Dr Rashid A Buttar één van de 50 top dokters van America, ao ex spoeddokter, specialist immunologie kanker en chronische ziektes, hoofd van meerdere ziekenhuizen. Nederlandse ondertiteling en hieronder het door mij uitgeschreven stuk. Hier de link naar de video 

Het is vrij lang, dus voor de mens die geen tijd hebben of niet graag veel lezen, geef ik hier alvast de belangrijke punten kort weer. Lees gerust de gehele tekst. Ik heb er weer één en ander uit geleerd.

Let wel, Dr Rashid beschrijft het ergste scenario die nog maar in de startblokken staat. Ik deel deze tekst enkel om je bewust te maken dat je voor een keuze staat: meegaan in de angst en worst case of weten wat er gaande is en bewust ervoor kiezen om uit het verhaal te blijven. Ik hoop dat het besef van wat er gaande is je de push heeft om uit de angst te breken en trouw te blijven aan jezelf. Wat er verder zal gebeuren weten we niet. Wat ik wel weet is dat we in een tranformatie proces zijn en dat wij nu mee bepalen hoe het zich zal vormen. Voeden we angst, woede en onmacht of staan we op als zelfbewust wezens. Al vele oorlogen zijn gevoerd en vele mensenslevens gesneuveld voor de vrije meningsuiting en anno 2020 is dit nog altijd de case. Angst laat jouw zwijgen en verstikt het gezond verstand.

KORTE SAMENVATTING

 • Geen enkel virus kan 1,5m laat staan 2-4 m ver springen. Logica van het social distance gedoe? Met RF chips kan men iemand tracken. Echter met een radius van 1,5m. Dat wil zeggen dat ze binnen een radius van 1.5m NIET kunnen uitmaken of er 20 mensen samen zijn of dat het idd maar 1 persoon is. Als men nu sociale distance AANLEERT en gewoon maakt, is dat probleem van RF tracking ook opgelost. Met tracking kan je “leuke” dingen doen zoals bepalen wie wel en niet mag samenkomen/contact hebben of wel of niet toegang verlenen . Tracking verwijderd elke vorm van privacy.
 • dokters en verpleegsters passen de overlijdensaktes aan, met terugwerkende kracht naar doodsoorzaak covid 19
 • In 1984 tot 2018 zijn er onderzoeken die laten zien dat als je de griepprik hebt gehad, vooral de driewaardige griepprik, krijg je valse positieven op COVID 19 tests.
 • Het aantal doden ligt nog altijd onder het normale seizoensaantal doden door griep
 • sedert er actief gevaccineerd wordt (jaren 80) zijn er meer dan ooit gevallen van autisme, verminkingen en onverklaarbare ziektepatronen
 • de eerste 6 maand van een baby werkt het immuunsysteem NIET Toch worden baby”s bij de geboorte al ingeënt en krijgen ze de meerdere inentingen binnen de 6 maand. Hun lichaam kan zich er niet tegen verweren omdat hun immuniteit niet werkt.
 • Elk vaccin heeft een immuniteit onderdrukkend component zoals nikkel, aluminium, kwik, formaldehyde. Vraag is welke schade onze kinderen sedert de jaren 80 opgelopen hebben door het vaccinatieprogramma?
 • angst en stress verzwakt je immuunsysteem en maakt je meer vatbaar voor virussen
 • fauci pushed/lobbyt al 39j om een vrijgeleide voor vaccins en deze almachtig te maken
 •  vaccinfabrikanten kan je niet aanvallen want ze vroegen in de jaren 80 vrijstelling van aansprakelijkheid aan omdat er zoveel klachten waren vanwege de nevenwerkingen. Dwz dat als je lijdt aan nevenwerkingen en je procedeert dat je tegenover de advocaten komt te staan van het ministerie van justitie????? Big farma ontloopt elke vorm van aansprakelijkheid.
 • covid is geen gevaar en kan gemakkelijk behandelt worden en vele dokters, samen met hem denken er zo over.
 • Selenium is een anticonceptie pil voor elk betrokken virus. Bestel hier een goeie selenium aan -20% met de code ISAH334 (ingeven nadat je de bestelling bevestig hebt)
 • De 5….G veranderd de cellulaire matrix en de morfologische structuur van de celmembraan
 • er is een mega censuur want alles wat tegen vaccins is en de waarheid over COVID 19  wordt geweerd uit de reguliere media, verwijderd van you tube en facebook en als complot theorie bestempelt
 • google en apple hebben al verschillende apps om COVID patienten te volgen. Welk precedent wordt hiermee geschapen? We hebben RFID, er is een inkt die ze kunnen toevoegen wanneer ze je een vaccin geven die alleen onder het licht te zien is. Hoe kunnen we dat zien met betrekking tot de inbreuk op privacy als we onze zieken in uitgestotenen veranderen? Dit is wereldoorlog 3. Wat is het verschil tussen een onzichtbare inkt en een tatoe van tijdens de 2de wereldoorlog? Het geloofsysteem van bill gates over eugenetica (rasverdeling) gaat onrechtstreeks terug tot het nazi duitsland.
 • bill gates fonds waar hij, melinda en warrenbuffet de baas zijn (= 50 miljard waard), zijn de grootste sponsors van de vaccins, wereldorganisatie gezondheid, universiteiten, hebben belangen in medische bedrijven, willen met vaccin de wereldbevolking uitdunnen en de domme mens controleren. Hier vind je er nog meer over https://indignatie.nl/2020/04/20/de-visionair-bill-gates/
 • wie heel oplettend is herkent terugkerende beelden en foto”s die gebruikt worden om deze hype vorm te geven en wie wat research doet ontdekt valse verklaringen. Op CBS was een huilende verpleegster die en zei: “ alsjeblieft geef me een gezichtsmasker zodat ik de mensen kan verzorgen”. Ik wil het risico niet nemen dat mijn familie het krijgt.” Deze dame bleek echter al 1,5j niet meer in het ziekenhuis te werken.

