Straks valt de oplossing uit de lucht. Een “vaccin” die je zal redden van het corona virus. Dat wordt kassa-kassa
 
Google wat en je vind al het artikel waar je leest dat bill gates het patent bezit op het coronavirus en dat ze een pandemie oefening simuleerden in oktober 2019. Hij is een globaliseringsfanaat.
 
Organisatie
In dit artikel lees je dat China  in 8d een ziekenhuis van 25000m² bouwt en een paar dagen later een tweede klaar is. Dit doe je niet zomaar. Citaat: “Normaal kost het minstens twee jaar om een project van deze schaal op touw te zetten. Alleen al de constructie van een tijdelijk gebouw neemt minstens een maand in beslag, laat staan een nieuw hospitaal voor infectieziekten,” aldus de manager van het project.  Alleen al het vraagstuk WAAR ze GENOEG 25 000m² ruimte hebben, laat staan een tweede. Grond is stikduur in china en zo goed als onvindbaar????? Ik vraag me af hoe lang dit al van op voorhand georganiseerd werd? 
 
Einde globalisering?
Een ander artikel  zeggen juist dat het corona gebeuren, het einde van de globalisering is. Citaat: Zoals een logistiek deskundige onlangs liet optekenen: je hebt 2.300 onderdelen nodig om een Mercedes te bouwen, en maar een onderdeel om hem niet te kunnen bouwen. Vraag is: heb je dan een “mercedes” nodig? Mercedes staat hier symbool voor dingen buiten jezelf. Ideaal om stil te staan bij jezelf, wat je ECHT nodig hebt om je goed te voelen.
 
Feit is wel, dat de wereld globaal de neuzen in de zelfde richting draait. Een ongeziene stunt. In belgie is al het moeilijk om een regering te vormen en nu reageert plots de “hele” wereld, EENGEZIND & globaal hetzelfde? hmm. 
 
Waarom is er zo een paniek en waarom de wereld in quarantaine?? We zijn met 8 miljard en daarvan zijn er  MAAR 167 414 mensen besmet en maar 6 507 sterfgevallen.  Er zijn elke dag kweet niet hoeveel mensen ziek of dood over de gehele wereld. Waarom nu zo een drama??????
Psychologische positieve bevestiging van het verhaal
Komt dan de topacteur en sympathieke, goede huisvader tom hanks met echtgenote, die ook “besmet” zijn, op het toneel. Wie een beetje kennis heeft van psychologie en hoe het brein werkt, kan maar applaudisseren om deze schitterende psychologische zet. En hupsakee een scenario voor de volgende kaskraker.
Vaccin met nanochip?
Verder zal straks de HELE wereld HETZELFDE vaccin gebruiken. Hmm, hier zou hitler van smullen.
 
Een paar weken terug ben ik met mijn poes naar de dierenarts gegaan en kreeg die daar een spuitje met een nanochip. Kon ik erna mooi op het scherm al zijn gegevens lezen.
 
Een vaccin is niet verplicht maar als je de mensen genoeg angst kan aanjagen, waardoor ze er zelfs om smeken en het VRIJWILLIG en met VEEL PLEZIER ondergaan. Tja dan opent dat heel veel “mogelijkheden”. Vaccin met nanochip en andere informatiedragers, globaal. Mij niet gezien hoor. Ik val nog liever dood dan mijn vrije wil op te geven. Doodgaan doen we toch allemaal op een dag.
 
Karma van slavernij afwerken
De onbewuste mens is als een kudde schapen, gaat er één over de rand dan volgt de meute BLINDELINGS. Zo gemakkelijk is de mens te manipuleren en misleiden. Zie de onnodige plundering van warenhuizen. Wat is het volgende? Elkaar afschieten? We zijn meer dan dieren. Waar is de menselijkheid? Waar zijn de waarden en zingeving? Wakker worden, het tijd en je bewust te worden van je denken en beweegredenen.
 
We zijn collectief het karma en thema slavernij aan het afwerken. Hadden we de zwarte bevolking in america, de heksen & druiden, de vrouwen, de joden, ….. nu de corona lockdown = de hele wereld ten prooi van slavernij. Ik ben heeeel benieuwd naar het verloop van dit alles en hoe het er binnen 10jaar zal uitzien.
Omarm het leven en open jezelf ervoor
De hemel zal je nooit verdienen met oordelen en vakjes denken goed-kwaad. Ik kan je alleen maar uitnodigen om het leven te omarmen, om je te openen voor het leven en uit de emotionele slachtpartij van angst te stappen.
 
Ik ben al vaak bang geweest in mijn leven. Maar telkens ik erdoor ging, dacht ik achteraf: ” waar was ik nu eigenlijk bang voor?” Angst is telkens een fatamorgana gebleken. Ik probeer zo vrij mogelijk te leven en zo dicht mogelijk bij mijn innerlijk weten en intuïtie.
Ziek worden en ondersteuning
Ik ben geen dokter dus dit is geen medisch advies, alleen mijn eigen ervaring die ik hier meegeef. Als ik ziek wordt dan rust ik en laat ik de koorts zijn werk doen.  Koorts is de natuurlijke bio-logische afweerreactie van je lichaam. Deze verbrand letter de indringers. Heb jij een normale temperatuur van rond de 36-37 graden dan is een koorts tot 39 graden ok. Mijn nichtje heeft altijd direct koorts tot 41 graden en voor haar is dat NIET levensbedreigend. Lauwe baden of lauwe voetbaden, voldoende vocht en vit c en echinacea forte (samenstelling van echinacea, catsclaw en plantago) en ik laat mijn zelfgenezend bio-logisch vermogen zijn werk doen.
Je frequentie hoog houden is super belangrijk. Dat doe je door je te omringen met mooie en leuke dingen/mensen, leuke dingen te doen, mooie films/boeken/muziek en veel contact met de natuur. Zoals je hiernaast kan zien, is de frequentie van angst maar 100 en de frequentie van moed 200, frequentie van acceptatie 300 en de frequentie van liefde 500.

Als je je frequentie al boven de 200  kan houden zou dat heel mooi zijn. Maar als je de dingen kan accepteren zit je al op 300.

Wat acceptatie wel en niet is ontdek je hier 

 Doe je eigen research en luister naar je gevoel.

 
Ik wens iedereen inzicht en moed toe en juich alles toe dat mensen kan wakker schudden. Het leven is zoveeeeel leuker als je leeft als een zelfbewust verantwoordelijk wezen.
Hier alvast een oproep om samen met mij genezende energie hoog te houden op aarde https://www.zichtbaar.be/energie-update-oproep-om-het-genezend-licht-te-versterken/
Isabelle lambrecht
Vrijdenker, ervaringsdeskundige en levensgenieter