Op 4/5 april 2020 opent zich een zeer krachtig Astrologische Portaal, met de samenstand van pluto en jupiter, in het 12de huis in steenbok.

Het 12 de huis is het huis van de éénheid en almacht en steenbok is structuur. Om het bewustzijn van éénheid, bewustzijn en almacht, terug te vestigen op aarde, is het super belangrijk dat zoveel mogelijk mensen zich hiervoor openen.

Dit is een kosmisch cruciaal punt, om de wereldstructuren die de mens al 700 jaar in slavernij houden, te doorbreken. Bedoeling is dat zoveel mogelijk mensen op aarde zich openstellen en verbinden vanuit een POSITIEVE focus of mantra, opdat jij een ankerpunt zou zijn voor deze hoge vibratie die de aarde zal bereiken.

Hoe zal ik te werk gaan?

1, ga ontspannen zitten in kleermakerszit met rechte rust en je lichaam gedraaid naar het oosten. Mijn gids heeft me geleerd om altijd naar het oosten te kijken als ik healing doe.

2 adem een paar maal rustig en en uit en ontspan je zoveel mogelijk. Kan of wil je niet visualiseren sla dan stap 4 & 5 over en ga naar stap 6. Persoonlijk ga ik ook zo min mogelijk sturen en direct naar stap 6 gaan.

3 visualiseer een krachtig vibrerend wit licht met zilverspikkels en kristalpartikels die de ganse aarde omgeven en elk levend wezen versterken, helen en zorgen voor een diep gevoel van levensvreugde. Voel je lichaam levendig worden en vibreren van levenskracht en levensvreugde. Kan je niet visualiseren weet en voel dan dat er een allesdoordringende energie is die alles samenhoudt en verbindt.

4 zie dan hoe uit de kristaldeeltje groene/gouden lichtstralen vertrekken naar alle delen op aarde die uit balans zijn en healing nodig hebben.

5 zie hoe blauwe/zilveren stralen de innerlijke wijsheid en waarheid versterken Zie jij andere kleuren volg dan je eigen proces hierin. 

6 laadt jou systemen op met krachtige en versterkende gedachten , waardoor jij een anker en krachtbron zal worden. Denk of spreek de volgende worden als een ontspannen mantra en voel elk woord heel bewust.

ik kies voor en versterk vrede, harmonie, vrijheid, zelfbeschikkingsrecht, levensvreugde, verdraagzaamheid, broederschap, liefde en alle mogelijk gedachten en acties die enkel het hoogste goed dienen, van moeder aarde en alle levende wezens.

Er circuleert ook een oproep om tijdens dit moment van afstemming te vragen om het wissen van het coronavirus, de angst eromheen en het stoppen van het 5G-netwerk en zijn odelijke straling (waarschijnlijk een belangrijke factor in wat er in Wuhan, China is ebeurd, met berichten die nu naar boven komen dat maar liefst 3 miljoen mensen ogelijk zijn gestorven aan stralingsvergiftiging in die provincie). Persoonlijk ben ik hier geen voorstander van omdat als je hieraan denkt, je het ook voeding geeft. Als je ets als slecht en negatief beoordeelt, verlies je ook je neutraliteit kracht en licht. De hogere machten weten heel goed wat nodig is als jij vraagt om harmonie, vrede, reugde, healing;….. Dat is één van de eerste dingen die mijn gids me leerde toen ik begon te experimenteren met mijn healing gaven.

De kracht die we ter beschikking krijgen , is werkelijk astronomisch in de meest letterlijke zin wanneer de planeten van Jupiter en Pluto die dag samenkomen in de lucht!

Wil jij ook je steentje bijdragen en deze afstemming benutten om de verschuiving voor de mensheid zo harmonieus en krachtig mogelijk te maken? Het vereist een MASSAPARTICIPATIE en een samenwerking van harten en denken met een unieke focus en intentie op een niveau dat nog nooit bereikt werd op planeet Aarde !!!

De afstemming gaat door op het precieze moment van de Jupiter / Pluto-conjunctie,

New York, Verenigde Staten) 10:45 uur op 4 april Eastern Standard Time

Londen op 5 april om 03.34u

Belgie, Parijs, Nederland 5 april om 4.45u

Tokio 5 april om 1,45u

Sydney 5 april om 12:45 uur

Hopelijk zijn we met velen verenigd in deze kwantum stap. Deel dit bericht zoveel mogelijk en sluit massaal aan op dit magisch kosmisch moment.

Allen samen, ongeacht je kleur/ denken en visie.

Laten we als één hart en één denken fungeren.

We willen tenslotte allemaal hetzelfde: gelukkig en gezond zijn.

Laten we onze krachten onvoorwaardelijk bundelen.

Van harte,

Isabelle Lambrecht

www.zichtbaar.be