Hallo Isabelle, 

Terwijl ik op jouw site wat informatie aan het lezen was las ik ook iets dat ik een beetje lastig vond. Ik las dat je ook een healing voor anderen mocht aanvragen.  Ik dacht zelf altijd dat dat energetisch een soort van “not done” was. Omdat je altijd eerst toestemming zou moeten vragen aan de ontvanger. Waarom ik dit lastig vond kan ik niet precies verklaren voor mijzelf. Maar ik voelde wel dat ik dit graag eerst aan jou wilde vragen waarom jij dit zo doet, voordat ik een healing afspraak zou maken. Ik wil er namelijk voor mijn gevoel wel 100% achter/open voor kunnen staan.

Hallo X, het probleem dat je hier stelt is het moeten. Eén van de eerste dingen die ik leerde van mijn gids was dat er noch goed noch kwaad bestaat, dat niks moet en alles mag, want het enige waarom het draait in het leven is je beleving en ervaring. Mijn gids leerde me om zo snel mogelijk alle moeten los te laten, elke vorm van oordeel, verwachting en weerstand want ik ben een instrument dat onpersoonlijk gebruikt wordt door de kosmos.

Inzake je vrije wil, die blijft intact bij alles wat je doet (lees hoe jij omgaat met de dingen op je levenspad), maar het is wel je ziel die stuurt. Dus als jij afwijkt van je zielepad zal je ziel je hulp sturen ofwel via iemand die bv een healing voor je aanvraagt of via een ontslag of een ander probleem. Je vrije wil is hoe jij met de dingen omgaat op je pad.

De kosmos werkt altijd juist en wat gebeurd is ook het enige juiste anders zou het niet gebeuren. Je vrije wil blijft dus intact maar je ziel vind altijd een uitweg om hulp naar jou, zijn persoonlijkheid te sturen. Dat wil zeggen dat jij wel een healing kan vragen voor iemand anders MAAR je me  niet kan zeggen wat je wil laten healen bij die ander. Als ik heal dan connecteer ik met de ziel en het is de ziel van die persoon die me verder leidt in dat proces, vandaar dat je mag healing aanvragen voor anderen.