De wereld wordt gek. Steden en landen worden stilgelegd. De corona lockdown, of gekte vanuit een hoger kader bekeken.

Iemand liet me weten dat al in 2011 voorspeld werd dat rond 2020 een ernstige longachtige ziekte zich over de wereld zou verspreiden. Deze zou de longen en luchtwegen aantasten en alle bekende behandelingen weerstaan. Wat meer zal verbijsteren dan de ziekte zelf , is het feit dat het even snel zal verdwijnen als dat het opgekomen is. Om dan 10jaar later nog eens ‘aan te vallen” om dan definitief te verdwijnen. Dit is een hoax lieten anderen me weer weten. Zelf lees ik geen boeken met voorspellingen.

DISCLAMER er staan schrijffouten in al mijn teksten https://www.zichtbaar.be/fouten/

Er worden heel veel dingen voorspelt en soms komt het uit en soms niet. Als een collectieve bodem vruchtbaar is dan kan een voorspelling zich manifesteren. Maar voorspellingen zijn mogelijke tijdslijnen = mogelijke pistes die zich op aarde kunnen voordoen. Hoe meer mensen geloof hechten aan een piste = energie geven, hoe meer kracht om tot manifestatie te komen.

Wie mijn maanartikels ook leest, weet al dat we de laatste 2 jaar in een grote omwenteling zitten en dat dit jaar bijzonder belangrijk is. In december gaan we echt schiften van vis naar watermantijdperk.

Op 21 december 2020, is er het samenkomen van jupiter en saturnus in waterman, waarmee een periode van 200 jaar in aarde tekens wordt afgesloten. Aarde tekens hebben als hoofdoel, materiele zekerheid. Met als resultaat een bijna volledige roofbouw, zowel financieel/ economisch / milieu, door grote multinationals De volgende 200 jaar houden we het “luchtig” dankzij het luchtteken waterman. In elk geval zal de macht van de grote multinationals afgebroken worden ten voordele van cooperaties en persoonlijke groei en gelijkwaardigheid

In het artikel van 12 dec 2019 lees je:

De jaren 2020 en 2021 zullen veel leermomenten kennen als jupiter, saturnus en pluto onderling conjuncties maken (= gaan samenwerken). Jupiter scheppingsenergie + saturnus vormgever/structuur/beperking + pluto de kracht van de ziel. De volle kracht van de conjuncties zal maar kunnen vrijkomen als je keuzes maakt die de werking van die 3 planeten ondersteunen maw als jij keuzes zal maken die je zielepad ondersteunen.

Pluto = de ziel staat voor zuivering, diepgang, macht & onmacht. Als je leeft vanuit je hoofd ipv uit je hart zal jij heel veel met onmacht geconfronteerd worden. Jupiter is groei en expansie, als jij zal kiezen voor veiligheid en zekerheid zal jij heel veel uitdagingen krijgen die je zullen ‘dwingen” om uit te breken en mee te stromen met de stroom. Saturnus is begrenzing en structuur: als jij vorm geeft aan je hoofd ipv aan je hart zal jij je heel beperkt voelen en zal je leven ook verstikkend aanvoelen. Onthoud heel goed dat begrenzing een positief gebeuren is = door grenzen aan te geven kan jij iets zichtbaar maken.

Het corona gebeuren is saturnus op zijn best. Het spiegelt je hoe verstikt, angstig en opgesloten de mens leeft. In slavernij van een valse afgod = autoriteiten buiten zichzelf.  Zelfbestuur & vrijheid, zijn belangrijke thema”s nu.

Van de zichzelf opofferende vissen energie, naar de gelijkwaardigheid van de waterman

Dat wil zeggen van het zichzelf opofferend naar het de eenheid versterken VANUIT eigen authenticiteit. Het corona gebeuren is de schop in de kont van de mensen.

Je kan maar een eigen authentieke identiteit aannemen

 1.  als je bereid bent om je doodsangsten los te laten. Tijd om te accepteren dat er niks is om bang voor te zijn. Er is niks buiten jezelf. Alles is ontstaan uit dezelfde bron en dus deel van jezelf. De mens is zijn eigen vijand. Laat je niks wijsmaken, noch laat je het zwijgen opleggen.Toen ik dit snapte veranderde mijn leven op slag.
 2.  jezelf de nodige zuurstof geven. Hoe vaak verstik jij wat je voelt en denkt? Hoe vaak duw jij jezelf achteruit of offer jij je eigen macht en weten op ten voordelen van een autoriteit buiten jou (= iemand die zegt het beter te weten dokters, regering,…..)
 3. als je bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen keuzes. Alles maar dan ook alles is jouw keuze. Dat wat jij voor waar aanneemt dirigeert jouw onderbewustzijn. Wees eerlijk met jezelf, dan zal jij authentiek jezelf zijn en op eigen benen staan. Maak zelf je eigen keuzes en bepaal zelf je eigen leven.
 4.  wees bereid om te blijven ademen, laat je geen angst aanjagen, noch sprakeloos maken. Adem met volle teugen in en leef met volle teugen. ga de uitdaging aan van je leven. Momenteel is één van best verkochten middelen op aarde het antidepressivum. Mensen zakken in een depressie na een schrik angst conflict, na een “dat kan niet”……. Alles kan en mag gebeuren, MAAR onthoud dat JIJ de enige bent die BEPAALD hoe het in je leven zal uitwerken. Doof jij jouw levenslust dan ontneem jij jezelf de nodige zuurstof
 5.  wees bereid om alles onder ogen te zien. Accepteer in plaats van in een diepe put van verdriet te vallen vanuit onmacht. Niks overkomt je zomaar, alles, maar dan ook alles heeft zin en nut. Het leven is een uitnodiging, een avontuur, een uitdaging. Ga uit van dit standpunt en ontdek hoe verdriet en angst als sneeuw voor de zon verdwijnen.  En ik spreek uit eigen ervaring. Zolang ik vastliep in het : waarom kon dit gebeuren, waarom overkomt me dit, zakte ik een diep moeras van verdriet, onmacht en depressie. Ik moest heel diep zakken voordat ik eindelijk wou kiezen voor het leven en deze incarnatie wou aanvaarden.  Zuurstof, er mogen zijn, vreugde mogen beleven, je eigen ding doen. Hoe sneller je begrijpt wat er speelt hoe sneller jij vrij zal zijn. Lees hier meer over het waarom en ontstaan van depressie

