Op zondag 2 juli 2017 is Dr. Hamer in zijn woonplaats in Noorwegen overleden aan een beroerte. Dr Hamer is de grondlegger van de Germaanse Geneeskunde en heeft daarmee prachtige tools voor ons beschikbaar gemaakt.

Op 18 augustus 1978 werd Dr. Hamer, getroffen door een tragedie. Zijn nietsvermoedende zoon lag tijdens een vakantie te slapen in een bood en werd neergeschoten door een doorgedraaide Italiaanse prins V.E. van Savoyen. Ongeveer 3 maand later overleed Dirk Hamer in de armen van zijn vader na 19 operaties te hebben ondergaan.

Een paar maanden later, in het voorjaar van 1979 werd bij Dr. Hamer teelbalkanker ontdekt. Hij linkte dit direct aan de dood van zijn zoon en besloot zijn vermoeden te onderzoeken. Hij werkte namelijk als internist in een ziekenhuis  behorende tot de Universiteit van München.  Hij ontdekte dat voorafgaand aan ziekte/ kanker er een plotse onverwachte, emotionele shock aan vooraf ging. Het type ziekte bleek te correspondeerden met de emotionele inhoud van de shockervaring.

Ziekte en de emotionele link

Via een hersenscan, kon hij de inslag in het lichaam toewijzen vanuit de gelinkte cerebrale besturingscentra.

Op het moment van de onverwachte schokbeleving slaat het conflict in op een vooraf bepaalde locatie in de hersenen in en veroorzaakt daar een breuk in de synapsen. Het lichaam zal de emotionele schok via een biologisch programma, dat wij ziekte noemen, proberen uit het fysieke systeem te werken. Hoe de ziekte uitwerkt is afhankelijk van het deel van de hersenen waarin de inslag van het centrum te vinden is.  Zijn onderzoeksresultaten zijn in volledige overeenstemming met de embryonale en evolutionaire onderzoeken en de biologische logica.

Ziekte is dus allesbehalve een fout van de natuur, integendeel. Het is een zeer ingenieus healing systeem. Het lichaam probeert zich aan de veranderde situatie aan te passen door ofwel extra cellen bij te maken ofwel door cellen weg te nemen. Het lichaamsbewustzijn doet het nodige om de overleving veilig te stellen.

De 5 biologische natuurwetten van Dr Hamer

Het is een behoorlijk complexe materie is, en vertrouwen in het leven, is bij ziekte letterlijk van levensbelang. De crisisfase of het ziektepatroon, moet je echt geheel vrij van angst durven te doorstaan. Van een bewust weten dat je lichaam bezig is met een intelligent zelfgenezend proces. Je gedachten bepalen mee het uiteindelijk resultaat.  Je kan jezelf letterlijk dood denken. Zo was er een oncoloog die na wat hoesten een longfoto liet maken en zichzelf max 3 maand nog gaf.  De oncoloog stierf netjes drie maanden na deze longfoto, zoals hij voor zichzelf bepaald had. Gek genoeg vond men tijdens het opruimen een andere longfoto, van 20 jaar geleden, waarop exact dezelfde vlek te zien was. Laat je oordeel dus maar los en vertrouw op de intelligentie van je lichaam, dat altijd weet waar het mee bezig is.

Het is altijd belangrijk de ziekte te ervaren en te doorleven zodat de emotionele schok de ruimte krijgt om je lichaam te verlaten

Je lichaamsbewustzijn is geprogrammeerd om te overleven

Je lichaam bestaat uit triljarden cellen, die precies weten wat ze wanneer moeten doen en hoe.. Alle cellen, organen, spieren, zenuwen, synapsen, … werken in perfecte harmonie samen. Denk je nu echt dat het kan, dat het intelligent lichaamsbewustzijn dat jarenlang triljarden cellen perfect laat functioneren en in volledige harmonie op elkaar laat inspelen, fouten zou maken? Zomaar? Je weet dat 1 bug of fout in een programma genoeg is om iets uit te roeien.  Er is dus geen sprake van ziekte of mutatie aangezien de mens en andere levensvormen al miljoenen jaren standhouden.

Hier vind je een paar voorbeelden van hoe je lichaam kan reageren

hevige pijn in rechternek

gevoelloosheid in beide armen

Het ideale ziekenhuis.

In Israëlische ambassade in Berlijn van 2008, overleven 99% van de patiënten hun kanker met dankzij de germaanse methode. Dus zonder chemo en morfine, echter onder optimale omstandigheden. Dit alle joodse ziekenhuizen en alle joodse artsen op de hoogte zijn van de germaanse geneeskunde en die toepassen.  De Palestijnen sterven in dezelfde ziekenhuizen met 95% aan chemo en morfine, omdat ze geen Joden zijn. 

