Kim WInkelaar , zie zijn twitteraccount   , is helemaal niet te spreken over die coronatest.  Simpel, eventjes een testje en klaar is kees? Nee hoor de gevolgen kunnen dramatisch zijn, twittert Kim gisteren 23 juli 2020.

Hij roept letterlijk op: ” Laat je alsjeblieft NIET testen op #Covid-19 of #Corona, of hoe ze het ook noemen. Doe het niet! Draadje met mijn eigen ervaring, nog steeds vanuit quarantaine, die niet ophoudt!”

Sedert 21 juni, werd hij 8 maal getest op corona, 3 neg en 5 pos.De resultaten blijken even willekeurig en grillig als een Russische roulette !  Voor wie niet weet wat een russische roulette is. Een russische roulette is een geweer met 1 kogel op je hoofd zetten en de trekker overhalen. Eén kans van 1 op 6 dat je de kogel treft. Zo “accuraat” is de moderne geneeskunde !

Zijn verhaal leest als een slechte film: https://twitter.com/KWinkelaar/status/1286315598520168450

 • 21 juni op zondagochtend werd ik wakker in mijn hotelkamer, en kreeg totaal geen lucht meer. Ik kon geen twee meter meer lopen zonder buiten adem te zijn. Heel eng, dus in plaats van naar het ontbijt te gaan belde ik de receptie voor een ambulance
 • Uiteraard was men bang voor Corona. Dus de ambulance bracht me 30 km verderop naar een Corona-ziekenhuis. Aan het zuurstof, allerlei bloedtests, X-rays, thorax-foto, pet-scan, de hele boel. En een wattenstaafje in mijn neus. De eerste van inmiddels 8
 • Goed, de volgende dag de resultaten. Forse long-emboliën zorgden voor mijn ademnood. Ze noemden het levensbedreigend. Maar het goede nieuws: ik had géén Corona. Dus kon ik naar het ziekenhuis in mijn woonplaats Lissabon gebracht worden. Weer de ambulance in dus.
 • Daar werd ik weer onderzocht op van alles, en werd besloten dat de embolie uit mijn longen operatief moest worden verwijderd. Uiteraard, in het kader van de efficiency, in een ander ziekenhuis. Weer de ambulance in dus.
 • Daar die avond geopereerd. Ruim twee uur lang bij bewustzijn, best leuk om mee te kunnen kijken op de monitor hoe ze je longen aan het bewerken zijn. Was trouwens een enorm bloedbad, maar wel gelukt! Nachtje uitslapen, en met de ambulance terug naar het vorige zkh
 • Daar nog een paar dagen in de medium-care afdeling liggen, en dan zou ik naar huis mogen! Het ging prima, kon zelfs naar buiten, dus de ellende zou snel voorbij zijn. Ik moest alleen nog twee dagen op de verpleegzaal liggen om me in de gaten te houden. Prima.
 • Verpleegafdeling was een drama, alleen maar Portugezen, Portugese TV hard aan, maar okay. Toch niet dus, er bleek een corona-patiënt op de afdeling te liggen. En dus, hele zaal in lockdown, niet meer naar buiten mogen, en iedereen werd getest op Corona
 • Weer een dag later: test blijkt positief. Ik heb opeens Corona! Wat denk je? Hup, naar het volgende ziekenhuis, ambulance in, en weer naar een aparte Corona-afdeling. Uiteraard onbeschermd naast een Portugees die wel ziek leek. Ik voelde me prima.
 • Natuurlijk meteen weer getest. Bloedtest, wattenstaaf in mijn brein, enzovoort. En op vrijdag het goede nieuws: negatief! Met de ambulance werd ik naar huis gebracht. In mijn blauwe ziekenhuispyama. Maar goed, ik was thuis. Nog wel even twee weken quarantaine.
 • De dinsdag kwamen er artsen thuis. Een volgende Corona-test, weer die wattenstaaf. Woensdag werd ik gebeld. Postief! Toch wel corona dus. Over een week zouden ze wel weer komen testen. Tot die tijd: binnen blijven! Maar ze kwamen. En weer hetzelfde protocol.
 • En zo ging het maar door. Inmiddels zijn we een maand verder, is de score negatief-positief testen 3-5, want nadat de uitslag van eergisteren negatief was, is de test van gisteren toch weer positief. Weer een week langer huisarrest dus.

