De laatste 3 maand waren een stevige aanloop naar het groeien in eigenliefde met grote kansen tot verdieping en verinnerlijking dankzij de verduisteringen en retrograde planeten En nu is het tijd om hier wat orde in te brengen  zodat je kan “oogsten”. De mooie nazomer zon nodigt je uit om te oogsten, te bepalen wat jij verder in je leven wil houden. Dat doe je nu door klaarheid te scheppen in je leven, via het voor jezelf te bepalen wat belangrijk is voor jou en wat niet. De enige manier om dit te bepalen is via je gevoel, met name door in te voelen wat jou energie en een goed gevoel geeft. Schenkt het je energie en levensvreugde, doe zo verder. Berooft het je van je levensvreugde en bedrukt het je; dan is het tijd om dit NU los te laten.

Vrouwe maan schenkt ons nog 2 extra belangrijke insteken via de datum 9-9 en het uur waarop het exact nieuwe maan is 20.02u.

Het cijfer 9 – 9

De dubbele 9 is een bekrachtiging van de essentie nu en verwijst naar een evenwicht vinden binnen jouw dualiteit (= leven). Meer bepaald het in evenwicht komen door vanuit jouw absolute waarheid te DURVEN leven. Zo leer leven vanuit eigenliefde en handel je vanuit een onzelfzuchtige kijk gestoeld op mededogen. Dankzij begrip en inzicht in  het waarom en wat in je leven kan jij nu een belangrijke cyclus voltooien en zo je grenzen verleggen en een nieuw niveau betreden. De 9 energie draagt heel veel mogelijkheid tot ontknopingen in zich omdat in de 9 je alle stadia doorlopen hebt en je inzicht geoogst hebt. De wijze heeft ontdekt dat alles zinvol en volmaakt is, alles gebeurt op het juiste moment en het lot weet wat we nodig hebben.  In een 9 energie krijg je de kans en ruimte om uit je emoties te stappen en meer te ervaren en te leven vanuit authenticiteit. Zodoende deel jij een pure vorm van liefde.

Mijn ziel heeft het me symbolisch heel duidelijk gemaakt via een crash op mijn externe backup schijf waarbij al mijn foto”s verdwenen zijn. Zo gemakkelijk is het toont mijn ziel. Loslaten het verleden, en mezelf de vrijheid gunnen om naar mijn volgende niveau te gaan met een totaal nieuwe lei.  Als dat geen mooie oogst is, zoveel ruimte en vrijheid. De foto”s zijn misschien weg maar mijn ervaringen en de wijsheid verlichten verder mijn unieke pad. Mooie verwijzing naar de fase waar ik inzit. In oktober verlaat ik def belgie en vertrek ik naar spanje. Ik heb echt het gevoel dat ik een grote fase afsluit.

De spiegeling in het cijfer 20 02

Hier zie je duidelijk een spiegelbeeld effect, waarmee symbolisch verwezen wordt naar de innerlijke en de uiterlijke wereld die altijd elkaars spiegelbeeld zijn en daarmee in perfecte balans zijn. Dit is een krachtige tool als je die weet te gebruiken. Want dat wat jij ziet in de buitenwereld, is altijd gekleurd door jouw eigen kijk of visie op de dingen. Wat je herkent in de buitenwereld is een spiegelbeeld van iets wat in jou leeft/aanwezig is, maar dat jij niet meer wil erkennen (onder ogen zien). Deze reflectie in de buitenwereld is je waar naar inzicht naar  binnen .

Met de 2 wordt verwezen naar uitwisseling en samenwerking, mannelijke en vrouwelijke energie die vanuit de nul (het oneindige potentieel) proberen het mysterie of potentieel in zich besloten (de nul) te doordringen door er zich mee te verbinden (2).

