Ik bundel hier een paar linken en teksten die ik interessant vind. Zoals je al wel weet stel ik de noodzaak en effectiviteit van vaccins in vraag.

Persoonlijk zeg ik er klaar en duidelijk NEE tegen en al zeker tegen verplichte vaccins. Ik vermijd ook al mijn hele leven chemische medicijnen omdat die je juist remmen om tot jezelf te komen en eigen verantwoordelijkheid te nemen. En ja ik heb al heel veel pijn gehad in mijn leven (van mijn 12de tot mijn 42ste, elke dag geleefd met pijn) totdat ik snapte dat ik beter vanuit mijn hart kon leven. En wonder boven wonder zijn mijn pijnen, blokkades, cvs, zelfs 85% verlamming rechterarm, nekhernia, carpaaltunnel, scoliose, …. verdwenen of in elk geval heb ik er op mijn 51ste geen last meer van. Dit zonder medicijnen en enkel door eerlijk te zijn met mezelf en zelf verantwoordelijkheid te nemen. Voor de meeste helaas nog materie die onbegrijpbaar is. Het enige wat ik kan doen is zaadjes van bewustzijn planten en mensen helpen om weer vanuit het hart te leven.

Farmaceuten hebben twee jaar geleden een voorstel van de Europese Commissie gedwarsboomd om Europees onderzoeksgeld te gebruiken voor betere voorbereiding op epidemieën. Dat blijkt uit onderzoek van de Brusselse lobbywaakhond Corporate Europe Observatory (CEO) naar de invloed van grote bedrijven op Europees onderzoeksbeleid. De Commissie wilde in 2018 een onderzoekslijn starten die de ontwikkeling van vaccins in voorbereiding op een epidemie zou vergemakkelijken. Maar door het ontbreken van steun van de farmaceutische industrie ging dat niet door. Lees verder
https://www.msn.com/…/farmaceuten-voorkwamen-o…/ar-BB14xYcg…

———————
Hier het door mij uitgeschreven boeiend gesprek met Dokter Rashid Buttar, die sedert 2003 één van de 50 topdokters in de USA is. Ex spoeddokter, specialist immunologie kanker en chronische ziektes, hoofd van meerdere ziekenhuizen Hij vertelt je boeiend dingen over vaccins, corona, immuniteit, …Oa dat een virus ONMOGELIJK 1,5m kan springen maar hij legt ook waarom ze de 1,5m afstand gewennen. Heel boeiend, zeker lezen.
https://www.zichtbaar.be/dr-rashid-een-van-de-top-50-dokte…/
———————
Hier nog een video met dr Rashid Buttar die 160 dokters LIFE verzamelde. Doel was 100 dokters life krijgen, ze waren met 160. Ik ben die nog aan het uitschrijven.

– In 2017 werd al een pandemie voorspelt. Dit is onmogelijk zegt Dr Buttar, je kan de beurs, gezondheid, toekomst onmogelijk voorspellen.
De 160 aanwezige dokters werd gevraagd of zij de visie van dr Rashid Buttar delen, nl dat een pandemie onmogelijk voor voorspelt worden en dat de voorspelling van een tweede golf van covid 19 enkel het instrument is om de mensen vaccinatie op te leggen. Alle dokters gingen akkoord met deze stelling.
– Er werd gevraagd of ze de mondmaskers onnodig vonden? 98% dokters gingen akkoord.
– Er werd gevraagd of de mondmaskers juist slechter waren omdat ze het immuunsysteem verzwakken? Alle dokters gingen akkoord, dus het is niet alleen nodig maar zelfs ronduit gevaarlijk om zoveel en zo lang mondmaskers te dragen
– 99.5 % van de bevraagde 160 dokters geloofd dat er censuur is ten voordele van een vaccin aganda.
– De vraag die aan de dokters gesteld werd was: hebben jullie ook de ervaring dat alle doodsoorzaken onder de noemer COVID geclassificeerd werden? Of je nu zelfmoord pleegde, een autoongeval had of iets anders, covid was de doodsoorzaak. Alle dokters gingen zonder uitzondering akkoord.
https://londonreal.tv/dr-rashid-buttar-hosts-a-doctors-co…/…

——————–
Terwijl de (bijna)hele wereld wacht op een vaccin tegen Covid-19, hekelt een Britse studie van de Royal Society of Medicine de ineffectiviteit van een controversieel vaccin tegen het papillomavirus, dat zou moeten beschermen tegen baarmoederhalskanker.

