Alles is energie. Wat doet energie? Energie is lading, lading is frequentie en frequentie is informatie.

Een frequentie ontstaat door weerstand/wrijving en genereert zo een bepaalde lading of spanning.

Wat alle mensen gemeen hebben is dat ze leven, een fysiek lichaam hebben, denken en keuzes maken. In het fysieke lichaam is het je zenuwstelsel die de lading (gezondheid) van je lichaam bepaalt.

Belangrijke factoren voor je fysieke gezondheid

Je lichaam kan je zien als een gemeenschap. In die gemeenschap zijn er verschillende afdelingen en bedrijvigheden vb de autoriteit/persoonlijkheid die denkt, de koerierdienst je zenuwen, je spijsvertering als voedselverwerkende fabriek, je maag als fabriek waar het voedsel voorbereidt wordt op vertering, je lever als afvalwerking, je darmen als fabriek waar het eten verteert wordt en het waardevolle uit je voeding gedistilleerd wordt, …….

Als jij leeft in harmonie met jezelf (je geweten en intuïtie) en het leven, dan is jouw denken op de juiste frequentie (draagt de juiste lading/informatie/spanning). Dan verloopt alles in je lichaam op wieltjes en ben je kerngezond. Echter op het moment dat je persoonlijkheid het overneemt en leeft vanuit de onrust van zijn emoties worden er verkeerde boodschappen doorgegeven.

Je denken en emoties bepalen je gezondheid

Je koeriersdienst, het zenuwstelsel wordt bepaalt door je denken en het is je zenuwstelsel dat de basis is voor je gezondheid.  Want de frequenties/informatie die je zenuwen doorspelen aan je hele lichaam bepaalt de weerstand van je lichaam en daarmee je gezondheid. De foto hiernaast toont waar de emoties inslaan in je lichaam en voor disbalans zorgen.  Je denken bepaalt ook je voeding want het is bewezen dat als je anders denkt je ook anders gaat eten. Als emotioneel bent grijp je sneller naar lege voeding die een snelle oppepper geeft.

Iemand die angstig en onzeker is, zal zwakke zenuwen hebben en weinig energie aankunnen. Daarom lieve mensen, blijf uit de corona manipulatie die enkel zorgt voor lagere trillingen. Weet dat de corona manipulatie bestaat maar ga er niet meer in mee = verbind je er niet meer mee want anders stuur je deze lage frequenties in je systeem en komen je zenuwen onder teveel spanning en druk te staan. Echter iemand die in harmonie en balans is met zichzelf (je focus op je innerlijke, gehoor op het hogere en dat wat goed voor je voelt) zal veel energie aankunnen en alle ballen in de lucht kunnen houden die jouw fysieke gemeenschap (lichaam) nodig heeft.

Tot mijn 40ste was mijn fysiek een ramp (cvs, fibro, dagelijks rug en nekpijn, ……) want ik werd ook door emoties gedreven. Toen ik mijn omslag kon maken en meer leven vanuit eigenliefde en zelfrespect ipv uit emoties, was de verandering in mijn lichaam magisch. Van pijn en lijden naar een lichaam dat plots weer naar behoren functioneerde zonder dagelijkse pijn en met voldoende energie. Het leven was altijd teveel en nu kon ik  plots zelfs als healer aan de slag. Mijn zenuwen werden van dag tot dag sterker waardoor ik dienst kon doen als healend kanaal voor het geleiden van hogere energie. Ik neem blokkades over van mijn klanten en vervang die door hogere energie. Als ik een zuiver kanaal ben lukt me dat, echter als er onrust is dan verzwakt mijn verbinding en mogelijkheid om hogere energie te geleiden. Daarom dat angstige mensen of mensen die leven vanuit weerstand, afgesloten zijn van hun hogere energie en wezen.

