kost het maar 30€ ipv 36€ incl verslag.

Op 21 december 2020, is er het samenkomen van jupiter en saturnus  in waterman, waarmee een periode van 200 jaar in aarde tekens wordt afgesloten. Aarde tekens hebben als hoofdoel, materiele zekerheid. Met als resultaat een bijna volledige roofbouw, zowel financieel/ economisch / milieu,  door grote multinationals

De volgende 200 jaar houden we het “luchtig” dankzij het luchtteken waterman. Het kan ook gebakken lucht worden of een de sky is the limit. In elk geval zal de macht van de grote multinationals afgebroken worden ten voordele van cooperaties en persoonlijke groei en gelijkwaardigheid.

Mijn grappige gids en inspirator, is weer aan het rollen van het lachen. Hij zegt dat gebakken lucht wil zeggen dat we zullen leren om beter te scheppen. Om wat we denken bijna realtime te bakken of gestalte te geven. Het is een feit dat als je leeft vanuit eigenliefde en zelfvertrouwen de vertragingsfilter angst en wantrouwen wegvalt, waardoor je scheppingsmacht zuiver en exact is. 

Ik ben in elk geval, heel benieuwd wat de komende 200 jaar  aan luchtigheid, zal inhouden, voor onze en de volgende generaties. Als 50 jarige zal ik waarschijnlijk het 1ste kwartaal ervan meemaken en helpen gestalte te geven. 

Waterman is de vernieuwer.

Pluspunten
Onafhankelijk ★ vrijheidslievend ★ broederschappen ★ Menslievend ★ Eerlijk ★ Trouw ★ Vindingrijk ★ Vernieuwend ★ Intellectueel ★ Vriendelijk ★ Intuïtief ★ maakt zijn eigen wetten ★ hervormer ★ uitvinder ★ techniek ★ wetenschappen ★ 
Minpunten
Anarchistisch ★ Wereldvreemd ★ Onvoorspelbaar ★ Fanatiek ★ Onbetrouwbaar ★ Sektarisch ★ Zonderling

 De meest belangrijke vernieuwingen waren: stoommachines, luchtvaart, elektriciteit, elektrotechniek, telegraaf en telegram, radio, TV, beeldoverdracht, radar, film, machines, auto, vliegtuigen, computers, microtechnieken, gsm, draadloos, …. benieuwd welke vernieuwing we nu mogen meemaken


Passende beroepen voor de Waterman energie
Baanbrekende geleerden en wetenschappers, schrijvers die nieuw gedachtegoed verspreiden, astronoom, geschiedkundige, uitvinder, alles wat verband houdt met fotografie, radiografie, elektronica, luchtvaart, computers, enz. Ook als protestzanger, oproerkraaier, revolutionair, stand-up comedian, vernieuwend artiest of mediafiguur (radio-tv-film) zijn ze op hun plaats. Verder: welzijnswerker, leraar, psycholoog, psychiater, genezer, therapeut en de hele paranormale en occulte sector

HET ELEMENT LUCHT : Algemene kenmerken :

  • Contact met ons hogere zijn, religie
  • Communicatie, het verspreidt, het toetst, ideeën & intellectualisme, plannen maken, informatie uitwisselen, kennis, migratie, 
  • lucht en ruimtevaart
  • artificiele intelligentie
  • Maakt licht en luchtig.
  • objectief, kan goed samenwerken, leggen verbanden, modernisering, specialisaties
  • mentaal ingesteld, mentaliteit, visies, logica en kan daardoor moeilijk omgaan met emoties
  • Nadeel : soms teveel communicatie; teveel bij praten blijven; teveel bij het denken blijven; teveel bij plannen blijven, niet tot de actie overgaan.

—————————————————————–
Jupiter, planeet van geluk en overvloed, zal zijn invloed sterk laten gelden dit jaar. Verschillende keren zal hij de krachten bundelen met Pluto / Saturnus. Dit op 5 april, op 30 juni en op 12 november.
 DIt zal zorgen voor positieve wendingen en grote veranderingen, de ruime mogelijkheid tot transformatie,  zelfbekrachtiging, versterking van je groei en het verruimen van je visie en horizon. Soms zelf letterlijk, zoals ik als voorloper, zelf gedaan heb in nov 2018. Toen ben ik verhuisd naar Spanje. Veel lichtwerkers en mensen die met zelfbewustzijn bezig zijn, voelen de nood om hun groeiend lichtlichaam, te versterken in gezonde gebieden waar veel zonlicht is. Velen worden zullen tot een bepaalde plek op aarde aangetrokken worden. 

Ik heb dat duidelijk ervaren toen ik startte met mijn healing en lichtwerk in 2012.  Van toen af overwinterde ik 5 maand per jaar in Tenerife en in 2018 besloot ik voor een definitive overstap naar de zon. Om mijn energie hoog te houden heb ik idd heel veel zonlicht nodig en als waterteken vis, heb ik ook de zee nodig.

De leeuwenpoort op 8 augustus, is elk jaar weer een uitnodiging om meer in je eigen kracht te komen, de kroon op het hart te zetten ipv van op je hoofd. DIt jaar zal het heel krachtig worden omdat je zielepad zich heel duidelijk zal willen laten zien.

Van harte

Isabelle Lambrecht

healer & bewustzijnscoach