Iemand die bij thuiszorg werkt vroeg me wat ze kon doen om aan de druk en push te ontsnappen, die door het bedrijf vertoont worden.

Vb de manipulatieve fb boodschap van thuiszorg is

Doorprik corona: laat je vaccineren. Als maatschappelijk verantwoorde onderneming motiveert Familiehulp haar medewerkers en klanten om zich te laten vaccineren Alleen op die manier kunnen we deze coronacrisis achter ons laten. Werk je profielfoto bij met dit kader en verspreid mee onze boodschap. Samen staan we sterk

De vraag van de dame was de volgende:

Ik wil het absoluut niet. Maar waarom wordt er zo gepusht. Ik wordt er misselijk van, zelfs via mail. Dat je je moet registreren voor de vaccinatie. Ik heb men baas een mail gestuurd dat ik een soeverein wezen ben met een vrije keuze. Dat ik me niet wil registreren of een SMS wil ontvangen ivm een vaccinatie. Want ik wil dit nooit.

Mijn antwoord is,

Elk heeft zijn/haar eigen agenda. Zorg dat jouw agenda UITGELIJND blijft  met je geweten, dan ben je aangesloten op het goddelijke en zal dit ook bekrachtigd worden in je leven.

Ik heb een document opgemaakt dat je vrij kan gebruiken als jouw baas je probeert te pushen/manipuleren richting vaccinatie. In mijn document staat de naam op een specifieke manier geschreven schrijf die net zo dus : voor je Voornaam: vdf tussen voornaam en Familienaam (is afkorting van de familie). Vervang dus in het document mijn naam in het rood  door jouw naam en vul boven aan : voor: vd naam en emailadres waarnaar ze kunnen antwoorden, niet je postadres invullen. Voordat je de email verstuurd aflevernotificatie en leesbevestiging aanvinken.

Wil je de brief aangetekend versturen vul dan je adres als volgt in met de haakjes  ‘straatnaam en nr’ [postcode ] ‘stad’

Download hier de brief om vaccinatie te weigeren in word versie: en sla op op je pc

Download hier brief om vaccinatie te weigeren open office versie: en sla op op je pc, lukt het niet stuur me dan een email isabelle@zichtbaar.be met titel brief vaccinatie dan mail ik je het document


Ik heb een stempel ©  gemaakt ter bekrachtiging van dit proces. Zegels worden al heel lang als bekrachtiging gebruikt https://nl.wikipedia.org/wiki/Zegel_(waarmerk)   en de energie waarmee we het proces van een vrije zelfbewuste soevereine mens invullen en vorm geven, bepaalt het resultaat.  Het stempel draagt een speelse doch standvastige energie en zal je helpen om stand te houden. 

Het stempel kan je kopen aan kostprijs, 20€ + verzendingskosten en daarmee kan je vb nadat je je , vb door je naam afstempelen als bekrachtiging. Ik gebruik een rood stempelkussen (bloed/alive) om mijn vingerafdruk te maken en het stempel. 

Waardeer je mijn artikels dan kan je hier terecht voor een gift.

Warme groet

:Isabelle: vdf Lambrecht                                                                                                                                                                                                                  Healer, psychotherapeut, bewustzijnscoach                                                                                                                                                                                www.zichtbaar.be

Geld inzamelen | Doneeractie.nl