Gisteren 17 maart 2020, was er weer een mega stijging van de schuman frequentie en erboven op zijn er nog zonnestormen.

Het feit dat de mensen moeten thuisblijven zou wel eens een verborgen zegen kunnen zijn.

PS in al mijn artikels staan schrijffouten , waarom lees je hier

Deze schuman frequentie heeft een behoorlijk impact op het fysieke lichaam. Vanuit mijn ervaring als healer, weet ik dat als ik blokkades wegneem bij klanten, hun lichaam 2-4 dagen nodig heeft om deze verlichting & verhoging van vibratie, fysiek uit te balanceren. Sommige wel tot 6 dagen. Rust is dan heel interessant omdat stress kan zorgen voor fysieke obstructie. Trekken we deze lijn door naar wat nu gebeurt. Deze mega verhoging van energie, dan begrijp je hoe belangrijk het is dat de mens nu de tijd krijgt om dit fysiek te integreren. Neem je tijd, vertrouw het proces.  Angst onderdrukt maar brengt ook in beweging. Er zijn altijd 2 zijden aan de medaille. Deze collectieve beweging is iets heel bijzonders en opent vele mogelijkheden. Er is een krachtige instroom bezig van healing en VERANDERING. Zie het als een homeopathisch proces. Bij hoge dosering veroorzaken ze de verschijnselen van de ziekte waarvoor ze als medicijn dienen. Met een Latijns woordenboek bij de hand, noemde Hahnemann dit ‘Similia Similibus Curentur’: het gelijke kan het gelijksoortige genezen. Homeopathie gebruikte de ziekteverwekker als geneesmiddel. 
Zonnestormen en vlammen, breken oude patronen af; kunnen fysiek uitputten, over emotioneel maken, verhoogde hartkloppingen, hoofdpijn (druk op de slapen) verstrooidheid, slaappatroon dat fluctueert. Je zou kunnen zeggen dat we collectief het laatste jaar met een fysieke reset bezig zijn en dat we nu in een soort van hoogtepunt zitten.
Ik woon in spanje en alles is hier potdicht. Deze morgen naar de bank en overal politie die je controleert en vraagt wat je op straat doet.
Resultaat, er is een ongekende rust, een stilte die als een deken over alles ligt. De wurggreep van de ratrace, de werkdruk en werkstress om te presteren is weggevallen. Maar ook het lawaai maken, ontsnappen aan jezelf, valt weg omdat er minder afleiding zal zijn. Je zal zowiezo meer met jezelf geconfronteerd worden.  Wel leven heel wat mensen in angst voor de dood, maar dat is een meer natuurlijke stress. De stress om te presteren is een onnatuurlijke fenomeen en maakt mens “kapot” en zorgt voor uitbuiting van de natuur.
In deze tijden van het verhogen van de energie, is rust, ontspannen en heel diep inademen belangrijk. Wees je bewust van de impact en werking van je woorden. Lees hier hoe woorden inwerken op jou.
Een gezonde geest zorgt voor een gezond lichaam. Wat nu belangrijk is, is om regelmatig en bewust diep in en uit te adem, dat helpt je om te gronden en je eigen ruimte in te nemen. Corona nodigt je uit om de kroon op het eigen hoofd te zetten (corona is kroon in het spaans). Een bewust ik ben er, ik mag er zijn. Pas als je ademt leef je, maar hoeveel mensen leven er????? Weinig want de mens probeert de ratrace te overleven. En omdat deze pijn doet en ongemakkelijk is, wil men niet meer voelen en gaat men oppervlakkig gaan ademen.  De zelfbewuste mens, accepteert zijn incarnatie en ademt hierbij diep in en uit, bereid om alles te doorvoelen en aan te gaan. Wie meer wil weten over de emotionele thema”s van longen en keel; die nu met corona geraakt worden, kan dit artikel lezen.  Hier lees je meer over hoe je denken je fysieke structuur kan maken of breken.
De huidige energiepiek,  is een structurele verhoging (saturnus in steenbok aan het werk) en deze is bij mij zeer voelbaar in mijn botten. Het voelt als wordt mijn skelet van binnenuit iets ruimer gemaakt. Er komt letterlijk meer ruimte. Ik voel duidelijk ook werking rond de keelchakra, hoger hart en longen. Diep ademen, diep ademen, diep ademen is de boodschap. De mens ademt ondiep omdat hij/zij niet wil voelen. Tijd om zonder angst te voelen nu.
