Ik hou me al jaren niet meer bezig met politiek

Ps er staan zeker schrijffouten in mijn teksten https://www.zichtbaar.be/fouten/

Echter de huidige ontwikkelingen brachten me terug tot wat research binnen politieke “top” bloedlijnen. Mijn jarenlange vraag was, waarom corruptie zo welig kon tieren en stand houden. Dankzij corona komen er heel wat duistere zaken boven water en wordt de volledige puzzel ZICHTBAAR

Dat de top van de wereld één pot nat is, dat kan het kleinste kind zien. Maar tussen zien en weten blijkt een heel duistere wereld te zitten.

Dus ben ik eens snel gaan graven. Hou je ongeloof eventjes buiten de deur en stel jezelf de vraag: wat als de geschiedenisboeken, onwaar en gemanipuleerd zijn?

Heb je deze informatie echt nodig?

Dat hangt af van hoe je instelling is, ik weet graag van alles het naadje van de kous. Ben je niet nieuwsgierig wees dan gewoon een anker voor het licht, focus op licht, respect, vrede, vreugde, vrijheid. Maar hoe kan jij wakker worden en juiste keuzes maken als je niet alle facetten wil onder ogen vallen?Denk je dat je met schellen voor je ogen of paardenkleppen op, ooit een vrij wezen zal kunnen zijn? Je brein fungeert via denkkaders en het huidig denkkader is er eentje van slavernij, corruptie en machtsmisbruik en totdat jij dit wil zien, spelen zij dat spel met jou.

Vind je dingen pijnlijk dan komt dit omdat je deze info laat binnenkomen. Leer informatie buiten je systemen te houden en gewoon als puzzelstukje voor je te houden. Dat doe je elk artikel dat je leest, energetisch op afstand te houden = laat de emotie NIET binnenkomen = lees het en houd de energie tot juist buiten je aura . Voel dat punt waar je de energie net buiten je aura voelt en denk dan LICHT en vrede en stuur dat naar dat punt zodat dit teruggestuurd wordt naar de bron van deze actie. Doe hetzelfde met elk beeld, video dat je een slecht gevoel geeft.
Geloof je niet dat dit werkt? Geen probleem, probeer het gewoon en het licht zal je dankbaar zijn. Velen vragen me hoe ze licht kunnen zijn wel dit is nu een heel belangrijke kans !!!!

Dus onderstaande info en de film de val van de cabal is enkel voor de nieuwsgierige rationalisten zoals ik (zou pak gemakkelijker zijn moest ik minder nieuwsgierig zijn 😉  De schitterende video, de val van de cabal van Janet Ossebaard gaf me vele puzzelstukjes aan waarop ik gaan doorgraven ben. Vereist wel een open mind maar ik had natuurlijk al 20 jaar weet van de cabal, illumnatie, ….. HIj bestaat uit 10 delen en duurt in het totaal 2u37minuten.  Ik vond de meeste delen ook apart. Moesten ze verwijderd zijn van you tube wel mail isabelle@zichtbaar.be me dan, dan mail ik je ze door.

deel 1 
Deel 2 het monetair stelsel
Deel 3 de vluchtelingen karavaan, hoe soro verdeelt en heerst
Deel 4 overal kinderliefhebbers, en de symbolen die in de pedofilie wereld gebruikt worden
Deel 5 vond ik niet maar ging oa over pizzagate, hier komt de beestachtigheid van de cabal en satanisten duidelijk naar voor
Deel 6 manipulatie van de media, oa avaaz een instrument van soros
Deel 7 heksen en tovenaars, hoe je jong blijft dankzij martelbloed
Deel 8 voorbij koningen en koninginnen en waarom pedoflie welig kan tieren
Ddeel 9, de nieuwe wereld prachtig deel over hoe Q en trump de cabal ontmaskeren
Deel 10  De terugkeer van de koning prachtig deel oa over john junior kennedy die mogeljiks nog leeft en de nieuwe koning wordt? De vrije energie die door de technologie van tesla in handen is van trump en straks vrijgegeven wordt

Ik deel hier wat informatie dat je in het achterhoofd kan houden, als puzzelstuk.