google ook eens op Del Bigtree https://www.vaccinatieschade.be/content/del-bigtree-interview.

Ga naar de website van www.askdrbuttar.com/nnn/ en daar vind je GRATIS alle mogelijke informatie die je weerhouden wordt door de reguliere media. Download ze en deel ze met zoveel mogelijk mensen.

Persoonlijk ben ik anti vaccin want ik heb gezien hoe ziek mijn dochter was na haar eerste prik en het is bij deze ene prik gebleven. Ze kreeg 7 maand borstvoeding = het natuurlijk vaccin heet colostrum dat effectief bescherming biedt, in tegenstelling tot de chemische vaccins.

Nog een staaltje van manipulatie die als een complottheorie geponeerd werd:  het pogen om natuurlijke voeding en medicijnen aan banden te leggen. Codex alimentarius die ervoor zorgde dat we sedert een paar jaar nog natuurlijke producten mogen verkopen MAAR geen uitleg mogen geven over de werking en toepassing?????? Hier nog wat codex artikels

VOLLEDIGE   LETTERLIJKE TEKST

In 2014 werd door de US regering beslist dat er geen rechtvaardiging was voor chimerisch onderzoek en ondanks dat de geldkraan dicht gedraaid werd, is er toch een covid chimerische versie, ontwikkeld in de US. Dit werd in 2015 gepubliceerd in Nature magazine dat het ontwikkeld werd door de Universiteit van North Carrol High. Door subsidie issues zou dit onderzoek gedeeltelijk uitbesteedt zijn aan china en daar verder gezet. Maar Fauci stuurde het hele proces, brak wetten en stal belastingsgeld van America. Fauci is de oorzaak en stichter van de huidige pandemie.

Een chimerisch onderzoek bestaat uit het nemen van een natuurlijk voorkomende stof van het virus en die dan muteren en genetisch aanpassen. Hiermee versterken ze aan het aanwezige potentieel van vb schade aanrichten. Volgens Rashid namen ze de SHC014 stam van het corona virus, de ruggengraat van de sars corona virus, samen met HIV om het sterker en schadelijker te maken.