De dieren overleven in de vrije wildernis ongeveer 95% van hun kanker. Evenwel lossen ze door hun “gezond dierenverstand” hun conflicten veel sneller dan wij.

Alle mensen kunnen eigenlijk, net als de joden, wereldwijd  99% hun kanker overleven. Uiteindelijk gaat het over zinvolle biologische speciaalprogramma’s.  Maar de niet-joden hebben een groot nadeel: ze hebben geen ziekenhuis die volgens de Germaanse behandelt.

Of we zonder ziekenhuis op 95, 97 of 98% overlevingskans komen hangt substantieel af van het charisma van de heelkundige, of hij de patiënt uit de paniek kan houden.


Een ziekenhuis heeft bovendien nog tot doel de patiënt een geborgen gevoel te geven. Wanneer patiënten gezamenlijk hun symptomen kunnen bespreken, dan zijn ze gerust gesteld. “Bij de medepatiënten was het ook zo en dat is allemaal weer goed gekomen”. Zoals gezegd valt de paniek dan weg. Iedereen weet dat ze een kans van 99% hebben om weer gezond te worden.

De fabel van Metastasen

Dat er metastasen zouden bestaan, is één van de vele onbewezen en zelfs bedrieglijke hypotheses van de reguliere geneeskunde.
Men stelt zich daarbij voor dat kankercellen zich van een tumor losmaken en zich in een ander orgaan gaan nestelen. Het is een feit dat er nog nooit één kankercel in een druppel arterieel bloed is gevonden of kon worden aangetoond.
Bij donorbloed zou het vanwege het besmettingsgevaar dan toch een medische vanzelfsprekendheid moeten zijn om het bloed op kankercellen te onderzoeken. Dat wordt echter nooit gedaan!
Vraag u uw arts maar eens waarom niet. U krijgt dan de meest avontuurlijke antwoorden.

Maar wat zijn deze metastasen dan wel, als ze niet dat zijn wat we hebben geleerd?
Deze zogenaamde dochtercellen zijn nieuwe ontstane tumoren. Ze ontstaan door de reguliere geneeskunde met zijn doodvonnissen en prognose-schokken door opmerking als:
                        “Het spijt me, maar we hebben bij u een kwaadaardige borstkanker  gevonden. U heeft nog maar 10% overlevingskans.

Wanneer men zo iets hoort en de Germaanse niet kent, dan slaat dat in als een bom. De patiënt stort met een vrije val in een afgrond van vertwijfeling. De meeste mensen kunnen zich nauwelijks iets ergers voorstellen.
Wanneer de patiënt op dit moment bijvoorbeeld een doodsangst ervaart, dan treedt er ogenblikkelijk een nieuw DHS op.
Het doodsangst-conflict leidt tot een celtoename in de longblaasjes. Al na enkele weken vindt men in de longen de longkanker.
Het lichaam associeert doodsangst met te weinig zuurstof en probeert met dit SBS de uitwisseling van zuurstof te verbeteren door meer longblaasjes aan te maken.
Misschien beleeft de vrouw tegelijkertijd ook een inbreuk op haar eigenwaarde: een eigenwaarde conflict: “Zonder borst ben ik als vrouw niets meer waard”
In dat geval begint er in de wervelkolom of in de ribben ter hoogte van de borst een SBS, dat door de reguliere geneeskunde botkanker wordt genoemd.
In werkelijkheid is het osteoporose, dus gaten in het bot. Het juiste woord voor metastase zou vervolg-kanker zijn.
Nu weten we dus ook waarom we bij dieren nooit deze zogenaamde metastasen vinden.
De hond verstaat het gelukkig niet wanneer ome dokter tegen het baasje zegt: “Uw hond heeft kanker”. Rakker kwispelt hoogstens met zijn staart en is blij dat het onderzoek voorbij is. Daarom krijgt hij geen extra DHS en daarmee geen vervolgkanker!

Op de volgende pagina’s volgt een aantal typische voorbeelden van een SBS, een zinvol biologische programma en de daaraan gerelateerde orgaanreactie. Door de kleuren geel, oranje en rood is de indeling direct herkenbaar.
Ze komen overeen met de kleuren van het kiemblad zoals die in de Wetenschappelijke Tabel van de Germaanse Geneeskunde zijn gebruikt. Zie ook de literatuurlijst.
Klik hier voor ervaringsverhalen.

Bron Vanaf alinea ‘het ideale ziekenhuis’ http://www.franshoek.info/pagina47.html

andere goeie websites met meer info

Joanne Kersten geeft regelmatig workshops in de germaanse geneeskunde  https://www.natuurvoedinghofje.nl/german-new-medicine/