Kan je helpen om inzicht te krijgen in wat er nu bezig is en waarom.  Juiste informatie is belangrijk zodat mensen wakker geschud worden en eindelijk durven op te staan als de schellen van de ogen vallen.   Er is zoveel manipulatie maar ik heb al ondervonden dat als ik een duidelijke vraag stel, ik altijd snel de juiste informatie vind. Als ik zo wijs ben om mijn denken en ongeloof uit te schakelen. Niet evident als je de duistere beerput ontdekt.

Oprichting FED 1913 een private onderneming waar alle banken bij aangesloten zijn

Je zal ontdekken dat alle zogenaamde filantropische structuren in handen van de corrupte manipulators zijn.  Fed is een PRIVATE onderneming !!!!! Tegenstanders waren: guggenheim, Isador Strauss & John Astor, samen waren zij de rijkste en machtigste mannen van die tijd en onkoopbaar. Ze stierven echter alle 3 op dezelfde dag, nl 15 april 1912, toen de titanic op een ijsschots voer. Toeval ????? De rest van de tegenstanders viel af, het congres werd omzeilt en de oprichting van de FED onwettig en ongrondwettelijk erdoor gedrukt.

Aan de top staan de Rotschild, die op vandaag zowat het grootste deel van de wereld bezit, bezitten elke centrale bank, het IMF, World Healt  Organisation WHO, financieren in elke oorlog beide partijen, zo ook hitler; Hun vermogen wordt op 500 biljoen dollar geschat;

In elk land is er een centrale bank die onbetaalbaar hoge rentes moet betalen aan de fed waardoor elk land in diepe schuld staat bij rotschild.

Gaddafie en Houssein probeerden deze bankmacht ( te breken en werden als dictator afgeschilderd en afgezet.
zie vanaf 5:47  https://www.youtube.com/watch?v=zXtgA7ydQvI

Hier een verklaring van een oude geheime dienst man op zijn sterfbed. Ongelooflijk ale manipulatie.  Lord Rothschild stuurde zijn vijf zonen naar de hoofdsteden van de wereld om oorlogen teweeg te brengen en daarna het geld uit te lenen om ze uit te voeren. Voorafgaand aan een wereldoorlog vorderen de banken al het geld terug om het daarna in het conflict tegen winst weer uit te lenen. Bron

HIer een heel duidelijke schets van rotschilds

  • De Rothschilds hebben hun hoofdkantoor in de Babylon-BIS-toren in Bazel
  • Schuld is hun controlemechanisme
  • Hun macht gaat veel verder dan het Bankenimperium
  • Oorlog is hun meest winstgevende onderneming
  • Landen en individuen zijn corporaties
  • De wereld wordt geregeerd vanuit drie onafhankelijke soevereine staten
  • Schuld moet eerst worden gecreëerd om schuldgeld te kunnen creëren
  • De Rothschilds infiltreerden royalty en aristocratie door huwelijk

Een andere groep zijn de Rockfellers, de grote oliebaronnen. met grote invloed in de politiek, banksysteem  en farmaceutica. Ze richten scholen en universiteiten op en bepalen daarmee wat onze kinderen leren:
– the john hopkins university
– the university of chicago
– harvard university
– yale law school
– the rockefeller university

En breiden hun macht uit tot het medisch domein Hospitalen:
-the john hopkins hospital
– radiation oncologie center
– rockfeller university arkansas for medical science
– national academy of medicine
– national academy of science
– the international healt foundation
– american cancer society
– drug trust
– AMA foundation
– FDA food and drug association
– the rockefeller foundation  = onderzoek en ontwikkeling van vaccinaties met hun promotor bill gates

Rockefellers zijn verantwoordelijk voor het toevoegen van het chemisch kankerverwekend afval product fluoride aan drinkwater en tandpasta.

Genetische manipulatie, rockefellers bezitten het grootste aandeel in het monsanto monster, net als bill gates.
Eugenetica, de manipulatie van het menseljik dna werd door rockefellers in nazi-duitsland gefinancieerd, met de bekende vreselijk experimenten in de concentratiekampen. om een uber ras te scheppen.

