Ja, het effect is blijvend en net daarom werk ik met 3 basis sessies met max 3 weken tussen. Groei werkt als volgt, 2 stappen vooruit en eentje terug achteruit. Zo wordt voor en stevig fundament gezorgd.

Met de healing wordt je frequentie letterlijk opgekuist en verlicht. Hierdoor verhoogd je frequentie vb van 250Hz naar 550Hz. Dat is zeker 2 weken voelbaar en dan komt er een kleine terugval naar bv 425 Hz. Dit is echter dan een nieuw verworven fundament en hoger dan de start van de healing. De 2de healing start dan vanop 425 Hz en gaat naar 585 Hz en valt na 2 weken weer wat terug naar 490 Hz. Hier start de derde of de coaching en zo kan je upliften naar een stevige en blijvende 510 Hz.

Vanaf daar sta je dan veel steviger in je eigen schoenen en kan je gemakkelijker uit de voeten met nieuwe uitdagingen in je leven.  Er is met de healing een grote optilling, dan dijt dat terug wat uit en na 2 weken val je terug op een nieuw stevig niveau. Iets lager dan na de healing maar hoger dan voor de healing. Zo kan ik een gefundeerde opbouw garanderen. Je kan dan nog problemen ontmoeten maar door de opkuis zijn er minder ijkingspunten (is als een magneet) en blijven de problemen minder diep en lang plakken bij jou. Om beeldspraak te gebruiken. Je leven is als een witte keukenvloer. Je kookt en loopt erop en als je nooit poetst wordt het een vuile, kleffe boel. Wanneer je dan moet poetsen is het een titanenwerkje. Als je echter regelmatig poetst zal het sneller verlopen en ook minder energie van je vergen. Zo is het met de healingen. Met de healingen poets ik je vloer zodat jij de volgende keer vlotter en sneller kan werken. Omdat het vuil weg is , is er ook geen plakpunt meer. Dus als je na de healing weer een oude situatie tegenkomt zal jij er anders mee omgaan en die sneller kunnen loslaten en plaatsen. Daar waar je anders maanden en jaren in een oud patroon kan blijven draaien.