Er is geen virus at 1,5 meter of 2 meter laat staan 4m kan springen. Dit tart elk logisch aspect van de wetenschap en de medische wereld. Het fundamentele aspect van hoe het menselijk systeem werkt is genegeerd. Fysiologie is hier gewoon de vuilnisbak in gekieperd. Elk aspect van virologie en infectieziekten zijn genegeerd. De postulaten van Koch worden elke keer genegeerd. Als gevolg hebben we valse positieven, van testen waarvan we weten dat ze onvoldoende zijn. En de testen die ze wel doen, de RT-PCR, de real-time polymerase kettingreactie testen, waarvan is aangetoond door de ontwikkeler zelf van de test (jaren 80), dat je deze test onmogelijk voor diagnostische doeleinden mag gebruiken. Deze test is enkel te gebruiken voor iets wat een genomische sequentie heeft, dat al geïdentificeerd werd. Maar niet als diagnose. Verder worden dokters en verplegers gebruikt om dodencijfers aan te passen van het aantal doden met COVID 19 als eerste doodsoorzaak, terwijl dat niet zo is. Er werd een mandaat verstuurd naar elke dokter uit elke staat van de medische raad, dat zegt dat het niet nodig is om te testen. Als er symtomen zijn moeten ze de mensen gewoon naar huis sturen en volgens het mandaat moeten ze vermelden dat de oorzaak van de dood COVID 19 is. De media toont fotos van ziekenhuizen van het ene land voor het ander land, gebruikmakend van dezelfde beelden en mensen. Dezelfde persoon sterft meerdere keren. Ze gebruiken acteurs om te laten zien dat mensen sterven, ze laten ambulances zien die “natuurlijk” bezig zijn. Echter in realiteit zitten de meeste zich te vervelen, spelen kaarten omdat ze niets te doen hebben. Verpleegsters zijn ontslagen omdat er niet genoeg werk is. Maar toch wordt de agenda van ANGST ANGST ANGST gepushed. Et zelfmoordgedrag zal verhogen, meer stress, meer emotionele radeloosheid. Het emotionele aspect is één kant , dan het financiële aspect waar mensen naartoe gaan. En raad eens wat het doet! Het verminder je immuunsysteem en maakt je vatbaarder voor virussen, bacteriën. Maar om deze illusie te creeëren als covid 19 waarvan nog iemand heeft bewezen dat er ook maar 1 dodelijk slachtoffer zou zijn door het werkelijke virus van de juiste gevestigde aanvaarde methodologie, dat een virus zijn dood heeft veroorzaakt. Niemand kon dat tot nu toe omdat alles gebaseerd is op PCR testen. In 1984 tot 2018 zijn er onderzoeken die laten zien dat als je de griepprik hebt gehad, vooral de driewaardige griepprik, krijg je valse positieven op COVID 19 tests. God weet wat er door de jaren heen geïnjecteerd werd bij mensen heen. Het dodental is steeds nog lager dan het wat we hebben tijdens de seizoensgriep. Maar Rashid wil graag weten hoeveel van de doden (die toegekend werden aan het covid 19) hoeveel er een voorgeschiedenis hadden van een vaccinatie voor volwassenen in de laatste 10 jaar. Dat wil Rashid weten want de studies laten duidelijk zien dat als je een griepprik had, je positief test voor COVID 19. De overlijdensaktes worden bewust aangepast om een pandemie de creëren.

Op CBS hadden ze een verpleegster die was aan huilen en zei: “ alsjeblieft geef me een gezichtsmasker zodat ik de mensen kan verzorgen”. Ik wil het risico niet nemen dat mijn familie het krijgt.” Maaaar men heeft ontdekt dat ze al 1,5jaar niet meer in het ziekenhuis werkt en een soort van sociaal mediamodel is !!!! Onvoorstelbaar de hoeveelheid verkeerde voorstelling, bedrog, afleidingstactieken, om te voorkomen dat het publiek de waarheid te weten komt. Het is gewoon ongelooflijk.

Is fauci direct verantwoordelijk, omdat hij geld manouvreerde rond het moratorium en dit onderzoek liet doorgaan in China? En voor de respons en doden van de economie want 17 tot 22 miljoen zit zonder werk?

Volgens Dr Rashid is het ontslag van Fauci wenselijk want hij is een crimineel en ging in tegen de regering. Hij pleegde verraad tov de verordening die aangenomen werd door de regering. Hij zit op één van de hoogste niveau”s avn NIH waar hij een bestuursfunctie heeft. Dan breekt hij de wet, verbreekt het moratorium en financiert vervolgens een onderzoek naar iets dat mogelijk schade kan veroorzaken over de hele wereld en hij zit samen met de buitenlandse regering. In 1981 noemde Fauci HIV/AIDS de homoziekte en hij was degene die het onderzoek financierde achter een medicijn, 3 jaar voordat er een virus was vastgesteld. Het virus werd pas in 1984 vastgesteld en in 1981 duwde hij de agenda van een drug profylactisch geneesmiddel om te behandelen voor mensen voor een aandoening dat niet werd aanzien als gerelateerd aan leefstijl, voedingsstatus en andere. Hij pushte de agenda voor een medicijn dat zoveel schade aanrichtte als een profylactische test om HIV te voorkomen. Fauci heeft een geschiedenis van 39jaar van pushen.

