Alles is verbonden met elkaar waardoor ik je kan voelen

Alles wat is, is ooit ontstaan uit die ene bron. Omdat jij en ik, ook een stukje van die bron zijn kan ik gemakkelijk contact maken met jou . Jij en ik zijn één, ik stap dus in onze éénheid en zo kan ik voelen waar jij vastgelopen bent en waar jij pijn hebt.

Ik stem me op je af via je officiële naam en dan is het alsof jouw ziel eventjes gebruik maakt van mijn lichaam om dingen bij jou los te maken. Mijn lichaam fungeert  als een representant (plaatsvervanger) voor jou. Hierdoor kan ik via mijn eigen lichaam voelen waar je vastgelopen bent. Dan is het alsof een kracht buiten mij,  mijn handen en lichaam overneemt. Mijn handen en lichaam gaan dan vanzelf aan de slag. Omdat ik een open en neutraal kanaal ben, kan je ziel via mij voor jou aan de slag gaan, ongehinderd door jou weerbarstige, angstige ego.  Aan de hand van de hoofdblokkade en het advies, ontdekt jij meer over jezelf. Eénmaal ik contact heb met jouw energieveld (aura) voel ik jouw blokkades als spanningen en pijnen in mijn eigen lichaam. Op het moment dat ik je pijnen, spanningen en blokkades voel, verlicht ik ze al voor jou. kan ik ze voor je loslaten.

Elk lichaamsdeeltje is verbonden met een emotie – levensgebied en zo kan ik verlichting en healing brengen fysiek en emotioneel De pijnen ervaar ik dus zowel in je chakra’s, meridianen , lichaamsdelen als organen. Er wordt zelfs gewerkt op je organen die operatief bij je verwijderd werden, want energetisch zijn die nog actief in je lichaam (cfr fantoompijnen). 

De problemen ontstaan omdat je geen contact meer hebt met je ziel. Omdat ik me terug in contact stel met je ziel, heb ik ook toegang tot je volmaakte blauwdruk. Zo helpt je ziel me, om jou terug op de triling van je volmaakte blauwdruk te brengen. 

Daar onze emoties de triggers zijn die onze gedachten sturen, neutraliseer ik ook de oude trauma’s. De herinneringen blijven bestaan maar zijn nu neutraal, want alles wat je ooit meemaakte nu en in vorige levens ligt opgeslagen in je cellen en DNA.