En ja, je krijgt dus gewoon politie aan de deur om te zien of je wel thuis bent. Ook al twee keer gehad. Bij de vraag of ze niet een andere test voor me hebben, omdat deze totaal onbetrouwbaar is was het antwoord ‘nee’. Je moet 2 keer achter elkaar negatief testen.

En dat moet dus met de wattenstaaf in je hersenen. Terwijl die testen, dat lijkt me nu wel duidelijk, net zo betrouwbaar is als het opgooien van een muntje. Dat geven ze zelf ook toe. Mocht je tot hier gelezen hebben: bedankt! En zorg dat je je niet laat testen.

Waarom laten spelen met je gezondheid ?

SensaFysio

Ik vind het bijzonder bizar hoe de mens  laat spelen met zijn gezondheid. Mensen slikken medicijnen en laten in zich snijden door medici die niet weten waar ze mee bezig zijn. Toen mijn broer 4 jaar geleden  behoorlijk ziek was, kon ik hem haarfijn uitleggen wat hij had, waarom (ik wist namelijk waar hij emotioneel in verstrikt zat) en wat het verloop ging zijn. Toen de dokter kwam en ik vragen stelde, was die brave man als een kronkelende worm aan een vishaak. Antwoorden kreeg ik echter niet, wel een halfslachtig . Maar mijn broer zag daar geen graten in, want hij stelt geen vragen want voor hem is een dokter DE autoriteit.

Toen mijn vader 3 jaar geleden plots 2 gezwollen benen had die op springen leken te staan, liet hij met zich sollen/experimenteren,  door artsen die letterlijk zeiden: “we weten niet wat er aan de hand is” en werd hij 5x ONNODIG geopereerd. Toen zijn tenen begonnen blauw te worden en ze van voetamputatie spraken ben ik energetisch tussengekomen en ook na elke narcose (74j en 5 volledige narcoses op 1 jaar!! pure kolder) . Ik wist perfect wat zijn lichaam hem toonde want ik wist waar hij emotioneel in verstrikt zat. Helaas, vader wou niet luisteren naar mij maar wel naar autoriteiten die letterlijk toegaven geen flauw idee te hebben wat de oorzaak was van zijn bizar probleem. Hoe je dan in jou kan laten snijden, terwijl je weet dat niet weten waar ze mee bezig zijn???????? Voor mij pure kolder.  In beide gevallen kon ik dankzij de kennis van de germaanse geneeskunde,  haarfijn duiden waarom het lichaam zo reageerde en ook wat het verloop zou zijn van het “ziektepatroon”. 

Bij een griepje of verkoudheid vond mijn ex-echtgenoot, zijn dokter de beste man want hij schreef minimaal 3 pillen voor en tada na een paar dagen kon hij weer aan de slag. Als ik een griepje of verkoudheid had was ik er na 3dagen ook weer zo goed als door ZONDER dokter enkel met vit c en echinacea. Nooit heeft mijn ex-man de vergelijking gemaakt. Voor hem was het een evidentie en het enige wat juist was,  om naar de dokter te lopen als je ziek bent. Dat het lichaam een intelligent zelfregulerend gegeven is heeft hij nooit willen?kunnen? zien, net de meeste mensen. 