De huidige president zegt: “ er is een medicijn hydroxycholoroquine die al God weet hoelang op de markt is (mss wel 70 jaar) en een ander medicijn Zithromax. Dat zijn macroliden. Deze klasse van drugs bestaat al 70-80 jaar. Dit zijn vaste waarden en veilig om te gebruiken, ook in combinatie. Er zijn dokters die de werkzaamheid van ten minste 99% bewezen hebben. Honderden en honderden hebben het gebruikt zonder dat er iemand aan overleden is. De symptomen zijn binnen 1.5u tot 2dagen opgelost. Je hebt deze klasse van medicijnen, de president brengt dit ter sprake en Fauci zegt: “ zolang er geen studies zijn mag het niet worden gebruikt. “ Maar hij promoot een vaccin waarvan we geen idee hebben wat het zal aanrichten en hij zegt dat het goed is om dat te gebruiken. Als dat geen belangenverstrengeling aantoont dan weet ik het ook niet meer.

Het is hoog tijd dat de mensen snappen dat er een enorm crimineel luchtje aan zit. De hele wereldeconomie wordt afgesloten en naar mijn mening komt het terug bij 1 persoon , Fauci. Natuurlijk zijn er andere mensen betrokken bij deze poppenkast maar Fauxi is de persoon die ze naar voren geschoven hebben en Fauci had de mogelijkheid om dit alles te stoppen. Faudi vertelde een vriend van me Judy Mikovits (ze zat 5 jaar in de gevangenis en werd 10 j geleden door Fauci bedreigt) toen ze het nieuws naar buiten bracht over de studies en het onderzoek dat ze had gedaan. Ze had de leiding over het onderzoek naar Ebola om het venijniger te maken. De gain of functions studies op ebola daar was ze verantwoordelijk voor. Ze besefte dat de dingen die ze had ontwikkeld en onderzocht, gebruikt werden voor snode doeleinden en ze zou klokkenluider worden. Haar carrière werd bedreigt, meer nog haar leven ook. Ze weigerde te zwijgen, ging naar voren en raad eens wat ze deden: ze chanteerden haar en ze staken in de gevangenis voor 5 jaar. Haar boek plague of corruption, kwam vandaag uit. Alles komt bij Fauci uit, die maar 1 vd spelers is. Die andere mensen vind je als je wat oekt op het internet en je je ogen wil opendoen. Zet je vooroordelen op zij mensen, je hebt hersenen gebruik ze.

