In 2020 mag je in elk geval je hart laten spreken.

Disclamer: er staan fouten in deze tekst. Lees hier waarom dat ok is voor mij 

Het getal 2

Twee is het getal van de dualiteit, het splitst op in 2 tegenstellingen, die dezelfde kracht hebben maar een andere macht (=mogelijkheid).

De ene macht is het geven (mannelijk) de andere is het ontvangen(vrouwelijk). De 2 is wat groei mogelijk maakt omdat er uitwisseling is tussen 2
machten (mogelijkheid) en krachten (potentieel).

Het is de energie van relaties, evenwicht, flexibiliteit, liefde, creativiteit en creatie.

Het getal 0
De 0 is de almacht, overvloed en oneindigheid, die toont dat als het berg afgaat dit je genoeg energie geeft om in je dieptepunt waar naar boven te schieten. Het is ook het nulpunt waar alles pure magie en potentieel is. In het nulveld, moet niks maar kan / mag alles. De 0 is ook perfecte balans omdat alle stress, moeten en presteren tot nul herleid wordt. Het is het getal van puur zijn. Men noemt het ook het getal van de leegte of het potentieel. Dat wat nog ongerept is en daarom verwijst het ook naar je hogere zelf, je intuïtie, gidsen en beschermengelen .

Het getal 20
De 20 is de energie van zegeningen, van steun, aanmoediging, universele liefde. De kracht en wens, om je zielsmissie te leven. Als je dit getal zit is het ook de boodschap van de engelen dat je mag optimistisch zijn en vertrouwen, omdat er heel veel hulp en steun is achter de hemelse schermen. Het verwijst ook naar een duw in de goeie richting, nl de richting van je zielepad. Er komt nieuwe info naar je toe die je zal helpen om de nieuwe fase in je leven gestalte te geven.

Het jaar 2020 nodigt je uit om :
– mededogen te leren en medelijden los te laten
– dienstbaar te zijn ipv jezelf weg te cijferen
– rancune los te laten en verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf
– in vrede met jezelf te leven ipv te vechten tegen de buitenwereld
– oordelen te vervangen door innerlijke wijsheid
– authentiek te zijn ipv jezelf te vergelijken met de anderen
– zelfmedelijden te vervangen door dankbaarheid

De 2020 is dus een heel bijzondere energie omdat ze een magische structuur neerzet.
2+0+2+0 = 4, de vier is structuur, materie en vormgeving. Er zal zeker een nieuwe structuur vorm krijgen, die van een hogere frequentie zal zijn en die meer vrede en harmonie zal mogelijk maken.

Wil je anderen een riem onder het hart steken, deel dan gerust dit artikel.

Van harte,

Isabelle Lambrecht

healer & bewustzijnscoach