George Soros, steunt
– nambla, the nortamerican man/boy love association, voor de legalisering van pedofilie : seks met minderjarigen, liefst ts 8-10 jaar en jonger.  Zuckerberg van facebook zit er ook in
– antifaschistise aktion blijkt juist een bijzonder geweldadige groep te zijn
– black lives matter, die ook weer niets anders doet dat rellen schoppen
Hij blijkt een meester in het destabiliseren van het land onder het mom verdeel en heers.  deel 3 

HIeronder volgen een paar linken van benjamin fulford. Van het meeste krijg ik een punthoofd, dus ik haal er gewoon uit wat ik nodig heb. Wat ik nu wel al snap is dat ze scenario”s voor de bond films gewoon uit het leven plukken. Soms komen puzzelstukjes uit de gekste hoek;

De wereld is ook aan het ontdekken dat Angela Merkel de dochter van Adolf Hitler is. De Italianen, die zich net hebben losgemaakt van de Duitse (EU) controle, stuurden ons een kopie van de enige bekende foto van Hitler met zijn dochter Angela. De boodschap die erbij staat luidt: “en wanneer je groot bent Angela, vernietig dan heel Europa.”

http://laatste.brekendnieuws.nl/2020/04/09/benjamin-fulford-instorting-van-het-wereldwijde-systeem-en-massa-arrestaties-gaan-door-reset-onvermijdelijk/

https://www.gva.be/cnt/aid1085543/hitler-leefde-met-eva-braun-in-argentinie-en-had-2-dochters

https://www.demorgen.be/nieuws/duizenden-grieken-betogen-tegen-merkel-dochter-van-hitler~b88997d1/

Adolf Hitler (volgens een Oostenrijkse parlementaire commissie en andere bronnen) een Rothschild was en een van de grondleggers van Israël.  Zijn missie was om de Joden naar Israël te verjagen. De Japanners vertellen ons nu dat de Sovjet dictator Jozef Stalin ook een Rothschild was.
Bron

Adolf Hitlers kinderen leiden een groot deel van de Westerse wereld, vanaf het einde van W.O. II.Wist je dat Barack Obama’s moeder, een crimineel die werd gezocht door de FBI, volgens de Russen…een dochter van Adolf Hitler was? Zijn vader, Frank Marshall, was een Amerikaanse communistische agent. Hier is een foto van de FBI gezocht poster en een foto uit de dossiermap voor Obama’s moeder.
Word je alsjeblieft bewust dat Hitler uit Berlijn ontsnapte met een vliegtuig naar Noorwegen en daarna met een
onderzeeboot naar Argentinië. Hij leefde tot op hoge leeftijd in Paraguay op een boerderij die vervolgens werd gekocht door de Bush familie. Daarom zijn veel van zijn kinderen pas geboren lang nadat de oorlog was afgelopen.
Bron

de voormalige Britse premier Theresa May is ook een dochter van hitler. Het blijkt dat de film “The Boys from Brazil” gebaseerd was op ware feiten, behalve dat het meisjes waren, geen jongens.

Bill Clinton’s moeder was een Rockefeller was (in plaats van zijn vader), terwijl Hillary Clinton de dochter is van David Rockefeller.

Facebook CEO Mark Zuckerberg een kleinzoon van David Rockefeller.
Bron

 Bill Gates is verwant aan de Rockefellers, zij het vrij losjes. Volgens Famous Kin is de 7e neef van Bill Nelson Rockefeller, de 41e vice-president van de Verenigde Staten. Nelsels grootvader is miljardair John D. Rockefeller. Desondanks zegt Bill dat hij geen overeenkomsten ziet tussen hemzelf en de olie-ondernemer.

Bron

George Bush Sr. is volgens de Japanse militaire inlichtingendienst Donatus, de Landgraaf van Hesse. Hij is een afstammeling van Koningin Victoria en ook een familielid van Adolf Hitler en van de Italiaanse Keizer Victor Emmanuel, volgens MI6 en andere bronnen
bron