Met de maan in zuinige maagd

De maagd energie is zuinig en pietluttig omdat ze vaak vastloopt in details. Deze maan laat je zien hoe zuinig jij bent met liefde en levensvreugde want je nood aan veiligheid zorgt ervoor dat je jezelf en intieme omgeving onder controle probeert te houden. Geen grootste dingen, zolang je je maar veilig en alles op de juiste plek is. Probeer uit je  denkend voelen te blijven en om meer te leven vanuit het grotere geheel nl je wetend voelen. Het leven is een concept van overvloed voor wie het zien wil en dit accepteert. De beste garantie om het pad te ontdekken dat je op het lijf geschreven is, is VOELEN. En toch hoor ik van zoveel klanten zeggen: “Ik denk dat ik voel …”.

Lieve, lieve mensen, wordt wakker (maw leef bewust) en je ontdekt vanzelf dat voelen verschillend is van denken. Via je voelen maak je gebruik  van je hele lichaam en met je denken gebruik je enkel je gekmakend koppeke. In maagd probeer je tot rust te komen door de dingen simpel en overzichtelijk te houden. Geloof me gerust als ik je zeg dat mijn leven super simpel en eenvoudig geworden sedert ik leef vanuit mijn gevoel. Inderdaad simpel want of iets voelt goed voor mij of het voelt niet goed. Een duidelijk zwart of wit, geen twijfel mogelijk en daarmee leg ik mijn vervelende logica of ja maar”s of wat als, het zwijgen op.

Neptunus oppositiet maan, je kan je  op de rooster gelegd voelen

Zit jij nog sterk vast in je emoties dan kan jij je deze dagen bijzonder gedesoriënteerd voelen, want neptunus  is de meester der illusies. Je emoties zijn illusies die je  je gevoel verblinden. Voel dan hoe dit je verlamd en je assertiviteit en daadkracht remt, breek uit en zeg ja tegen je goed gevoel en nee tegen de ander en alle vormen van plicht en moeten. Het leven zal je hiermee helpen door assertieve mensen op je pad te plaatsen, ze zullen je meestr zijn om te leren grenzen trekken. Bewaak je grenzen door duidelijk vanuit de krachtige keus voor een je goedvoelen, nee te zeggen. Als je het vanuit onmacht en weerstand doet zullen die mensen over je heen walsen. De losse eindjes, die je nu remmen in de afronding van deze fase, in de vorm van angst en onzekerheid mag je nu aanpakken, zodat je deze ook onder ogen kan zien en daarmee hun macht kan breken.

Er is maar 1 manier om je angsten en onzekerheden los te laten.

Angst en onzekerheid kunnen enkel in je leven bestaan als jij keuzes blijft maken tegen je goed gevoel in. Dan stap jij letterlijk uit jouw frequentie een hersenspinsel of zelfbeperkende verhaallijn in.

Gebruik je ratio om je situatie te analyseren ipv om te manipuleren. Ontdek het wat en waarom , van dit jezelf vast te zetten in je situatie en keer terug naar de essentie waarbij jij je wel goed voelt. Vb ik moet eten maken (=voel me slaaf van het gezin). Transformeer dat naar een gegeven waarbij jij je goed voelt. Dat doe je door alle moeten te vervangen door mogen, dat wordt dan ; ik mag eten maken voor mijn gezin. Op dat moment kan jij bij jezelf invoelen wat de meerwaarde is van deze situatie en zo wordt jij je bewust van bv het feit dat je houdt van je gezin en ervan houdt om hen te voeden en te koesteren. Op die manier leer jij bewust in jouw leven te staan.

Deze maand nog 5 thema”s die retrograde zijn, dus innerlijk uitgewerkt worden

  • pluto retrograde in steenbok: wie ben jij echt, ja zeggen tegen je innerlijk potentieel
  • uranus retrograde in stier: laat je eigen visie doorbreken ivm met geld, wat je waardevol vind en durf je oude kennis overboord te gooien door het licht van je innerlijk weten te accepteren = vorm je eigen visie, het kan je plots overvallen.
  • Neptunus retrograde in vis: voel diep in bij jezelf, ga helemaal op in het wie je bent en je potentieel
  • Cheiron retrograde in ram: durf te kijken naar je innerlijke pijnen en angsten waardoor jij niet wil of durft jezelf te zijn
  • Lillithe of zwarte maan retrograde in waterman: laat je passie en levensvreugde al je muren en weerstand slechten. Breek je vrij, kies voor een je goed voelen ipv jezelf vast te zetten en te isoleren in een plicht of andere vorm van moeten en overleven. LEEF

Krachtige invloed van jupiter en pluto sextiel

De werking van de thema”s van de huidige maan worden gedragen door een zeer sterk en positieve energie. Met een sextiel verlopen de dingen gemakkelijk en jupiter en pluto zijn het succesverhaal dat je geluk en succes versterkt. Deze kracht zal op 12 september het sterkst te ervaren zijn.