De Media, censureert al 40 jaar, berichtgeving die de effectiviteit van een vaccin tegenspreekt.
De studie waarover het hier gaat is echter afkomstig van de Royal Society of Medicine, de meest prestigieuze gezondheidsinstelling van Groot-Brittannië, die al meer dan twee eeuwen bestaat.
Dit is dus de bijeenkomst van de beste medische wetenschappers van het land. Je leest de volledige tekst bij Filip Deknudt en hieronder de link
https://journals.sagepub.com/doi/10.1177/0141076819899308…
——————-
HET CORONAVIRUS DOODT NIEMAND❗️ Alle ziektes veroorzaakt door een virus of bacterie is feitelijk een ‘verzwakt immuunsysteem ziekte’❗️ ENGELSE ONDERTITELING • Met Engelse ondertiteling is het verhaal van dr. Berg makkelijker te begrijpen, zie • https://www.youtube.com/watch?v=NooTKyjlo6s
——————-
Hier ontdek je hoeveel schade er de laatste 30 jaar aangebracht werd dankzij vaccins. Oa onvrijwillige sterilisatie via vaccins, en het WHO dat ook toegeeft dat de vaccins schade berokkend hebben
https://www.zichtbaar.be/robert-kennedy-jr-fileert-in-verp…/
————————-

https://www.zichtbaar.be/belangrijke-uitspraak-europese-ho…/

—————————-
De korte samenvatting van Tanni Koens :: de logica van het corona circus.
Het virus kan zich 1,5m verplaatsen, 1,6m kan niet.🤔
Het virus weet of je een BOA of politieagent bent of een politicus. 🤔
Het virus wordt pas op 1 juni actief in het openbaar vervoer, tot die tijd …..? 🤔
Het kan overleven op alle oppervlakken, behalve op dozen van bol,com en Zalando. 🤔
Het virus leeft niet in de AH, Jumbo, Lidl, Aldi, Gamma, Action of eender welke andere supermarkt. 🤔 Het is alleen maar dodelijk in café’s, restaurants of bij kleine zelfstandigen.🤐
Het kan niet overleven op voedsel, zolang het voedsel maar take away is. 🤔
Ook een frietje halen is absoluut perfect veilig maar durf geen biertje of wijntje in een café of restaurant te gaan drinken want dat is niet goed voor onze specialisten hun CURVE. 🤑
Haal je pintje dus beter in een nachtwinkel waar op 2 vierkante meter 10 man in staan, want dat kan,
Als je een familie bent van 12 personen mag je rustig samen in de tuin eten. Maar als student samenwonend in een studentenflat waar je keuken, tafel, badkamer en nog veel meer deelt, is dat samen buiten zitten en iets eten verboden… het is maar dat je het weet…
Voila, simpel en duidelijk toch hé.
————-

https://www.ninefornews.nl/duitse-lijkschouwer-concludeer…/…

De meeste mensen weigeren nog altijd onder ogen te zien wat er gaande is en wat er onherroepelijk gaat komen, en dat is juist een van de belangrijkste redenen waarom het er zo snel en vrijwel zonder tegenstand kan worden doorgedrukt. Twee Britse bedrijven hebben een digitaal gezondheidspaspoort ontwikkeld, dat al vanaf volgende week aan tenminste 15 landen zal worden geleverd. Eén van deze landen is Nederland. Deze ‘COVI-pas’ geeft je toegang tot je werk en het openbaar vervoer, en wordt alleen verstrekt als je je op Covid-19 laat testen. Daar kan volgend jaar een andere eis bijkomen: als je het corona vaccin gaat halen.
 