Ivm met de classificaties van de doden, en het corona virus hoort Dr Rashid het volgende bij collega”s. Vanuit correspondentie met de vele dokters die Dr Rashid heeft opgeleid en bevriende dokters, zeggen ze allemaal hetzelfde. Ze zeggen dat het niet viraal is. Ik weet niet wat het is maar het lijkt attitude ziekte te zijn, een hypoxisch (weefsels die gebrek aan zuurstof leiden) letseltype scenario. De dokters die hiervoor openlijk uitgekomen zijn werden gecensureerd. De video”s van Dr Rashid 3,4 & 5 werden van you tube verwijderd, nadat er miljoenen mensen naar gekeken hadden. You tube censureerde het eerst en erna volgde facebook. Video 1 & 2 lieten ze staan en 48u geleden heb ik een nieuwe video van 5 minuten over wat de chirurg generaal zei. De media behandelt het niet ondanks dat het een video is die miljoenen vieuws had. Maar De Rashid weet dat veel dokters weten dat er iets is. Artsen die hun informatie met hem deelden, binnen de spoedeisende geneeskunde. Dr Rashis werd opgeleid op spoedeisende geneeskunde 20 jaar geleden maar nu heeft hij een praktijk van kanker en andere soorten chronische ziekten, autisme met klanten in 93 landen. Hij dealt dus niet echt meer met acute medische situaties maar heft nog steeds een contacten met artsen die er wel nog mee verbonden zijn. Vb de dokter uit het ICU ER scenario in NY, wiens video ze verwijderden. Waarom zou je die censureren? Een dokter die in the field is, die er midden in zit en zorgt voor de mensen. Wat hij zegt: ‘waarom staan ze hem niet toe een verklaring af te leggen? Als je een acute, luchtwegaandoening hebt dan is het eerste wat je wil onthouden is hoe je het beste de luchtweg kan vrijmaken. Dus in trauma en spoedeisende geneeskunde hebben we het ABC van de geneeskunde. A = airway = luchtweg, B = breathing = ademhaling en C = circulation. Dus als de luchtweg is aangetast, wil je die stabiliseren. Het hoe zorg je ervoor dat die persoon zijn luchtweg kan behouden? Beginnen we gemakkelijk met liters zuurstof via neusbril verhoogd tot 5-10 en erna kan je naar systeem beademing en daarna CPAP, die een continue positieve luchtweg druk is, dan kan je via BIPAP gaan, wat een positieve luchtweg is op 2 niveau. En er zijn studies die aantonen dat CPAP of BIPAP efficienter is dan intubatie. Maar zodra je begint met intuberen gaan er heel wat andere dingen gebeuren. Je hebt het baro trauma avn het mechanische ventilatie = een probleem. Je hebt aspiratie pneumonie als probleem. Je kreeg het feitelijke intubatieproces dat verschillende ontstekingen kan veroorzaken en trauma aan de luchtweg. Er zijn allerlei potentiele problemen bij, als je begint met de luchtpijn intubatie. Wat ze nu gedaan hebben is de CPAP & BIPAP volledig omzeild bij mensen met luchtwegaandoeningen en ademhalingstress en ze hebben direct ad intubatie gedaan. En de dokters waar ik feedback van krijg zeggen: “ ja er is een toename van ademhalingsaandoeningen van messen uit New York maar het lijkt niet viraal. Het is onlogisch. Het lijkt op een hypoxische verwonding waar het hemoglobine eiwit in een soort van verstoring zit. Er is een verklaring voor alles maar dat wordt volledig genegeerd. In de gecensureerd video”s kwam er een cijfer 5 en G voor. Dat waren de sleutelwoorden die ervoor zorgden dat de videa”s gecensureerd werden. Niemand zie dat 5…G covid veroorzaakt. De reguliere media zeggen het een complottheorie is als je verwijst naar 5…. G als veroorzaker van covid 19. Maar dat zeggen we niet. Wat we wel zeggen is dat De 5….G de cellulaire matrix veranderd, de morfologische structuur van de celmembraan door de spanningsafhankelijke calciumkanalen (die een influx van calcium mogelijk maken in de cel. Influx van calcium in de cel is een duidelijk symptoom van kanker, veroorzaakt het een onderdrukking van apotose en ongecontroleerde celgroei. Er zijn meer dan 2000 gepubliceerde studies over het effect van 5…..G in de volgende generatie van internet. Een normale gsm zit tussen 500 & 900 hertz. 1 G = 1 biljoen hertz. De studies zijn gedaan tussen 1,7 / 1,8 giga (=biljoen) hertz. Deze veroorzaken alle mogelijk vormen van kanker en neurologische implicaties. Wanneer 5….G is uitgerold wordt dit 30 – 300 gigahertz. De range wordt dus tussen de 30 en 300 biljoen hertz.

Dr Rashid geeft je graag zijn korte samenvatting weer van zijn 6 video”s

Video 1; covid 19 samenzweringsfeiten versus fictie

Video 2 :covid 19 samenzwering? Toxicologie (vergiftiging): genegeerd. In Wuhan was er ontgassing van de verbrandingsovens die massa verbranding fossiele brandstof, mensen ademen deze giftige stoffen in. Dit was al een brandpunt in 2016 & 2017 met demonstraties vanwege de bar slechte luchtkwaliteit. Onze systemen zijn de laatste 20 jaren vervuild met allerhande chemicaliën (ook in de voeding)

Video 3: corrupte wetenschap

Video 4: 5… G immuniteit. De 5…..G onderdrukt je immuunsysteem. Dus wie al verzwakt is wordt nog verzwakt. En een gezond persoon kwetsbaarder.

Video 5:

Conclusie dr Rashid, covid is geen gevaar en kan gemakkelijk behandelt worden en vele dokters, samen met hem denken er zo over. Ozon therapie, vit c, selenium werken. Er wordt heel bewust verkeerde informatie verspreid door de reguliere media over selenium. Selenium is een anticonceptie pil voor elk betrokken virus. Als je bezorgd bent voor het virus, verhoog dan je selenium voor de volgende 10d. Zo simpel en toch het vaccin agenda willen doordrukken WAAROM

