ALé hup met de geit (euh, met de schapen bedoel ik 😜 ). Neustesten zijn genant en ambetant dus zegt spanje beter anale testen zoals in china . Wat is er fout met een speekseltest voor wie zich zo nodig wil laten testen?
 
Je kan het echt niet zo zot bedenken. Het lijkt me overduidelijk wat hun doel is:
– zoveel mogelijk de zot houden met de mensen,
– de mensen murm maken
– ontdoen van hun menselijkheid = vrije wil en vrijheid
– willoze werkmieren creëren
– geweten, gezond verstand en gevoel deleten
oooooooh wat een wondere wereld hebben ze voor ons in petto? zal het hun lukken NO WAY. Er is al zo goed als kritieke massa bereikt, onze wil is verre van gebroken maar juist versterkt !!!!!!!!
Kritieke massa
Weet je wat een kritieke massa is? Dat is het verhaal van de 100ste aap. Als voldoende mensen zich bewust worden van iets, dan wordt dit bewustzijn op het collectieve veld overdragen via de morfogenetische velden. Dus lieve mensen blijven standhouden zodat het bewustzijn zich verspreid !!!!! Want dat is wat ze hardnekkig proberen te vermijden en waar ze doodsbang voor zijn. 
 
Hoe moeilijk kan het zijn om nee te zeggen? Ze hebben zichzelf een carte blanche situatie gecreëerd dus als je meegaat verlies je sowieso jezelf, lichaam en is de volgende stap het pakken van wat je nog hebt aan centjes/vastgoed.
JE HEBT ER ALLES BIJ TE WINNEN om nu op te staan en NEE te zeggen. HET IS GENOEG GEWEEST
Power van intentie
Als je de POWER van intentie snapt, dan zal je snappen dat je de macht hebt om nee te zeggen, de macht om het tij te keren. Met hoe meer hoe liever want dat versnelt het proces.
 
We hebben zo goed als de kritieke massa bereikt dus de onzin wordt geremd maar de omkering voel ik nog niet. Het is tijd om een duidelijk signaal te geven. We hebben NIKS meer te verliezen. In spanje spreken ze van boetes tot 600 000€ PURE kolder. Tuureluut zijn ze. Dat gaat de bevolking niet pikken. En een mens die niks meer te verliezen heeft !!!!!! Dat wordt feest. Hoeveel mensen hebben 600 000€ op hun bankrekening? Gaan ze de huizen aanslaan,en al hun hebben en houden????.Ik wens ze veel succes maar ik vrees dat ze voor hun leven mogen vrezen,  Hun bedoeling is toch je alles af te pakken en je te degraderen tot wil loze slaaf. Dan beter je lijf en mind gezond en vaccin vrij houden en een korte periode als vogelvrije te groeperen en te genieten van deze vrijheid want onze bezittingen blijken nu een last te zijn.  De kentering is toch al gezet, aan ons om stand te houden. 
Hou de focus op jezelf en vrijheid ipv vechten of proberen weerstand te bieden. Het gaat om standhouden, dichtbij onszelf blijven, luisteren naar je geweten,  zoveel mogelijk genieten (de schepping blijft een prachtig iets). Gewoon de illussie doorbreken/overstijgen ipv ertegen te vechten.
 
Versterk je veld met de regelmatige bekrachtiging : ik ben een vrij wezen en bekrachtig dit hierbij. ……blijf uit de illusie van die onzin…….Jouw wezen is altijd vrij, en van zodra je persoontje hiervan doordrongen is, zal je wel zien welke magische ommezwaai er in je leven zal plaatsvinden. Herhaal deze bekrachtiging meerdere malen per dag want ze zal geen weerstand oproepen en wel haar werk kunnen doen. Jouw persoon voelt zich niet vrij maar je wezen wel. Dus tijd om je wezen naar boven te halen en op de voorgrond te laten treden. Ik heb een paar dagen terug al gezegd dat ik een energetisch veld opgezet heb wel telkens je deze bekrachtiging gebruikt sluit je aan op dat veld en worden beide versterkt. De wet van aantrekking zal de rest in werking stellen, jouw taak is sturing te geven dus deze bekrachtiging is jouw sturing.
 
We gaan ze eens tonen wat een levende soevereine mens in zijn mars heeft. !!! Want daar zijn ze juist doodsbang voor en daarom die vaccins omdat ons bewustzijn te snel verhoogd is de laatste jaren. Doe je mee met dit krachtig veld mail me dan, dan neem ik je me op in het veld isabelle@zichtbaar.be en krijg je ook info over hoe jij je stand kan houden tegen de huidige legale wetteloosheid.
Hier een link naar artikels waar de politie de kant van ons medemensen kiest. Zelfde artikel staat op mijn fb voor het geval je geen VK account hebt
Voor alles is een oplossing
Op 52 jarige leeftijd kan ik toch al op wat ervaring bogen en het is mijn ervaring dat er voor alles een oplossing is, voor wie zien wil. Dus ik vertrouw erop dat ook hier het sesam open u mogelijk is. Mijn hang naar vrijheid, koppigheid, eigenzinnigheid, creativiteit en innerlijke leiding zijn mijn meesterlijke tools 😉 jij hebt ze ook, dus lets play the game. Corona het hoogste level?
 
Als we hierin onszelf kunnen blijven dan zijn we geslaagd dus lieve mensen zie het gewoon als een test in vertrouwen , dat zal je helpen om uit de frequentie van de paniek te blijven. Een gouden tip van tante belle 😎
 
Waardeer je mijn werk en heb je er steun aan, kan je hier een gift (groot of klein, maakt niet uit) hartelijk dank alvast https://www.doneeractie.nl/steun-actie/-49944
 
:Isabelle: vdf Lambrecht
healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut
www.zichtbaar.be
 
© zegel live life