Eerlijk gezegd heb ik medelijden met dokters, die het meestal goed bedoelen maar wie de broodnodige kennis onthouden wordt.  Het moet vreselijk zijn een beroep uit te oefenen waarbij je voelt/weet dat er een missing link is. Dokters zijn er zich maar al te goed van bewust dat het lichaam “onvoorspelbaar” reageert want wat bij de ene werkt, werkt niet bij de ander. Ze worden echter opgeleid volgens strenge principes waar ze niet mogen vanaf wijken.  Dus de orde der geneesheren staat voorop ipv de patient. Dat ondervond ook dokter Geert Hammer, die in de jaren 80 (her)ontdekte hoe juist en voorspelbaar het bio-logisch proces WEL is. Dokter Hammer is sedert zijn ontdekking op alle mogelijke wijze onschadelijk gemaakt. Ze hebben hem vervolgt en gerechtelijk achtervolgt want als je de kennis van de germaanse geneeskunde machtig bent, heb je in 80% van de gevallen nooit meer medicijnen noch operaties nodig. De miljaren business van big pharma zou als een kaartenhuisje in elkaar storten !!!!!!

de serie https://en.wikipedia.org/wiki/Mystery_Diagnosis    stelt dat er meer dan 30 000 onbegrijpelijke en mysterieze ziektes zijn. Wie wil gruwelen gewoon naar you tube gaan en mystery diagnosis intikken en je ziet hoe onjuist het is om het lichaam als mechanisch (een machine) te bekijken.  Teveel mensen in de medische sector experimenteren graag met het lichaam en wanen zich god de vader.  Je zou beter experimenteren met je talenten ipv met mensen.

De levensbelangrijke co-relatie tussen geest en lichaam 

Met mijn ruime 30 jarige ervaring kan ik de stelling van socrates 100% onderschrijven.

Socrates stelde dat als je de relatie tussen lichaam en geest verwaarloost, je geen volwaardige arts bent. 

Je lichaam kan je zien als een spiegel die je laat zien waar je emotioneel mee worstelt. Het antwoord op ziekte is het je bewust zijn van waar je emotioneel op vastloopt, dan kan je lichaam dit loslaten en hoeft het dit niet meer te spiegelen.  Op mijn 12de (kort nadat we het vonnis kanker en nog 6weken te leven vernomen hadden van mijn grootmoeder)  werd ik op 6 weken tijd bijziend, leed ik  tot mijn 41ste dagelijkse pijnen in nek en ruggegraat,  maag,darm, nierproblemen, bekken en enkelblokkades, nekhernia, carpaal tunnel, tandproblemen, cvs, verlamde rechterarm, ……. en nu op mijn 51ste blaak ik van gezondheid. Dit omdat ik op mijn 40ste begreep waar het over ging. Ik was meer dan mijn lichaam en verlegde mijn focus van overleven (angst) naar leven (zelfbewustzijn)  en zette mezelf in het centrum. Ik begon met eerlijk te zijn met mezelf, verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven ipv de schuld bij iets buiten mezelf te leggen, mijn angsten los te laten en om vanuit vertrouwen (=trouw zijn aan mezelf) zelfbewuste keuzes te maken. Patroon na patroon kon ik zien en loslaten, alleen het patroon van mijn bijziendheid kon ik nog niet ontdekken.

Is elke ziekte te genezen? Volgens mij wel maar dan dien je wel de juiste ingang (emotioneel probleem) te vinden en dat blijkt vaak een huzarenstukje te zijn. Want een ziekte is iets dat je niet meer wil zien, een traumatische ervaring die je innerlijk vreden verziekt waardoor je die ervaring verdringt en daardoor letterlijk tot een blinde vlek maakt voor jou. 

Waar ik grote moeite mee heb,  is het machtsmisbruik van artsen door de zekerheid waarmee artsen hun vonnissen vellen. Mr/mevr, u heeft …...  29 jaar geleden vernamen we dat mijn grootmoeder MAAR 6 weken meer te leven had. Dat kan je moeilijk een diagnose noemen. Het vonnis sloeg in als een bom (veroorzaakte een trauma).  Mijn grootmoeder heeft, tot zeer grote verwondering van de artsen, nog 13 jaar “geleefd”. Alhoewel een leven kan ik het niet echt noemen want ze leed verschrikkelijke pijnen en kon niks meer zelf doen.  Een diagnose is een mogelijkheid, waarbij je alle symptomen naast elkaar legt en je een vermoeden van de oorzaak krijgt.  Een vonnis is iets waar je niet aan kan tillen, in vraag stellen. We zijn in de eerste plaats emotionele wezens in een fysiek intelligent bio-logisch lichaam en het reageert met bio logische reacties.