Het gezondheidspaspoort, of de ‘COVI-pas’ is ontwikkeld door VST Enterprises en Circle Pas Enterprises, en wordt in ieder geval aan Italië, Portugal, Frankrijk, Zweden, Spanje, Nederland, de VS, Canada, Mexico, Panama, India, de Verenigde Arabische Emiraten geleverd. De eerste exemplaren van in beginsel 50 miljoen paspoorten worden vanaf volgende week verstuurd. Dat aantal kan later eenvoudig worden opgevoerd.
 
ID, vingerafdruk en gezichtsscan verbonden aan gezondheidstoestand
 
De COVI-pas werkt met een kleurensysteem van groen, amber en rood om aan te geven of iemand positief of negatief is getest op Covid-19. Ook andere ‘relevante’ gezondheidsinformatie wordt eraan gekoppeld. De gebruiker moet eerst een app installeren waarin naam, adres, leeftijd etc. worden ingevoerd, en moet zijn identiteit dan verifiëren met een vingerafdruk of gezichtsscan.
 
Daarna wordt een Covid-19 test afgenomen, en worden de resultaten in de COVI-pas gescand. Zo kunnen de autoriteiten meteen je gezondheidstoestand controleren, en kunnen mensen ‘weer veilig terugkeren naar hun werk, en weer veilig reizen.’
 
Louis-James Davis, CEO van VST Enterprises, zei ‘er vast van overtuigd te zijn dat het digitale gezondheidspaspoort naast de door de overheid goedgekeurde testkits de sleutel is tot het geleidelijk en gecontroleerd opheffen van de lockdown-beperkingen. Het probleem met andere gezondheidspaspoorten is momenteel dat niet alleen de informatievoorziening vrijwillig is, maar dat de gebruikte technologie (meestal een QR- of streepjescode) niet kan worden gebruikt buiten de veilige afstandszone.’
 
Er wordt ook een speciaal ‘sportgezondheidspaspoort’ ontwikkeld, zodat voetbalwedstrijden en andere sportevenementen weer op gang kunnen komen. (1)
 
‘Slippery Slope’ naar totalitaire digitale controle
 
Veel mensen die niet verder willen of durven kijken zullen geen bezwaar zien in deze COVI-pas, en deze zelfs toejuichen. We hebben hier echter duidelijk te maken met de volgende fase van de ‘slippery slope’ naar een totalitair digitaal controlesysteem, compleet met indirect verplichte vaccinaties.
 
Natuurlijk wordt dat nooit in één keer ingevoerd. Het begint eerst laagdrempelig, met een ‘vrijwillige’ COVI-pas waar enkel een Covid-19 test aan verbonden is. En passant kan tegelijkertijd ook je DNA kan worden afgenomen en geregistreerd, en gekoppeld worden aan je identiteit en je vingerafdruk of gezichtsscan, die een voorwaarde is om te worden getest. Je DNA komt pas later op het traject naar totale digitale controle om de hoek kijken, als het vaccin er eenmaal is en 5G is uitgerold.
 
Met ‘code groen’ op je COVI-pas mag je weer onbeperkt met het openbaar vervoer, weer aan het werk, weer de grens over, en wordt je tot publieke gebouwen van de overheid en gezondheidszorg toegelaten. Naarmate er meer mensen deze pas gebruiken, kunnen de eisen stap voor stap worden verscherpt. Werkgevers kunnen de pas gaan eisen van hun werknemers. Het zal hoe dan ook niet lang duren voordat mensen die deze pas NIET hebben, beperkt of zelfs helemaal niet meer worden toegelaten.
 