Door mensen in angst te houden en door overbetutteling zorg je voor zwakke zenuwen en zwakke mensen. Enkel die mens die bereid is zijn/haar incarnatie 100% aan te gaan, in eigen handen te nemen en op eigen benen te staan kan krachtig worden en de grenzen van de persoonlijkheid verleggen en transformeren tot het hogere wezen dat je echt bent.

Jezelf ondersteunen en versterken met de juiste frequenties

  • de belangrijkste manier is je denken. Als je gestuurd wordt door emoties (angst, onzekerheid, frustraties, onmacht, woede, onrecht,……) zal er onrust zijn en daarmee disbalans en verzieking.
  • een andere belangrijke factor is je slaap omdat je tijdens je slaap kan ontladen en je frequentie herstellen. De beste slaaprichting is hoofd naar noorden en voeten naar het zuiden. Het noorden werkt zenuwkalmerend en het zuiden verlevendigt. Het oosten is ook een goeie richting want noord en oost vergeestelijken en zuid of west verbinden met de lichamelijke aandriften. Ik heb het zelf ervaren. Sliep hier nu al 2.5j met het hoofd naar het westen en was nooit meer uitgerust. Vroeger stond ik altijd ts 7 u en 7.15u op maar hier werd het de laatste tijd zelfs soms 9.30u en dat kon niet meer voor mij. Nu ik sedert een paar dagen mijn bed naar het noorden plaatste is het frappant dat ik om 7.50u weer kan opstaan zelfs als ik maar om 2u s”nachts gaan slapen ben. Ik hoop volgende week weer rond 7u te kunnen opstaan.
  • frequentietherapie helpt je om de verschillende ladingen in je lichaam te herstellen. ELk orgaan heeft een specifieke lading en als die ok is dan is het orgaan gezond. Door misdenken verstoor jij de lading van je lichaam. Vb lever reageert goed op deze frequenties ,Liver,”393,479,520,734,3130  dus als er veel boosheid in jou leeft zal je lever uit balans zijn en is het goed om deze frequenties toe te voegen. Dokter Rife heeft die allemaal vastgelegd. Met frequentie therapie kan jij terug de juiste lading toevoegen waardoor je fysiek sterker wordt en deze vorm van verlichting helpt in vele gevallen ook om je mentale proces te verlichten en te veranderen. Ik werk met de healy (gebruik die toch wekelijks 3_5 keer) om mijn systeem te versterken. Op 17 april reed ik 1450km naar frankrijk langs de kleine wegeltjes en reed ik 16u met in totaal 2 stoppauzes van elk 15 minuten. Ik stond verbaast toen ik kiplekker en nog helemaal fris aankwam om 1u s’nachts. Ik ben 52 j dus niet meer piepjong. Voor mij dus een  groot verschil nu ik de healy resonance gebruik (sedert okt 2020). Tot eind mei is er nog de promotie van 50% en veel extra gratis programma’s, een aanrader want vanaf juni veranderen ze hun systeem in abonnementen dus dan moet je elke maand en abonnement betalen voor je programma’s. Dus koop hem nu en je geniet levenslang in alle vrijheid van al je programma”s. Koop enkel het model resonance want die heeft een scanfunctie en al die gratis programma”s, de andere lagere modellen vind ik de moeite niet waard.  Je kan hem hier via onze referallink bestellen, zo help je me ook om mijn artikels, nieuwsbrieven en research gratis te houden, dank alvast.. Hierboven vind je een bericht dat ik gisteren kreeg van een healy gebruikster die 72 jaar is en geen trappen meer kon doen, noch wandelen door rug en knie problemen. Haar hondje jack is ook veel beter nu. Als je meer info wil kan je mailen naar stephanie@zichtbaar.be en als je via ons bestelt skypen we met jou nadat je hem ontvangen hebt en leggen we je alles mooi uit zodat je het maximum kan halen uit je toestel en je krijgt heel vaak interessante informatie ook van ons betreffende de healy.

levendige groet

isabelle lambrecht