Je bent geen machine dus mijn advies is om te stoppen met het mechaniseren van het lichaam en je te open voor het bio logisch proces.

De spirituele traditie van de druïden dateert van 25.000 jaar geleden en in de 16e eeuw zetten christelijke monniken voor het eerst, elementen van de orale traditie van de druïden, op papier. Ze waren vooral bekend als geestelijke leiders, mystici, medicijnmannen, en geleerden van de natuurwetten met groot respect voor de natuurlijke verhoudingen

De Ayurveda betekent vertaald: ‘Kennis van het leven’ en dateert van ver voor de Christelijke jaartelling. Ayurveda wordt gezien als een systeem van heilzame kennis welke de oudste vorm van geneeskunst (5000 jaar!) vertegenwoordigt in de menselijke samenleving. De centrale ayurvedische gedachte is dat een ziekte eerst in de geest ontstaat, en zich pas na herhaald genegeerd te worden in het lichaam manifesteert.

Acupunctuur is een chineese geneeswijze een 3500 jaar geleden ontstaan. Uitgangspunt zijn de meridianen die in ons lichaam lopen en een blokkade vertonen als de onderliggende emotie geblokkeerd is.

Andere vroege geschriften over de samenhang ts emoties en ziekte

– Reeds in 140 n C schreef Galenus, een oude Griekse geneesheer over de relatie tussen emoties en kanker.

-Socrates stelde dat je maar een arts bent als je rekening houdt met de relatie tussen emoties en lichaam.Deze klinische wijsheid hield tot het begin van de twintigste eeuw stand. Tegelijkertijd echter ontwikkelde de geneeskunde zich in tegenovergestelde richting. In hun lange strijd om op wetenschappelijke wijze geneeskunde te bedrijven, waren artsen ertoe gekomen de rol van de psyche en het spirituele in de geneeskunde af te wijzen en het te verwijzen naar het ‘mysticisme’ van het verleden. En inderdaad: de ‘wetenschappelijke’ zienswijze dat het lichaam een machine is die ook als een machine kan worden gerepareerd, heeft de mens aangezet tot het ontdekken van protheses, kunstorganen en andere manieren van operatieve mogelijkheden. Doch desondanks deze kundige, technische vooruitgang kon men ziekte niet vermijden en kennen ze op vandaag 30 000 onbegrijpelijke ziektepatronen.

Hoe meer je ingrijpt in het natuurlijke proces hoe harder het terugkomt. Het muteert namelijk om zijn biologische functies in stand te kunnen houden. Medicijnen en vaccins zijn gevaarlijk omdat ze de biotoop totaal veranderen.

Wil je gezond zijn = je goed voelen in eigen vel, gebruik dan de kennis van de germaanse geneeskunde. Dokter Geert Hammer noemde zijn ontdekking zo, waarschijnlijk een verwijzing naar de  druiden.  Hij heeft in elk geval aangetoond via hersenscans, dat elk trauma een inslag kent in de hersenen en dat elk plekje in de hersenen verbonden is met een orgaan. ELk orgaan is weer verbonden met een emotie en zo zou je je lichaam kunnen lezen waardoor je zelfkennis opdoet en je de emotionele disbalans weer in balans kan brengen en gelukkig zijn. Je kan het als volgt zien: je leven is een zoektocht naar de verborgen schat (de graal) en je lichaam is de schattenkaart. De graal is natuurlijk je ziel. 

Kennis is macht, gebruik die wijs.

Van harte

Isabelle Lambrecht

energie therapeut & bewustzijnscoach/psychotherapeut

www.zichtbaar.be