Wat is het motief voor de wereldorganisaties om aan te dringen met valse claimes en het verspreiden van wereldwijde paniek? Dr Rashid, verwijst naar zijn militaire geschiedenis, waarbij hij diende bij de 5de special forces group, gediend bij de 2de infanteriedivisie, gediend bij de 101ste air assault divisie, als een test voor deze eenheden als arts. Als onderdeel van deze eenheden deden ze veel dingen in de naam van God en vaderland maar dan later als je volwassen wordt, stel je jezelf de vraag: als het voor god en vaderland was, waarom moest ik mijn identificatieplaatje afdoen? Waarom moest de americaanse vlag van mijn uniform verwijderd worden, als er onvoorziene omstandigheden waren, waar de amerikaanse troepen niet mochten aanwezig zijn. We hebben veel dingen gedaan in de naam van goedheid en god en vaderland onder het voorwendsel van openbare veiligheid, die niet echt klopte. Iets van vele van mijn mede-veteranen bevestigen.

Dus wat speelt nu? Als ik eventjes terugblik, de eerste golfoorlog was onder het mom de oliebelangen van Q8 te verdedigen, nadat irak oliebronnen in brand gestoken had. In die periode zei en goeie vriend en sergeant hem: “ meneer, ik weet niet wat er aan de hand is, maar ik kan je vertellen dat 300 van die branden door mezelf en 11 van mijn mannen in 6 duinbuggy”s zijn aangestoken. Wij hebben die false vlag actie gebeurtenis gecreëerd zodat we dan onze acties konden rechtvaardigen. Wat is de huidige agenda? Eenzelfde valse vlag gebeurtenis om verplichte vaccins te kunnen doordrukken, overal 5….G torens te kunnen monteren, chemtrails, verdere chemische vervuiling. Het ergste scenario: ze houden de mens dom, zullen vaccineren en wie niet wil vaccineren is een andersdenkende en een gevaar en zullen de kogel krijgen, in quarantaine of in concentratiekampen. Dan meer RF chips plaatsen, om te zien wie wel en wie niet het vaccin kreeg. Meer en meer mensen worden ziek door het vaccin en dan gaan ze zeggen: “ Ooh mijn god meer en meer mensen worden dus nog meer vaccins nodig. Totdat iedereen gedigitaliseerd en gechipt is.

Laat me je iets zeggen; die 1,5m sociale afstand, de technologie bestaat al bijna 20 j in het leger, waarmee ze een soldaat kunnen volgen achter de vijandelijke linie, wanneer ze een speciaal operator verplaatsen. Ze worden altijd gevolgd zodat ze beschermd kunnen worden, zodat de backup kunnen binnengebracht worden en ze kunnen zien binnen een straal van 1,5m. Dus de 1,5m sociale afstand is onzin want niks springt 1,5m en die RF chips in je lichaam hebben een radius van 1,5m. Dus pas als de mens een afstand heeft van 1,5m zijn ze zeker dat het maar 1persoon betreft. Zit je met 20 in een radius van 1;5m dan detecteert de RF chip maar 1 persoon. Dus de 1,5m sociale afstand, die er zogenaamd voor onze bescherming is, is enkel bedoelt voor meer gerichte controle om beter te kunnen tracken en te beslissen wie er met wie mag praten, werken, verkeren.

