Met de vorige nieuwe maan dd 9 oktober lag de klemtoon dubbel op de innerlijke beleving, met de 8 van de 9 planeten onder de middellijn. Volle maan in stier gaat vollen bak voor een full house. Laat je maar eens goed gaan, want het is ook jachtmaan. Bij deze is de jacht open ;-).

Ja, denk je nu misschien en waar wordt ik geacht op te jagen? Wel de stand van mars, geeft waar we nu collectief jacht op mogen maken in ons persoonlijk leven.  De marsstand in een horoscoop is de strijder of jager in jou, je daadkracht en meer nog, het is dat wat je letterlijk in je mars hebt 😉 Tenzij je nog teveel vanuit zelfafwijzing leeft,  zonder enige idee of notie van het feit dat jij iets heel unieks in je mars hebt.

Het jachtseizoen is bij deze open

Wanneer je een kijkje neemt in de natuur, merk je dat de dagen worden weer korter en dat er al heel wat blaadjes van de bomen aan het vallen zijn. De kortere dagen, minder daglicht, laten zien dat de natuur zich aan het klaarmaken is om zich terug te trekken en te herbronnen. De dieren jaren nu om hun reserves aan te leggen. Omdat ons dagelijks leven minder draait rond voeding kunnen vinden, is de jacht heden ten dage van een subtieler gegeven. De stier nodigt je uit om te jagen op wat je lekker & leuk vind of op wat je kan voeden in de komende rustperiode.

Tijdens de zomer ligt de klemtoon op een  laat maar tonen wat je in huis hebt (=bloeien en uitwerken). Met de herfst komt je in een meer  analyseren wat werkte en wat niet, want dra, zullen enkel nog de naakte stammen en takken overblijven of met andere woorden, dat waarop jij volgend jaar weer zal uitbloeien. Het is nu ook tijd om los te laten wat je niet meer wil en te jagen op wat je wel wil. De kiem voor volgend jaar leg jij nu of bepaal jij nu.

Deze kiem is dat waar jij nu de 2 volgende weken jacht mag op maken. Met mars in waterman mag jij je bewust worden  van of jagen op welke vorm van beperking je nu nog het meeste remt om voluit te leven. Leer je hiervan bewust te worden vanuit de vrijheid van wat voor jou goed aanvoelt. Om je echt bewust te worden hiervan is het waardevol om de volgende 2 weken een soort van dagboekje bij te houden. Noteer er telkens je je geblokkeerd of geremd voelt, het hoe en waarom je je geremd voelt. De rode draad die zich zal tonen is dit thema waarop jij volgend jaar mag bloeien en groeien.

Volle maan in de comfortabele stier

Deze volle maan bevind zich juist in stier, namelijk op de 1ste graad van stier. Nog volledig in de nasleep van de ram uitwerking, kan je je als je juist stier binnenkomt, nog wat beduusd voelen. De maan in ram werkt is één en al ik moet door de materie breken, ik moet geboren worden. Na die stormram kracht is het zaad doorgebroken en is er nu een soort van wat nu met die gefocuste ramkracht ( ambitie om te leven) . Ok je leeft, maar wat nu, wat is je doel, wat “moet” ik nu doen. ? Om dit wat-nu te beantwoorden, mag jij jezelf volgende vraag stellen: “ wat wil ik en waarom wil ik wat ik wil. Wordt je bewust van wat je wil ervaren. De uitwerking van deze volle maan zal je duidelijk ervaren in je dagelijkse leven en in het contact nu met anderen.

Stier wil  jou stabiliteit en comfort

Het zaad (idee) wil altijd doorbreken. Wel je bent er, proficiat. Maar wat wil jij nu gestalte geven? De maan in stier nodigt je uit om voor jezelf scherp te stellen wat jij nodig hebt om je je comfortabel en goed in je eigen vel te voelen. Met de stier energie kan je ontdekken wat jou stabiliteit geeft. Het is een zeer aardse en praktische energie die de dingen graag simpel houdt. Je hebt eten, warmte, liefde, een warm lichaam naast je  en onderdak nodig. Maar daarbovenop zijn er dingen die je leven gewoon mooier maken, wat houdt dat juist in voor jou? Ontdek wat jouw basis wensen zijn, VANUIT je gevoel. Je kan wel denken, ik heb dit of dat nodig, maar als je het dan krijgt merk je dat je je onvoldaan voelt.  Elke persoon is uniek, heeft een unieke kijk op wat schoonheid is en legt zijn eigen unieke klemtoon. Wat is voor jouw mooi en waardevol? Ik kan wel sla lekker vinden maar jij helemaal niet, en toch valt het onder de noemer voeding. Kijk wat elke basiswens voor jou concreet inhoudt.

De hamvraag voor deze 2 weken is : wat ben jij waard, wat gun of sta jij jezelf hier toe op aarde

Met elke volle en nieuwe maan geef ik een groepshealing, die doorgaat vanop afstand. Hiermee help je jezelf om beter aan te sluiten of de kosmische insteek. Het verslag achteraf geef nog extra insteek en is een tool om zelf mee aan de slag te gaan in je persoonlijk proces.

