Hallo Isabelle,  

Ik dacht dat ik met mijn intentie aanwezig moest zijn op dat bepaald uur?
Is het niet nodig dan dat ik met mijn aandacht en attentie bij u ben?
Is het niet beter dat ik met mijn geest en ziel zal “aanwezig” zijn?
Een kaarsje branden en wat mooie kristallen om me heen leggen.
Ik zie en voel namelijk heel veel.En kan je ook een verslag hiervan doorgeven als je wenst.
Dit voelt toch beter aan voor mij om op deze manier healing te ontvangen.
Kan jij het exacte tijdsstip-uur nog eens mailen?

De reden waarom ik je het exacte uur niet kan geven is omdat ik zelf moet invoelen wanneer de energie het geschikt is.  Normaal is dat tussen 6.30u en 9u maar het kan ook zijn dat de healing uitzonderlijk na 22u doorgaat. Ik dien me zelf te laten leiden en weet ook nooit het moment op voorhand. Soms verplaats ik zelfs healing met 1 of 2 dagen omdat je ziel die periode dan nodig heeft als voorbereiding. Gedurende die periode ben ik op je afgestemd en wordt je systeem traag voorbereidt. Dan krijg ik op een bepaald moment het signaal van nu en weet ik dat je er klaar voor bent. Het is juist deze overgave en het samenwerken met je ziel die voor sterke healing kan zorgen.

Ik ben het kanaal waarlangs de energie samen met je ziel werkt, en de controlerende ego-mind wordt in dat proces heel bewust buiten spel gehouden. Want mensen sturen dan energie of andere “goed bedoelde” dingen, wat het healing proces alleen maar vertraagt. Je bent net door je controlerende ego-mind in de problemen gekomen en je ziel gebruikt mij als kanaal om je ego-mind te omzeilen. Het maakt het proces voor mij ook zwaarder als je energie naar me stuurt met sturing.

Laat maar lekker stromen en alles komt goed. Belangrijk is jezelf open te stellen voor de heractivatie van de liefdes en healingsfrequentie in al je cellen. Focus gewoon daarop en laat dit je mantra zijn: ik stel mezelf nu open voor de heractivatie van de liefdesfrequentie in al mijn cellen.

Je mag erop rekenen dat je 100% aanwezig zal zijn, vanuit de ziel. Jij mag je gewoon overgeven en openstellen voor dit mooie proces.