2021 valt onder de 5 invloed (2+0+2+1) en hoort bij mercurius, heerser van Tweelingen  & Maagd.

De 5 energie
Onder de 5 energie geniet je doorbraken en verschuivingen door het verleggen van je grenzen en het verkennen van nieuwe wegen. 2021 zal je uitdagen om een  sprong in het diepe te wagen,  buiten je comfortzone te treden en het avontuur aan te gaan van zelfredzaamheid en autonomie.

Mercurius is de bemiddelaar tussen hemel en aarde en gebruikt vernuft, diplomatie, list en slimheid, zelfs leugen. Hij is waakzaam en heel opmerkzaam, een snelle denker en snel van begrip.  Hij kende angst noch vermoeidheid en onderwees de mensen zowel in het recht, als in het bedrog. Hij opent wegen met zijn dynamiek en de drang tot beweging.

– Innerlijk: is hij verbonden met de activiteiten van de geest en de verbinding tussen bewustzijn en onbewuste =  het bewustwordingsproces.
–  Uiterlijk: is er de behoefte aan uitwisseling van gedachten en ideeën met anderen. Contacten met anderen door middel van aanraking, kijken, praten, schrijven, chatten,….

Mercurius staat dus voor communicatie, het denken, analyseren, verkeer en handel. 

Onder mercurius zal waarheid en leugen uitgewerkt worden. De grote leugen waar we werk van zullen maken is het idee dat de staat onze rechten beschermt en er voor ons is. Eénmaal de juiste context en waarheid hierrond doorgedrongen zal zijn zal het systeem ophouden te bestaan. 

Klaarheid en transformatie en verandering kunnen we verwachten op volgende niveau:
– media en communicatie: mag wel want de reguliere mediakanalen zijn in handen  van de deep state.
– handel en economie

De waarheid zal naar buiten komen waarom de staten het zich kunnen permiteren om de mensenrechten FLAGRANT & VOLLEDIG te schenden. In een artikel hieronder ga ik er dieper op in;

In de chinese astrologie
Valt het nieuwe astrologische jaar  binnen de veld van de Metaal Os vanaf 12 februari 2021. De Os biedt ondersteuning, stabiliteit en vertrouwen in medemens …