Dr Rashid ziet die al vele jaren in de pijplijn zitten, de national vaccine initiative ging alles kinderziektes uitroeien. Er ging geen autisme meer zijn. In 1991 was autisme 1 op de 10 000, nu is 1 op 32 autist. De eigen gegevens van CDC laten zien dat 1% vd wereldbevolking autisme heeft. Dat zou betekenen dat 77 miljoen mensen autisme hebben? Wat heeft dat veroorzaakt? De vaccins zijn hier oorzaak van. Nu wordt gezegd dat ik het nieuwe vaccin van Fauci moet overwegen en de hydroxychloroquine en zithromax moet negeren? Dat het veilig is om het in mijn lichaam toe te laten? In mijn kinderen? Over mijn lijk! Ik laat niet toe dat iemand ons soevereinsrecht zal afnemen. Thomas jefferson zie dat wanneer en volk een regering toestaat te dicteren welk voedsel we moeten eten en welke medicijnen we moeten nemen dan zal hun ziel snel in dezelfde slechte staat verkeren als hen die leven onder tirannie. En dat is de richting die we nu aan het uitgaan zijn. Tenzij we massaal opstaan en naar openbare bijeenkomsten gaan met duizenden en tonen dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Alleen is de angst te vrezen, niks anders. Zullen ze in elke stad 2-3000 man arresteren? Deze grote opkomst hebben we nu nodig en dan maken we een kleine kans . Er is al een chirurg generaal die zei dat er geprobeerd wordt om te desensibiliseren, te blokkeren en ervoor te zorgen dat niemand het fijne ervan afweet en ze verhogen hun spel en proberen mensen te vertellen nee geen sociale afstand van 1,5 maar van 4 meter. Dit jaar ga je niet meer gaan werken en pas in 2022 komt alles ok. Dat is wat deze klootzakken zeggen en dit voor de agenda van het vaccinmandaat. Het is onzin, leugens die deze aantallen. Zelfs de aantallen die ze nu gebruiken zijn nog steeds minder dan de normale seizoensgebonden griepdoden. Daarom blazen ze de aantallen op, laten ze verpleegsters de overlijdensakten met terugwerkende kracht aanpassen wat de doodsoorzaak betreft. Daarom gebruiken ze acteurs en filmen ze dingen die in scene gezet zijn. Het ziet er niet eens uit als een intensive care. Ik dacht nog bij mezelf “ oh het is Italie, dus misschien ziet de IC er zo uit bij hen”. En dan delen ze dezelfde beelden in New York en ik zeg: “ Wacht even, dat zijn dezelfde gekke beelden!’. Het is één leugen bovenop leugen. Het is belangrijk dat de hele wereld snapt dat het een facade is en dat wetenschappers en dokters, hun mond houden. Als je niet een niet onderdeel van de oplossing bent, maak je deel uit van het probleem dat je creeërt. Spreek je uit in plaats van je zorgen te maken over je eigen persoonlijke vrijheid. Spreek de waarheid, omdat de rest van de wereld het nodig heeft . Ik ben bezorgt om onze kinderen en kleinkinderen, de toekomst van de mens.

Bill gates gaf aan 700 000 mensen met plezier op te offeren om het vaccin te testen en zo meer doden te voorkomen. Dr Rashid benadrukt nogmaals dat geen enkel van de huidige virussen echt dodelijk zijn, maar dat het dodelijk gevaar komt van de vaccins die er nu aankomen. Steek gates en fauci en gevolg, in de gevangenis en de wereld wordt direct een veel mooiere plek. Ze hebben joden tegen moslims opgejut, en christenen tegen joden en zwarten tegen wit, democraten tegen republikeinen. Want het verdeel en heers principe is het ideale instrument om de mens af te leiden van de agenda. Bill gates zei letterlijk het verlagen van de populatie via vaccinatie. Hoe kan een persoon deze uitspraken doen en zeggen dat er 700 000 mensen gaan verminkt worden en dr Rashid voegt eraan toe, dat je gerust 3 nullen na dat aantal mag zetten. En dan lekker de schuld leggen bij covid 19 ipv de ware toedracht nl de vaccins die zoveel schade berokkenen. En als oplossing nog meer vaccins opdringen en zo zit de mensheid vast in een vicieuze cirkel. Dr Rashid vind zichzelf geen anti-vaccinist maar een anti-domheid omdat elk aspect van het vaccinaprogramma dat tot op vandaag toegepast werd, de menselijke bevolking tart om elk fundamenteel aspect van de menselijk e fysiek.

Ons immuniteitssysteem kan er zelfs niet direct op reageren en heeft 6 maand tot 1 jaar nodig om te functioneren . Sommige bronnen stellen dat we pas op 14jarige leeftijd een volledig werkend immuunsystemen hebben. Het is algemeen geweten dat het immuunsysteem van baby”s de eerste 6 maand niet werken. En dan geven we vaccinatie op de eerste dag dat ze op de planeet komen! WAAROM? Omdat we hen zogenaamd willen beschermen ??? Beschermen tegen wat???? Een baby met een niet-werkend immuunsysteem dat daardoor niet in staat is om antistoffen aan te maken. Elk vaccin heeft een immuniteit onderdrukkend component zoals nikkel, aluminium, kwik, formaldehyde en dan voeg e er wat DNA fragmenten en gemuteerde menselijke cellijnen bij + nog wat van alles meer en dat stop je in het lichaam en dan weer iets om het immuunsysteem te stimuleren maar eigenlijk onderdruk je het immuunsysteem met alle immuuniteitsonderdrukkers en je geeft het op een moment waarop het immuunsysteem niet eens kan reageren. Waar is de logica en dokters zijn als robotten die het maar blijven doen.