OEFENING: zoveel mogelijk per dag bewust diep in en uit ademen, vanuit je buik. Voel ondertussen je voeten die stevig contact hebben met de aarde en zeg ik ben hier. En voel hoe je hierdoor steviger aanwezig bent. Doe dit altijd met rechte rug. Doe dit ook zelfs als ben je niet bang, noch ziek. Het is een belangrijk om je te gronden nu, zodat je kan ontladen en opladen.
WERELD HEALING Gisterenavond aan mijn gidsen gevraagd wat ik nu kan doen voor de wereld en toen ben ik in stilte gegaan en zag ik hoe we nu genezende energie op aarde kunnen versterken. Toen ik mij  afstemde verscheen het beeld van een super grote, smaragd groene diamant in de kern van moeder aarde. En van zodra ik er mijn energie op richtte, begon die te stralen en werd de hele aarde doorstraalt met deze genezende kracht.   Ik zal elke avond rond 21.30u, genezende energie naar de aarde te sturen en ik hoop zoveel mogelijk mensen te kunnen motiveren om mee met mij af te stemmen en helende energie te versterken.  Erna is het belangrijk om elke vorm van onnatuurlijk licht, pc, mobiel, tablet en tv af te sluiten. Dat helpt je om zelf baat te hebben bij het helend bad waarop jij aangesloten hebt. Zo zal je je natuurlijk bioritme meer in balans brengen, dieper slapen en je eigen healing versnellen. Ik heb het geluk dat het zacht weer is hier in spanje en dan ga ik graag nog een paar minuten naar buiten om te gaan genieten van de stilte en frisse lucht.
Je kan dit mediteren noemen maar ik noem het liever mij afstemmen. Doe alle lichten uit, je kan eventueel een kaars of zoutlampje laten branden. Maar ik heb grote ramen dus het is nooit helemaal donker bij mij. Ga rond 21.30u (mag zelfs later zijn, zolang je maar dezelfde afstemming hebt) in kleermakerszit gaan zitten met rechte rug en gezicht naar het oosten (is belangrijk als je healing doet). Dan de intentie uitzetten dat je je verbind met de aarde en alle levende wezens op aarde en adem rustig en ontspannen diep in en uit. Ondertussen laat je als als een mantra, volgende woorden door je heen gaan: vrede, acceptatie en licht. Bij mij verscheen na een 10-tal minuten verscheen een super grote groene smaragd in de kern van de aarde, die begon asap krachtig te stralen en doorstraalde de hele aarde.
Nu ik dit artikel schrijf komt er herinnering in me op van mijn meditaties in 2012. Eerlijk gezegd mediteer ik nooit, buiten die 2 in 2012 en gisteren.
Mediatie op 21-12-12, toen ik in tenerife was. Ik zit op de Teide (de vulkaan in tenerife), bovenaan aan de kraterrand en geniet van de vrijheid en het zijn. Als ik daar genietend zit is het alsof ik naar beneden glij de krater in maar ik voel ik een opwaartse stroom uit de krater. Dan zie ik een gigantische lichtzuil uit de krater ophoog gaan en zweef ik samen met  7 anderen de handen gereikt, in een cirkelformatie in die lichtzuil. Dan wordt alles plots donker, alsof een deksel op de krater gelegd wordt. Dan zie ik ons 8 weer bovenop de bergtop en glijden we elk langs een zijde naar beneden. Terwijl we naar beneden glijden trekken we de zwarte schil van de zijwant mee naar beneden en komt er een prachtig kristal bloot te liggen. De volledige vulkaan is nu helemaal in kristal ipv donker zwart. Eénmaal beneden aan de voet weet ik exact waar ik moet staan want er staat een soort merksteen en heb ik plots een staf in mijn hand en hoor ik de woorden: “je bent de bewaarder van het kristallen licht”.
Als ik dit symbolisch bekijk dan staat de teide berg voor de wereld en de zwarte schil voor alle angsten, oorlogen en andere lagere frequenties. Ontdaan hiervan is de teide als een kristal, helder en zuiver. De zuivering is ingezet en ik help inderdaad graag bij het bewaren van positiviteit en lichte kristal energie.