Jouw eigen comfort mag je nu ontdekken

De maan maakt verschillende aspecten die je als wegwijzer kan gebruiken

conjunct uranus in stier: uranus zal vanaf 2018 tem 2025 in stier vertoeven, dus we zijn nog maar aan de start van zijn 7-jarige invloed in stier. Dit zal  zowel persoonlijk als collectief zorgen voor een herbekijken van het financiële waardensysteem en het eigen waarde oordeel. Je zal leren om in n de plaats van slaaf te zijn van je geld,  hoe jij je geld ten dienste van je plezier en comfort kan aanwenden. Ik mocht al ontdekken dat mijn veiligheid en comfort totaal los staan van mijn geld, want zolang ik leefde voor het geld was ik bang om het te verliezen. Toen ik ontdekte dat overvloed alles te maken heeft met de mate waarin ik ja zeg tegen mezelf (de bron) was die voor mij het startsein om enkel nog met leuke dingen geld te verdienen.  Ik heb in mijn leven al 2x zwarte sneeuw gezien, dus ik weet wat het is om slaaf te zijn van geld. Geld joeg me angst aan en ik was ertegen, nu geniet ik ervan omdat het mijn leven verrijkt. Maar mijn klemtoon is nu leven om te genieten, dus ook werken dient voor mij een genot te zijn.

Je beslist zelf of jij in de ban blijft van het geld of niet. Wie bekend is met de tarotkaarten kent de kaart van de duivel, die je ketent aan angst, vooroordelen….. De duivel is de leraar die je leert om te begrenzen, voor jezelf te kiezen, voor je innerlijke rijkdom. De bron is almachtig, het geld is maar een instrument, zonder de bron of iemand die het wil, is het nutteloos en waardeloos. De volgende jaren leren jij en alle mensen op aarde om te  bepalen wat echt waardevol is voor jezelf en wat niet. Maak een wijze keuze: slaaf zijn van of je laven aan de bron. In uranus kan een inzicht inslaan als een bliksem, have fun.

-maan oppositie zon in schorpioen: zal zorgen voor een intense en stuwende kracht naar essentie en daarmee duidelijkheid. Niet meer een halfslachtig ik wil wel maar…..Een leuke oefening is je partner of kinderen te vragen, je te helpen bewust te worden van alle maar’s in je leven. Vraag hen je telkens een teken te geven als je zegt: ja, maar …..Je zal schrikken van hoe vaak jij excuses zoekt. Wees echt en eerlijk met zelf, dan pas kan jij tot volle wasdom komen.

maan oppositie venus in schorpioen: ontdoe je van alle vormen van oppervlakkigheid, wees trouw aan jezelf en gevoel, zet je eigen waardenstelsel centraal in jouw leven. Leer leven vanuit jouw waarden dan ben jij een pure uiting van liefde. Zolang je leert te leven vanuit een ander waardenstelsel ben jij als een puist op het gezicht van de bron. Je bent geschapen om jouw unieke plek en uitingsvorm aan te nemen, zodat je de schoonheid van de bron kan weergeven.

maan driehoek saturnus in steenbok: ontdek voor jezelf wat een zinvolle invulling is voor jou. Neem enkel verantwoordelijkheid voor jezelf. Beantwoord enkel aan je innerlijke bron en respecteer enkel deze.

Schorpioen op het 7de huis: waarmee verbind jij je, wat raakt je intens?

Waar ben jij je van bewust in de ander, waarom trekt die ander je aan? De ander als namelijk spiegel voor jezelf. In schorpioen kan jij eindelijk openstaan voor wat de ander je wil tonen, om dieper in jezelf te gaan en daar die stukjes die je nog afwijst te ontmoeten. Het 7de huis is het huis van de relatie, Het geven en nemen. In schorpioen betekend het dat jij nu nood hebt aan gevoelszekerheid, een echt thuiskomen zoals een twin-relatie. Er is nood aan intens; echt en diep contact. Dat houdt wel in dat jij bereid dient te zijn om je helemaal open te stellen en over te geven aan de het leven. Ben jij daar al toe bereid?

Met venus in het 7de huis in schorpioen tegenover maan/uranus zal een treffen zich afspelen binnen het thema relaties. Hoe ziet jouw huidige relatie eruit? Is een afhankelijksheidsrelatie of is een aanvullende relatie waarbij twee zelfstandige entiteiten van elkaar genieten, zonder elkaar nodig te hebben. Hier zullen dode relaties die je steeds weer blijft voeden uit onmacht, door de mand vallen. Ben jij bereidt je relatie of een idee los te laten en eerste en relatie met jezelf aan te gaan voordat jij je openstelt voor iemand anders?

We horen elkaar terug binnen 2 weken met de nieuwe maan van 7 november.

Inschrijven voor de groepshealing kan tot 24/10 om 23.30u, door een email te sturen naar isabelle@isahealing.eu… kost 15€ incl een verslag achteraf dat jij zelf kan toepassen in je leven. Benieuwd naar hoe verrijkend andere deelnemers het ervaren? feedback