Alle mensen die zeggen dat vaccins nodig zijn: zijn ofwel volledig 100% onwetendof er is een verborgen agenda en worden betaalt om dit te zeggen. Want het is een flagrante leugen. Er is geen enkele rechtvaardiging om een vaccin in het lichaam van een pasgeborene te steken, want het lichaam kan er zelfs niet op reageren. Dr Rashid begreep het pas toen zijn vriend Dell Bigtree het in 1 van zijn presentaties vertelde. Als je een rechtszaak aanspant tegen een vaccinfabrikant weet je dan wie de beklaagde is? De secretaris van de healt en human services. Waarom? Omdat in de jaren 80, de vaccinfabrikanten het congres vertelden dat ze een vrijstelling wilden omdat zoveel mensen hen aanklaagden vanwege de nevenwerkingen. Reagan vond dit toen geen goed idee, maar het congres keurde het goed en redde de vaccinindustrie en zei: “ wij gaan het mandaat overnemen, het controleren, het bestuderen en ervoor zorgen dat alles veilig verloopt. Maar natuurlijk typisch voor het congres werd dat achteraf geschrapt. Hierdoor is de vaccinfabrikant niet langer beklaagde maar de overheid die hun gevrijwaard heeft. Waardoor de health and human secretary als beklaagd genoemd wordt. En raad eens tegen je vecht, wie de advocaten zijn? Het departement van justitie. Juist deze afdeling die ervoor moet zorgen dat er gerechtigheid geschiedt. Het vecht voor en vertegenwoordigt de vaccinfabrikanten, tegen de schade die de gewone man leidt. Zo verwrongen en verknald is het syteem. Tijd om gates en fauci bij de lurven te vatten en ze verantwoordelijk te stellen voor hun daden.

Dr shiva, dr Rashid roepen op tot het nemen van verantwoordelijkheid.

Wat het beveiligingsaspect betreft: google en apple hebben al verschillende apps om COVID patienten te volgen. Welk precedent wordt hiermee geschapen? We hebben RFID, er is een inkt die ze kunnen toevoegen wanneer ze je een vaccin geven die alleen onder het licht te zien is. Hoe kunnen we dat zien met betrekking tot de inbreuk op privacy als we onze zieken in uitgestotenen veranderen? Dit is wereldoorlog 3. Wat is het verschil tussen een onzichtbare inkt en een tatoe van tijdens de 2de wereldoorlog? Het geloofsysteem van bill gates over eugenetica (rasverdeling) gaat onrechtstreeks terug tot het nazi duitsland.

De censuur is ook iets dat veelzeggend is. Als mensen vragen: “als die echt de waarheid is, waarom komt die dan niet in de media of waarom praat niet iedereen erover? Censuur is juist gecreëerd om de waarheid te muilkorven. Dr Rashid is door meerdere media benaderd en toen werd hij de mond gesnoerd toen hij in een bepaalde richting wou gaan.

Dr Rashid zet zijn leven op het spel om de waarheid naar buiten te brengen. Voor vrijheid zijn zovelen gesneuveld in de 1 en 2de WO. Vrijheid van meningsuiting.

De eerste vrijheid is om wapens te dragen, de tweede vrijheid is meningsuiting. En dat probeert men nu te vernietigen. Altijd ons ontwapenen. Wat gaat er gebeuren dan? Dan kunnen ze alles met je doen wat ze willen. Vrienden van dr Rashid, ook niet americanen stellen dat als de americanen geen recht meer hebben op wapens, america ten ondergaat en alle landen meesleurt. Americo heeft de grootste publieke groep die gewapend is. Zoveel gepensioneerde militairen en wetshandhavers. Dr Rashid roept elke militair en wetshandhaver , zelfs deze met pensioen op om zich hun eed te herinneren om de VS te verdedigen en om de grondwet te verdedigen tegen alle vijanden, zowel buitenlandse en binnenlandse. Wordt je opgeroepen om actie te ondernemen TEGEN de burgers, trek dan je uniform uit want weet dat je één van ons bent. Dat je kinderen net zo vatbaar en kwetsbaar zijn en dat ze die ook gaan RF chips inspuiten en alle andere rommel. Het is illegaal om een illegale opdracht uit te voeren. Onthoud dat je eed en job is om de burgers te beschermen, vooral die burgers die zichzelf niet kunnen beschermen. Maak geen misbruik van de kwetsbare medemens.

Bill gates wil de overpopulatie uitdunnen met vaccins

https://indignatie.nl/2020/04/20/de-visionair-bill-gates/

https://www.typeinvestigations.org/investigation/2020/05/12/the-long-strange-history-of-bill-gates-population-control-conspiracy-theories/