Ideaal zijn de 3 basis ISA healingen  omdat ik daarmee de meeste belasting die je momenteel remt kan wegnemen, gecombineerd met een coaching. Verlichting of healing is maatwerk en bij de ene is het 1ISA healing en 2 coaching of 2 ISAhealing en 1 coaching of gewoon 3 ISA healing.

Voel jij je echter ontzettend aangesproken tot een andere healing dan is dat een wenk van je ziel en mag je dit zeker volgen. Hoewel ik persoonlijk altijd minimaal 1 ISA healing adviseer.

De chakra reeks is voor die mensen die zeer intens met bewustwording bezig zijn.

De atlascorrectie als je leven echt vierkant draait en vastzit. Hier kan je lezen hoe zich dat kan manifesteren.

De bloedlijnhealingen zijn heel interessant als er grote problemen zijn met vader of moeder of er zware thema’s op de bloedlijn rusten.

** Een aanrader is zeker de 2 wekelijkse groepshealing. Zo krijg je druppelsgewijs healing en versterk je je eigen groei via de kosmische wegwijzers van vrouw maan. Gaat door, telkens bij volle en nieuwe maan. Het voordeel is dat je emotionele en fysieke systemen op die manier veel meer van de krachtige ascentiefrequenties kunnen opnemen. Veel mensen ervaren nu fysiek en emotionele onverklaarbare symptomen die gelinkt zijn aan het herafstemmen met de hogere frequenties. De groesphealingen zorgen ervoor dat dit moeiteloos gebeurd.   Zo hou je je energieniveau ook gelijkmatiger en hoger . Via het verslag lees je dan de thema’s en werkpunten. Ontdek hier feedback