Dat zal niet meteen gebeuren, maar is heel goed voorstelbaar zodra de tweede corona golf –waar niet voor niets constant voor gewaarschuwd wordt- een feit is, of een gemuteerde versie (Covid-20 of Covid-21) rondwaart. Zoals we de afgelopen weken hebben geschreven lijken de autoriteiten er ondertussen alles aan te doen om de Covid-19 paniektoestand in stand te houden. Het RIVM blijft de verkeerde adviezen geven; de spotgoedkope en bewezen zeer veilige en succesvolle therapie met o.a. hydroxychloroquine blijft verboden, en het kabinet herhaalt keer op keer dat de ‘anderhalve meter samenleving’ het nieuwe normaal wordt, totdat er een vaccin is.
 
Indirect verplichte vaccinaties en 5G
 
Vermoedelijk ergens volgend jaar of het jaar daarop, als het volk gewend is geraakt aan een stukje teruggegeven vrijheid en ‘normaliteit’ in ruil voor het gebruik van de COVI-pas, zouden de eisen om ‘code groen’ te behouden wel eens verder kunnen worden aangescherpt met het halen van een coronavaccin. Mensen die aarzelen, verliezen hun ‘groene’ status en worden op ‘oranje’ (amber) gezet. Blijvende weigeraars krijgen ‘code rood’ voor hun broek, en kunnen deelname aan de samenleving (werk, reizen, scholing), en zelfs toegang tot bepaalde gezondheidszorg, alsnog vergeten.
 
Pas dan komt 5G, dat de komende jaren wordt uitgerold, in het spel. Nee, 5G veroorzaakt géén corona, dat is een complottheorie, vermoedelijk zorgvuldig door de media uitvergroot (en misschien zelfs wel opzettelijk bedacht en uitgevoerd) om de echt serieuze bezwaren tegen 5G op voorhand in het criminele (in brand steken zendmasten) en belachelijke te trekken.
 
Via de reeds ontwikkelde CRISPR-CAS12 technologie kunnen door middel van 5G frequenties in vaccins gestopte enzymen worden geactiveerd, die vervolgens op DNA niveau veranderingen kunnen aanbrengen in het menselijke lichaam, waaronder ook uw hersenen, en zo zelfs uw denken en handelen kunnen beïnvloeden. Dat enzym moet wel op uw DNA zijn afgesteld, en laat de staat nu net uw DNA hebben kunnen opslaan toen u uw ‘vrijwillige’ Covid-19 test ging halen (sowieso wordt van iedere burger die vanaf 2000 is geboren het DNA opgeslagen).
 
Klinkt dit, gezien alle ontwikkelingen, de noodwetten die onze grondrechten ‘tijdelijk’ buitenspel zetten, en de aankomende COVI-pas, nog steeds als een vergezochte complottheorie? Zo ja, dan zijn wij ervan overtuigd dat het geen jaar zal duren voordat velen hun mening door de harde realiteit hebben zullen moeten veranderen.
 
lees hier meer
https://www.xandernieuws.net/algemeen/nederland-een-van-de-eerste-15-landen-die-digitaal-gezondheidspaspoort-invoert/
 
——————————–
 
Voor het volledig vaccineren zijn echter wel noodwetten nodig die de belangrijkste basisgrondrechten van de burgers aangaande hun eigen lichaam, gezondheid, vrijheid en zelfbeschikking, buiten werking stellen, zodat iedereen gedwongen ingeënt kan worden.
 
AstraZenica baseert zich onderzoeken van de universiteit van Oxford, en zou het coronavaccin zelfs al in productie hebben genomen, ondanks het feit dat er nog meer experimenten mee moeten worden gedaan. Maar ‘het gaat heel snel,’ verklaarde CEO Pascal Soriot tegen persbureau Bloomberg. ‘Het is onze prioriteit om eerst het Verenigd Koninkrijk te vaccineren. Daarna willen we upscalen en het aan de hele wereld aanbieden.’
Lees hier meer
 
https://www.xandernieuws.net/algemeen/europese-farmaproducent-eind-2020-beginnen-we-met-vaccineren-hele-wereldbevolking/