Jazeker. Na elke healing is er een verhoging van je trillingsniveau. Dat is de reden waarom ik normaal met een 3-tal healingen werk met MAX 3 weken tussen.

Als ik een eerste healing start, start ik bij jou bv rond 100 mhz. Na de healing zit jij rond de vb 200. Na 2 weken zal jij terugvallen tot een stevig en blijvend niveau van bv 150 mhz.

De 2de healing start ik dus vanaf dat nieuwe niveau 150 en verhoog je energie tot vb 310 en na 2weken val je terug tot een blijvende 180…….

Je ziel bepaalt tot welke hoogte ik je mag brengen en tot waar jij de processen al volledig meester bent en uitgewerkt hebt. Maar na elke healing is er altijd een BLIJVENDE verhoging.

Starten we dus rond de 20 , ruimen we thema’s op die rond schaamte draaien en kunnen we doorsteken naar 100 zodat jij je angsten kan loslaten enz

Probeer niet te bepalen waar je staat want dat is voor je ziel totaal onbelangrijk, je ziel komt hier om te ervaren, je ego wil zich altijd bewijzen. Als jij je enkel op verhoging focust ga je voorbij aan het pad der verlichting. Je kan maar verlicht worden door inzichten en healing.