Leylijnen zijn het meridianensysteem van de planeet en ze transporteren licht door het kristalrooster naar alle levensvormen. De mate waarop jij je energie gebruikt, bepaalt mee het leven op aarde.

Gebruik jij energie voor macht of gebruik je het voor liefde en genezing?


Leylijnknooppunten zijn punten in het kristalrooster waar deze bijeenkomen en elkaars energie delen, zoals rotondes waar snelwegen samenkomen. Deze leylijn knooppunten hebben een sterke verticale input en verspreiden het licht horizontaal over de planeet. Na de vernietiging van Atlantis werden de Piramiden op deze knooppunten gebouwd om de planeet stabiel te houden.

Er zijn nog vele andere gewijde plaatsen zoals deze, bijvoorbeeld Stonehenge. De aarde onder Stonehenge is stevig genoeg om het zonder piramide te kunnen stellen, maar heeft dezelfde energie. Je kunt deze gewijde plaatsen beschouwen als acupunctuurpunten op Gaia’s lichaam, planeet Aarde. Soms worden deze ingestraald, zoals vele foto’s kunnen bewijzen. De andere meest bekende zijn krachtplaatsen zijn Machu Picchu in Peru, Rosslyn Chapel  in schotland of Glastonbury, Avebury cirkel, Baikal meer in het zuiden van Siberië, De Galápagos Eilanden, Milford Sound St. Island – New Zealand, Mount Kailash in Tibet, Saintes Maries de la mer – Frankrijk

De basis-chakra (stuitchakra) van je lichaam, heeft een correlatie de plek in Egypte die we de Berg Sinaï  noemen.De derde chakra, de solar-plexus (zonnevlecht) in onze wereld, correspondeert met een gebergte, genaamd Kilimanjaro in Afrika. De vijfde chakra (gerelateerd aan onze keel), is gelegen in het gebied genaamd Mount Shasta, Noord-Californië. Het zevende chakra, de kruinchakra, is Mont Fujisan (Mt.Fujiyama). De reden hiervan is zeer bijzonder. De energie van Japan vormt een brug tussen het Oosten en het WestenDe Externsteine bij Horn-Bad Meinberg, is een van de grootste krachtplaatsen van de wereld, maar nog volledig bedekt.

Deze leylijnen activeren je DNA voor je ontwakingsproces. Vele van die heilige krachtige plaatsen, werden bewust in beslag genomen door de cabal. Deze gewijde plekken werden ontwijd en buiten ons bereik gehouden door er kerken, industrieën en arena’s op te bouwen. We kunnen deze plekken weer opschonen en activeren om er zelf op te focussen en er licht naar te sturen of om naar die plekken toe te gaan en spiralen van licht in te brengen die de lagere trillingen opheffen.

DE KERKEN WEERHOUDEN ONS OM ONZE ENERGIE NAAR DEZE PLAATSEN TE BRENGEN. Ga de natuur in om je op te laden en breng die energie naar de kerk. Ga buiten de diensturen of sluit je af van wat de predikant zegt, en focus je op het licht dat je er brengt. Je bent daar om het licht te versterken en te verankeren. Terwijl je daar aan het bidden/mediteren bent, stel je dan voor dat je licht naar alle kerken vloeit en dat spiralen van licht en regenboogkleuren vanuit alle kerkdaken een opwaartse spiraal creëren…en de vortexenergie opnieuw activeren!!!!

WEES NIET VERBAASD ALS JE LICHTSPIRALEN ZIET BOVEN DE KERK…DIE JOU BESCHERMEN MET HUN LICHT…

Tornado Valley

Waarom zijn hier daar al die vernietigende tornado’s? Tijdens bepaalde seizoenen en equinoxen ontvangt de aarde nieuwe energieën voor de komende cyclus. Vroeger kwamen de mensen samen om deze nieuwe energieën te verwelkomen en ze te richten naar de Aarde-generatoren, de piramiden. Dit gebeurd nu niet meer. De leylijnen hebben echter nog steeds de energie nodig, dus de vortexenergie volgt haar pad langs de leylijnen om deze met nieuwe energie op te laden voor de komende cyclus. Gaia ondergaat haar Ascentie, of we dit nu willen of niet, en als de frequentie van de oppervlakte niet overeenkomt met die van de binnenkant krijgen we aardbevingen… Wanneer de radio ons vertelt dat er een storm zal komen, dan zullen we collectief denken dat het gaat gebeuren, en door onze verbeelding en de krachten van onze pijnappelklier te gebruiken gebeurt het dan ook. Luister dus minder naar de media, en veel meer naar je gevoel en de aarde.

De Aarde verandert terug naar het paradijs, overal 25 graden, zonder seizoenen. Seizoenen werden gecreëerd door de atoomontploffing op Atlantis, waardoor de aardas verschoof. Wanneer we ons uitlijnen zal de aardas dat eveneens doen, het is een geleidelijk proces, IN  LIEFDE.

Obelisken

Zijn eveneens ontvangers en zenders, en ze zijn kristallijn. Hun frequenties bereiken ons op een horizontale wijze en ze zijn verbonden met het kristallijnen rooster… alweer een tweeweg systeem, dat samenwerkt met de mensheid. Hoe laat je een obelisk zijn frequentie verlagen? Door er negatieve emoties naar toe sturen!! Dus hou de energie hoog van een obelisk en stuur er liefdesenergie naartoe.

Obelisken hebben een ringvormig veld en vaak houdt men ze (de energie ervan) laag door ze midden op een rotonde te zetten, omringd door de lage trillingen van auto’s.

HOE TE HEALEN:

ALWEER, GA ER GEZAMENLIJK OMHEEN EN VERBIND JE, ZE ZIJN NET ALS JIJ: KRISTALLIJN…EN VERANDER DE MATRIX…DE HOOGSTE FREQUENTIES BEPALEN DE UITKOMST!!!

STEL JE EEN RINGVORMIG VELD VAN LICHT VOOR!!!

WAT JE INBRENGT KUNNEN ZE NOOIT VERANDEREN, DIT HEBBEN ZE ZO LANG VOOR JE VERBORGEN.

Breng je licht in waar oorlog en lijden is, of ooit was, of te middenin de steden…laad kristallen en zelfs gewone stenen op met je liefdes intentie en plaats ze daar waar je denkt dat er licht nodig is. Je mag ze gerust begraven in moeder aarde.
Deze kristallen zullen dienen als liefdessatellieten voor de Arcturianen, zij weten wat je doet en kunnen zich met deze zenders en ontvangers verbinden vanaf de moederschepen.

DE OBELISKEN EN PIRAMIDEN WERDEN GEBOUWD NA DE ATOOMONTPLOFFING OP ATLANTIS OM ONS EEN KANS TE GEVEN OPNIEUW TE ONTWAKEN. HET LICHT HEEFT DE FREQUENTIES VERHOOGD OM ONS DNA TE VERLICHTEN, ZODAT WE HETZELFDE GAAN LEVEN ALS WEZENS OP ANDERE PLANETEN… DAT LEVEN IS IN LIEFDE EN EENHEID MET JE ROOSTER EN JE OMGEVING… ALS EEN, VOOR VRIJHEID EN LIEFDE.

BRON http://mknederlands.blogspot.com/2014/01/06012014-leylijn-knooppunten-ashtar.html