Lieve nabestaanden, jouw weggerukte gezonde geliefden die dachten ‘als een goeie huisvader” te handelen door zich te laten vaccineren, zijn voor minister De Jonge (de zogenaamde staat) GEEN ERNSTIGE ZAAK. Is het dan hun bedoeling dat mensen sterven? 

Een interessante vraag die je jezelf kan stellen is: Waarom zijn zogenaamde corona doden wel een ernstige zaak en vaccindoden niet?

17-02-2021  Kamerlid Wybren van Haga (FVD) stelde coronaminister Hugo de Jonge enkele kritische vragen over het coronavaccin. De reactie van de minister was ‘echt verontrustend’.  “Hij gedroeg zich onbeschoft en autoritair en praatte door Van Haga heen. Voorzitter Arib greep niet in,” stelt Forum. Zie video

Van Haga confronteerde De Jonge met de grote corona-uitbraken in verpleeg- en verzorgingstehuizen nadat er gevaccineerd is. “Er zijn een hoop verontrustende berichten.” Hij noemde onder andere het Sint Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis in Amersfoort, waar inmiddels 22 bewoners zijn overleden, woonzorgcentrum De Meander in Zele, verpleeghuis Liemerije in Zevenaar en zorgcentrum Heelwijk in Heesch.

De jonge bevestigd 3 technieken die toegepast worden door de staat

1 hun HOOFDzorg is vaccinatiebereidheid, de mens met alle mogelijke middelen dwingen/manipuleren tot vaccinatie

 De Jonge beschuldigde het FVD-Kamerlid van het zaaien van paniek. “Je komt van alles tegen op social media en met name dit type verbanden wordt heel snel gelegd. Dat kan heel giftig zijn. Als in het hoofd van mensen gaat ontstaan dat vaccinaties gevaarlijk zouden zijn, dat je daar ernstige bijwerkingen door zou kunnen krijgen, mogelijk zelfs door zou kunnen overlijden, kan dat iets doen met de vaccinatiebereidheid.”

Vaccinatie het zogenaamde antwoord op de crisis (maken ze je wijs !!!). ALs het echt HET antwoord is waarom zijn er dan 2 (nu al 3 vaccins) nodig? Ik voorspel je nu al dat ze je er 2 per jaar zullen opsulferen (tenminste wie nu de eerste vaccins overleeft). Heeft het iets te maken met big bussines? 4,2 miljard vaccins al wereldwijd aangekocht door de staten, ministers krijgen commissie/aandelen van deze bedrijven. Reken aan 30€ per vaccin en je komt op een omzet van 126 miljard euro = een slordige winst van 64 miljard €.  Ze hebben letterlijk een “gat in de markt” gecreëerd. !!!! En het wordt nog leuker want 80% van de kleinhandel/middenstand om zeep dus kunnen deze rijke bonzen alle vastgoed spotgoedkoop opkopen, de middenstand wordt uitgeroeid en overgenomen door grote monopolistische bedrijven die de baas zullen spelen over jou. Zie je het plaatje al?

2 Paniek zorgt voor ondermijning volksgezondheid

“Laten we nou geen paniek zaaien terwijl dat niet nodig is. Dat zou zelfs ondermijnend kunnen zijn voor de volksgezondheid,” voegde De Jonge toe. 

Dit klopt want met enkel de paniekzaaierij van de staat (een onzichtbaar zogenaamd gevaarlijk virus) hebben  duizenden mensen ziek gemaakt, de dood ingedreven en levenstandaard vernietigd

3  Censuur: kritische vragen stellen is gevaarlijk want dit valt onder nepnieuws

Van Haga zei helemaal geen paniek te zaaien. “Als er dit soort uitbraken zijn, consequent een week of twee weken nadat er gevaccineerd is, is het goed om dat te onderzoeken. Het is juist ontzettend belangrijk om daar transparant over te zijn.” Op het moment dat Van Haga een zeer belangrijk punt aansneed, werd hij onderbroken door de minister. “Als iemand overlijdt, wordt er dan goed gekeken of hij overleden is aan de vaccinatie of aan onderliggend lijden? Nu is mij ter ore gekomen dat dan altijd wordt gezegd dat het onderliggend lijden prevaleert. Dan wordt hij dus geregistreerd als iemand die is overleden aan kanker of een hartaanval of wat dan ook, terwijl onze ervaring bij coronadoden precies andersom is. Iemand komt na een auto-ongeluk op de IC, krijgt een wattenstaafje in de neus en wordt een coronadode.”

“Dat is echt gevaarlijk: nepnieuws verspreiden,” onderbrak De Jonge hem. “We zitten midden in een pandemie. Het gaat over ernstige zaken.”

Ik zou juist denken dat dit juist heel ernstig is dat als mensen sterven kort na een vaccin ?????  Waarom vind De Jonge deze sterfgevallen geen ernstige zaak? Artsenvoordevrijheid.be stellen letterlijk dat het coronavaccin 18000% gevaarlijker is dan griepvaccin

Op mijn fb vind je hier artikels erover

Is er sprake van nepnieuws? Een PLANdemie , nee hoor helemaal niet, er zijn geen complotten alleen maar:
– vaccins met mRNA technologie, waarmee ze de eiwitten = bouwstenen van je lichaam kunnen “bijsturen” (noemen ze letterlijk software of life)
– mensen die bij bosjes doodvallen na 2de vaccin en na 1ste veel last hebben van bijverschijnselen
– dan spreken we nog niet van chips in het vaccin waarmee ze je kunnen traceren
– een onzichtbare “zogenaamde” vijand: corona
– allerhande ONZINNIGE schadelijke maatregelen die ze “verplichten”
– het geld dat de staten krijgen van de wereldbank als ze hun economie om zeep willen helpen (de mens op de knieeën krijgen)
– het geld dat ziekenhuizen en dokters krijgen voor elke dode die ze het label corona geven
BLIJF UIT DE PANIEK want paniek is ja zeggen tegen deze illussie.
In de wet staat duidelijk dat moeten (verplichting) kunnen betekent want ze handelen onder contractrecht en een contract kan maar gesloten worden als dit VRIJWILLIG gebeurt. Hiervoor bedienen ze zich van legalese taal waardoor de betekenis anders is dan je denkt !!!! En dit doen ze in het geheim waardoor enkel echte vrijbuiters en mensen die houden van de waarheid er spontaan tegenop staan. EN wie opstaat krijgt de juiste info. 
Join de club, ik deel alles met je wat ik weet. Morgen zijn mijn documenten klaar om uit die kolder te stappen.  De belangrijkste 2 zijn je Life live claim en de manier waarop je jezelf gaat identificeren dus je nieuwe identificatiebewijs, Mail me isabelle@zichtbaar.be als je op de hoogte gehouden wil worden
Waardeer je mijn artikels en steun kan je hier een gift (groot of klein, maakt niet uit) https://www.doneeractie.nl/steun-actie/-49944
:Isabelle: vdf lambrecht
healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut,

 

Bron