Mijn 2de meditatie 12-1-14. Ik ga terug in het hart van de teide en kom daar in een groot groen kristal en ik kan er helemaal instaan. Vanaf dan begint dat kristal te stralen en activeert het het groenen kristallen hart van alle mensen die er al open voor staan.
Vanaf 2012 is de healing van het hart ingezet en nu 8 jaar later, zijn er voldoende mensen die vanuit hart willen leven waardoor er een enorme boost komt. Corona , boosaardige opzet of niet, er zijn aan alles 2 kanten. Corona heeft dus ook een lichte en positieve kant, die ik graag versterk. Lees hier waartoe corona uitnodigt 
Smaragd is de kleur van de hogere hartchakra. Smaragdgroen is een heilige kleur in de werelden van licht. Het is een genezende trilling, die balancerend inwerkt op scheefgegroeide verhoudingen van welke aard dan ook. Wie een smaragd juweel heeft, draag het dan nu. Smaragd helpt bij druk op de maag, griep, jicht, reuma, hoofdpijn, oogklachten, geeft het lichaam kracht, versterkt het hart en maakt zelfontplooiing mogelijk.  Je kan ook een hoger hart activatie aanvragen bij mij.
Werken met kleur
Er zijn genoeg boeken en bronnen op het internet waar je meer kan leren over het inzetten van kleuren bij genezing. Zelfs in ziekenhuizen en scholen werken met men kleur om rust te brengen. Kleuren hebben een bepaalde werking op het menselijk lichaam. Ze hebben invloed op onze gemoedstoestand en kunnen zelfs ons zenuwstelsel kalmeren en gedrag beïnvloeden. Daarnaast maken ze omgevingen minder provocerend of confronterend.
En zo werkt het
De manier waarop kleuren therapeutisch kunnen werken heeft te maken met het feit dat kleur een vorm van licht is. Kleur bevat elektromagnetische straling, energie die op dezelfde manier trilt als hitte, geluid en radiogolven. Deze energie kan een helende werking hebben. Omdat kleur dus bestaat uit verschillende golflengtes en frenquenties wordt het niet alleen door je ogen, maar door je hele lichaam opgenomen.
Waarom werkt overdracht van energie?
Dat het werkt dat ben ik 100% zeker.  Als healer of energieoverdrager heb ik al teveel mooie dingen mogen ervaren via mijn klanten. Geloof je niet in energie overdracht? Geen probleem de resultaten spreken voor zich. Lees hier klant ervaringen groepshealing   divers    botbreuken       atlascorrectie.      Ons lichaam bestaat voor 75% uit water.  Water is zowel geleider als drager. Leer hier over het water experiment.
Als je bang bent of twijfelt, adem dan diep in en uit terwijl je kijkt naar iets dat smaragdgroen is.  Wie kan visualiseren die visualiseert.Kan je niet visualiseren dan stuur je gewoon je intentie uit dat je je met het smaragd kristal in het hart van de aarde verbind en dan wissel je vanzelf energie uit met dat kristallen hart.
Wil je graag een positieve vibe de wereld insturen doe dan mee met mij en draag genezende energie over op de aarde. Elke persoon kan energie overdragen. Visualiseer de kern van de aarde, zie de groene diamant en voedt ze met jouw healing power (dat doe je door er gewoon je aandacht op te richten). Hoe meer mensen aansluiten op deze groene diamant hoe krachtiger het veld van healing zal zijn. Waak je ervoor om een intentie uit te zetten met een oordeel vb verwijder het virus is een oordeel. Wat je kan doen is de intentie van vrede, zelfbeschikkingsrecht, vrijheid, zuivering, opening hartenergie, healing, verlichting, overvloed;…..
Ik zal vanaf nu elke avond om 21.30u mij afstemmen op deze groene diamant en zijn helend licht versterken. Ik nodig zoveel mogelijk mensen uit om hun steentje bij te dragen. Eéndracht maakt macht. Erna ga buiten nog een luchtje scheppen of slapen ipv nog te werken of tv te kijken. Dit helpt om dieper te slapen en het natuurlijke bioritme te herstellen.
DEEL DIT BERICHT ONDER ZOVEEL MOGELIJK MENSEN zodat we met zoveel mogelijk de helende energie van de groene hartkristal versterken.
Isabelle Lambrecht healer & coach 

ik ontvang graag de 2 wekelijkse nieuwsbrief