In de vorige nieuwsbrief liet ik je weten dat er een energiegolf binnenkwam die de frequentie op aarde pijlsnel omhoog bracht. Dit zorgde ervoor dat je je kon voelen alsof je verdronk. Er was ook heel wat verwarring.

Door deze verhoging “moet” de beerput van je emoties opengetrokken worden. De hogere trillingen duwen nu gewoon je lagere trilling uit je systemen. Dit resulteert in irritaties, woede en onmacht die zomaar zonder reden lijken op te poppen en nu voor grote verwarring kunnen zorgen.

De enige oplossing is om er de volle verantwoordelijkheid voor op te nemen. Ben je boos op iemand, wijs je naar iemand, heb je verwachtingen naar iemand, verwijt je iemand je problemen, …. wees je ervan bewust en breng deze terug in harmonie en liefde door er zelf de verantwoordelijkheid voor te nemen. Doe dit want er komt nu een tweede nieuwe energiegolf aan. Deze tweede golf zal ons nog wel “omver kunnen werpen” maar niet meer het gevoel geven dat we verzuipen.

Met andere woorden het is al een bekend gegeven voor onze systemen, alleen weten wij nu nog niet goed hoe ermee om te gaan. Dat wil zeggen dat we collectief al een mooie stap vooruit zijn. 

Het beeld dat symbolisch weergeeft wat nu bezig is

Het beeld dat ik doorkreeg voor deze volle maan is alsof de hard aangestampte aarde nu losgemaakt wordt zodat jij (de vrucht) beter kan wortelen en groter worden. Het voelde alsof alles rondom je vastgekoekt zat maar dit kan je nu helemaal omwoelen en lekker los maken. Je kan je inschrijven voor de groepshealing met volle maan als je hier verder mee aan de slag wil.

Energetisch is de energie nu duizelingwekkend hoog. Dat wil zeggen dat er nu ook wijzigingen in ons DNA aangebracht worden.
Door deze snelle, piekverhogingen kan je fysiek er heel wat van ondervinden, want het gaat bijna te snel nu. Verhoogde hartkloppingen, overslaan van het hart,geknetter in je oren, licht zijn in je hoofd, druk op de keelchakra, hart- en hoger hart chakra die zich willen openen, nieren (omdat hier je bestaansangsten zitten). 
Ervaar je dat, doe het dan rustig aan, zeker geen zware fysieke arbeid of hoog tempo, maar een ruimte maken voor de huidige aanpassingen die collectief aan het gebeuren zijn. Hart en keel zijn de belangrijkste thema”s die nu geopend mogen worden (het hele jaar door)

Energie update 13-06-2019
Meer dan 35 x de waarde stijging van gisteren met een piek van 70 Hz. De verhoging gaat dus heel snel. Ook al zien we er nog niet veel van in de materie, de energie is er al en de materie zal volgen.
https://www.praxis-umeria.de/kosmischer-wetterbericht-der-liebe.html

Komen er nu veel angsten vrij, kan je 8-weeks traject volgen:  Zelfbevrijding : leven zonder angst

Voor die mensen die ook uit de wurggreep en de spookbeelden van de angst, willen stappen heb ik de 8 weekse begeleiding.
Om de 3d is er email contact waarbij ik je begeleid om je angsten los te laten. Momenteel heb ik maar ruimte meer om nog  4 mensen te begeleiden nu. 
Kost 550€, De feedback van mensen is dat ze sneller rustiger worden, dingen beter begrijpen, hun energie hoger kunnen houden, houvast vinden, meer ruimte en een vrijheid ervaren.

Isabelle Lambrecht

healer & coach