De aankomende volle maan is heel krachtig te voelen.

2021 zet in op de moodswing van de conjunctie van jupiter en saturnus in waterman van 21 december 2020 en deze invloed zal het hele jaar 2021 kleuren en de trend zetten voor de volgende 20 jaar. We hebben 20 jaar onder het juk van steenbok geleefd met zijn doodse wetten en regeltjes (als ik alleen maar kijk naar het aantal verkeersdrempels en stopborden die er in die 20jaar bijgekomen zijn JAKKES) en corona was natuurlijk de kers op de taart naar volledige controle en onderwerping. Gelukkig kunnen we ons de volgende 20 jaar laven aan de waterman invloed die een boeiende en krachtige tendens belooft met klemtoon op vernieuwing, broederschap, samenwerken en vrijheid. Een beetje als een nieuwe lei wat logisch is want we zijn juist het waterman tijdperk binnengetreden

Wat opvalt in deze volle maan setting van 28 jan 2021,

is maan vierkant mars en oppositie jupiter en een vierkant met uranus. Dat wordt een staaltje koorddansen tussen woede en iets willen doordrukken, versus ontdekken hoe je je geluk kan vergroten en jezelf verruimen. Het zal een beetje aanvoelen als koorddansen. Maar onthoud dat de enige reden waarom je denkt dat het leven een koorddans is, het feit is, dat jij je poogt ONDERGESCHIKT te maken aan menselijke wetgeving, die je bovendien totaal onbekend is omdat ze in een belachelijk hoogdravend onzinnig juridisch jargon (brabbeltaaltje) is. Speciaal bedoelt om je als mens nietig en klein te laten voelen.

Vrijheid valt of staat met de keus die jij maakt: de goddelijke wetten (natural law) en leven als een vrij zelfbewuste mens OF de menselijke wetten (maritiem law) en leven als een domme slaaf ondergeschikt aan pure kolder en onzin.

Maan in leeuw in 12 de huis.

Leeuw is een energie die dingen in stand houdt. Het 12de huis bespeelt je onderbewustzijn en je ervaringen als foetus/geboorte en zuigelingen-tijd. Het moment waarop je putte uit het veld van je moeder of waar je het leven ervoer vanuit de energie van je moeder. Bij deze zal je dus bewust worden van wat jij onbewust in stand houdt.

Leeuw is de kroon op eigen hoofd maar die staat gekwetst in huis 12. De volgende 2 weken zullen een ideaal theater zijn om je bewust te worden van hoe jij je eigen scheppingskracht onderdrukt, je gebrek aan zelfvertrouwen, zelfrespect, speelsheid en hoe jij vastloop in egoisme, jezelf groter wil maken dan je bent, je dominantie en neerbuigendheid. Onder leeuw is het een “lets play the game” en moge de beste winnen. Laten we dit ombuigen naar met volle teugen genieten van het wonder van het leven vanuit nederigheid en diepe dankbaarheid.

Aandachtsgebieden onder leeuw zijn : hart, bloedsomloop en bloedvaten, aorta, levenskracht, drijfkracht, rechter lichaamshelft, rug, ruggenmerg, rechter oog, milt

Ziekte patronen: hartkwalen, rugklachten, hoge bloeddruk, bloedstoornissen

Maan oppositie zon/jupiter huis 5 in waterman

Je angst om veiligheid staat tov de wilskracht en goede intenties om jezelf tot uiting te brengen op eigen authentieke wijze. Durf je te verbinden en op de kaart te zetten en eigen jezelf daartoe alle vrijheid toe.

Maan vierkant mars

Mars is assertiviteit, daadkracht, hartstocht en potentie. In negatieve zin aangewend om te overleven dus vanuit vechtmodus. Je kan vloeken, schelden, klagen en blèten omdat je moreel en fin failliet bent, op corona, staat en co maar je bent toch meer dan aas dat aan een hengel bungelt???? Je bent notabene een levende mens, begiftigd met hersenen om te denken, een mond om te spreken, ogen om te zien, oren om te horen, een lichaam om te ervaren en actie te ondernemen en intelligentie om keuzes te maken. Zijn we maar aas voor de staat en co? JA. Waarom? Wel omdat je als natuur persoon MAAR een waarde

Maan oppositie jupiter : Echter jupiter zal je uitdagen om je power in te zetten om te verruimen en om een betere horizon (visie) na te streven, zoals leven ipv te overleven. Enkel wie zichzelf de vrijheid gunt om te genieten van het leven zal zich veilig voelen. Let wel, enkel een zelfbewuste mens die wil verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf kan genieten en zich ten allen tijde veilig voelen in de eigen kracht en macht.

Maan vierkant Uranus : is de strijd die we zullen leveren tussen de emotie die overheerst wordt door de drang naar veiligheid en de onbeperkte macht van je intuïtie en abstract onlogisch creatief denken/handelen.

Mars vierkant jupiter kan de uitdagende ruwe aard van mars versterken en uitvergroten. Laat je niet verleiden tot impulsiviteit want dan maak je fouten. Iemand die impulsief handelt handelt nooit vanuit vertrouwen maar slaat toe als een verraderlijke slang. Er is een verschil tussen uit passie en impulsiviteit handelen. Onder impulsiviteit ligt altijd een vechtmodus.

Wil je het jezelf weer wat gemakkelijker maken en wil je wat steun en tips dan kan jij zoals altijd weer aansluiten op de groepshealing die ik doe vanop afstand, zodat we maximaal kunnen genieten van de kosmische begeleiding en bekrachtiging. We zijn natuurlijke wezens onderworpen aan de kosmische invloeden. En als je je persoonlijke verhaal op het kosmische kan afstemmen zal je overvloed en gemak ervaren. De rode draad is hoe je je vastzittende underdog positie kan loslaten en de kroon weer op eigen hoofd zetten. Ik ben in elk geval al benieuwd welk beeld en boodschap ik weer tijdens de healing zal ontvangen. Inschrijven kan tot 28 jan om 23u enkel via isabelle@zichtbaar.be en kost 18€ incl verslag achteraf.

isabelle lambrecht