LONGMERIDIAAN Werkt in op ademhaling, huid en neus. Ademhaling, zorgt dat je zuurstof krijgt (leven) maar ook dat je kan spreken (je uiten). Huid staat voor je grenzen en je contact met de buitenwereld. Je neus staat voor je intuïtie en innerlijk weten cfr spreekwoord: dit zaakje stinkt = er klopt iets niet.

Uit jij jezelf? spreek jij vrijuit? respecteer jij je eigen grenzen? volg jij je eigen neus?

Functie Longmeridiaan: levenskracht De longmeridiaan zorgt via de inademing voor nieuwe levensenergie. Door de uitademing verwijdert hij afvalstoffen uit het lichaam. Deze laatste functie heeft hij gemeen met de dikke darm- meridiaan. Zowel de longmeridiaan als de dikke darm-meridiaan spelen een belangrijke rol bij het uiten en loslaten van verdriet en pijn. Disbalans Als de longenergie uit balans is, is er een gevoel van isolatie, melancholie, verdiet of je vindt het moeilijk je te uiten. Een chronische disbalans van de longenergie komt fysiek onder meer tot uiting in vermoeidheid, vooral in de bovenste helft van het lichaam, moeilijk ademen, hoest, bronchitis, regelmatige verkoudheid of griep en stijve armen.

LONGEN BEHOREN BIJ DE HARTCHAKRA

 • Medelijden vervangen door mededogen.
 • Kilte en afwijzing vervangen door warmte en hartelijkheid.
 • Angst vervangen door vertrouwen en overgave.
 • Kritiek vervangen door support.
 • Voorwaarden vervangen door onvoorwaardelijkheid.
 • Egoïsme vervangen door eigenliefde.
 • Van jezelf houden en thuiskomen bij jezelf.

Hoe fijn vind jij het om jezelf te zijn? Hoe fijn vind jij het om het goed te hebben en hoe fijn vind je het als de ander het goed heeft?

WAT HEB JE NODIG VOOR EEN STERKE IMMUNITEIT Levensvreugde zorgt dat je gezond blijft. Alles draait rond het feit dat de mens nu collectief mag/moet loskoppelen van dat zelfopofferend en zelfvernietigend gedrag. Leer vertrouwen op je gevoel, leer zelfstandig en authentiek te zijn en boven alles, vertrouw het leven. Alles wat gebeurt is correct want het is een afspiegeling.

Fysiek ondersteunen met de echinacea forte  tinctuur (echinacea, catsclaw & plantago) + zuivere vitamine c poeder (kan je krijgen bij de apotheek en mag je enkel met een plastiek lepeltje aanraken. Vraag de apotheker hoeveel je preventief mag nemen. Niet overdrijven)

HET CORONA “HUMOR” FILMPJE

Humor kan ook een vorm van manipulatie zijn en voor wie zien wil, ontdekt je er patronen. Bijgevoegd filmpje vond ik persoonlijk verre van grappig. De onderliggende symboliek.

1 de brainwashing: er is geen vuiltje aan de lucht is als jij de ander aanvalt / doodschiet als je denkt dat die ander een gevaar voor je vormt. Sta gerust een stil bij je eigen leven: hoe vaak al, heb jij een ander verbaal afgemaakt. Hoe vaak al vond jij het gerechtigd om de ander af te maken / aan te vallen. af te schieten? Hoe vaak heb jij een ander , vanuit een oordeel, geïsoleerd?

2 Het toont hoe primair en onbewust de mens leeft. Ikke, ikke, ikke en als een marionette, gevangen, in de touwen van irreële angsten en oordelen. Een belangrijke boodschap voor de mensen nu is, kies om te leven in plaats om bang te zijn om te sterven. Lees hier het artikel vermijdingsgedrag loslaten.

Ik wil leven & ik wil niet doodgaan, zijn 2 totaal VERSCHILLENDE concepten. Kies voor wat je wil ipv voor wat je niet wil en je zal een wereld van verschil ervaren. Lockdown, vergrendeling, op slot, geen zuurstof meer, geen vreugde, geen speelruimte. Wie het nu nog niet snapt, ziet. Dit gebeuren is meer dan een tekeningetje maken.

https://www.zichtbaar.be/is-het-coronavirus-wel-zo-gevaarlijk/

https://www.germaansegeneeskunde.nl/longen/

https://www.zichtbaar.be/er-bestaan-geen-problemen-alleen-oordelen/

Isabelle Lambrecht

healer & bewustzijnscoach

Ik ontvang graag de 2-wekelijkse nieuwsbrief