Venus(liefde en schoonheid) op de cusp van huis 8 (het sterven van 1000 doden)

Aha venus staat aan de ingang van huis 8 en dan nog  in de niets ontziende schorpioen. Geen soft gedoe meer maar recht naar de essentie. De kracht van schorpioen is op haar top in het 8ste huis. Dit is het huis van de grote opruiming, hier sluimeren die dingen die je niet meer wil erken die je verdringt, de uitdagingen waarmee je worstelt. Hier sterf je je symbolische, je duizend doden, telkens jij door een blinde vlek of emotionele pijn gaat sterft een stukje van je overlevingsmasker. Pas als je deze doorlopen hebt kan je de liefde vinden en in geluk herijzen. Scorpio in 8 is de kracht van pure passie, sensualiteit, verleiding en vrouwelijk energie op zijn top.

De grootste uitdaging of les nu, zal je ontmoeten op het thema uranus die retrograde staat en oppositie de liefde (venus). Deze kan zorgen voor de symbolische bevrijdende schreeuw. De climax die je bereikt als je door je bittere en enge overtuigingen breekt en je overgeeft aan jezelf en eigenliefde. Ja je kan de liefde bedrijven met jezelf door ja te zeggen tegen jezelf en zo een extatisch leven te genieten en je kan vanzelfsprekend ook de lichamelijke liefde bedrijven vanuit een je eraan durven over te geven. Deze heerlijke alles of niks energie waar mensen o zo bang voor zijn. Scorpio gaat tot op het bot, tot op de essentie, geen excuses meer. Persoonlijk hou ik ontzettend van deze kracht, dankzij mijn mars in scorpio. Scorpio is pit. Laat de liefde maar pittig zijn en je vervullen met haar kracht.

Mars maakt hier een vierkant dus weer een uitdaging om daadkrachtig te zijn, om gericht te handelen en hiermee de MOED te hebben om te handelen vanuit eigenliefde.

* eigenliefde is leven vanuit een goed voelen waardoor je gevoed bent door je innerlijke bron. Egoisme is leven vanuit een gebrek / noodzaak en daarmee dingen eisen vanuit de buitenwereld.

Saturnus ondersteunt via een sextiel met venus waardoor dit proces gemakkelijker zal worden. Je zal hierdoor spontaan verantwoordelijk voor jezelf kunnen nemen, en dat is nodig als je wil leven vanuit eigenliefde en zelfrespect. Ontdek, dat als jij je innerlijk bron dient, jij vanzelf dienstbaar bent voor je omgeving. Exit egoïsme, oordelen, eisen en verwachtingen.

Lang leek het alsof wij, mensen, maar onze gang konden gaan. Maar door de verhoging van de energie en frequenties op aarde, is ook de tijd versnelt. De processen verlopen hierdoor veel sneller wat het grote voordeel heeft dat we ook sneller kunnen bijsturen. In één leven kunnen we nu veel meer zielethema”s uitwerken en afronden.

We zitten volop in de barensweeën van het ons ware zelf geboren laten worden. Een schitterende tijd lieve mensen waarin we leren om de beloftes van onze ziel te vervullen ipv ons te laten invullen door de buitenwereld.

Ik wens jullie de extatische schreeuw toe en hoop dat je er dik van zal genieten 😉

Tot de volgende maanfase van volle maan 25 september

ps wil je optimaal profiteren van deze maanfrequenties, schrijf je dan in voor de groepshealing die doorgaat vanop afstand. Inschrijven enkel via email isabelle@isahealing.eu, kost 15€ incl verslag.