Een piek van 123 Hz in de schuman frequentie (de hartslag van de aarde) voor vandaag

Tot rond de jaren 90 bleef de frequentie van de aarde zo ongeveer 7,83 hertz. Daarna begon de frequentie van de aarde opeens te stijgen. In 2014 is er een plotselinge piek waargenomen van 8,5 hertz en in 2018 pieken van 16,5 hertz.

De frequentie van de aarde heeft in 2019 pieken van 16,5 hertz en ligt ongeveer gelijk met de hersengolf van 16 tot 38 hertz, de bèta-golf. De bèta-golven trillen 16 tot 30 maal per seconde en maken de mens in een staat van overleven. Een staat van overleven betekent dat de mens gespannen en nerveus is, het geheugen minder goed werkt, de mens angstig is en moeilijk in slaap zal vallen. De frequentie van de aarde ligt in de bèta-staat, in de stress-modus.

Op vandaag zitten we met een piek van 123Hz wat zich vooral uit in een soort van fysieke verruimen en lichter worden. Maar ik merk dat mijn lichaam hierop reageert met een 2tal extra fysieke kilo”s op de schaal terwijl ik me energetisch ruimer voel. Wel merk ik ook dat mijn hart veel overslaat waardoor ik me dan ook wat lichter in het lichaam en hoofd voel. Ik accepteer dat en adem dan gewoon wat dieper in uit. Wel zin in hartige voeding, het lijkt alsof groenten niks meer doen in mijn lichaam. Ik heb stevig voedsel nodig. 
Ik verneem van veel mensen dat ze zeer vermoeid zijn. Doe rustig aan, luister heel goed naar je lichaam.

We komen dus in voor ons onbekende frequenties terecht. Geen alfa, geen beta meer maar iets dat alles overstijgt. Boeiend.

Het eerste wat de verhoogde energie doet, is alles wat laag trilt lostrillen. Dus wat zit vast? Inderdaad, je emoties en daarmee verbonden pijnen en kwetsingen. Je hebt ze lang niet willen voelen, wel het is tijd om ze los te laten en dat wil zeggen dat je ze eerst zal voelen.

Voel je ze, benoemd ze dan en zeg letterlijk: ” vb woede, ik heb je lang met me meegedragen maar het is tijd voor een lichter leven vol vreugde en groei. Ga in vrede. ” en als de tranen stromen, gun je lichaam dan deze snelle reiniging.

Er komen ook weer zonnevlammen naar ons en die werken in op het centraal zenuwstelsel (hier komt nog een artikel over)

Heb je er veel last van dan kan een healing zeker uitkomst bieden. Wat je zelf al kan doen is voldoende rust nemen, luisteren naar je lichaam. En omdat het hier een proces van verruiming en verlichting is is het belangrijk om je aura voldoende te openen. Geef je aura de opdracht om de voor jou ideale ruimte in te nemen.

Veel plezier alvast met dit artikel en deel het gerust als anderen een steuntje in de rug wil geven. 

Van harte

Isabelle Lambrecht

healer & coach

Wil je schuman toestelletjes kopen dan vind je hier het aanbod 

bronnen

schuman frequentie

kosmisch weerbericht

http://sosrff.tsu.ru/?page_id=7

Trillingen en geluiden