Dat hoeft ook niet, het zal uitwerken zoals je ziel het beste vind en werken doet het altijd. Hoe minder verwachtingen jij hebt, hoe sneller jij vooruit zal kunnen en de verandering kunnen oppikken. Wanneer ik ongeduldige klanten vraag om eerlijk en buiten zijn gestelde verwachtingen te kijken naar zijn /haar leven, geven ze idd schoorvoetend toe :

  • dat ze zich lichter voelen
  • dat hun omgeving hen vertelt dat ze er anders uitzien of dat er iets veranderd is bij hen
  • dingen verlopen soepeler
  • ze durven zich gemakkelijker te uiten of nee te zeggen

De valkuil is dat je een verwachting had van de healing. Als je  een soort toverstok verwachte, die alles in één klap zou goedmaken in je leven zal je inderdaad teleurgesteld zijn.  Je ziel komt hier om dingen te ervaren en je ego wilt juist af van al dat ervaren.  Je ziel zorgt ervoor dat je niet sneller gaat dan jouw groei en toestand momenteel aankunnen.  Je groei moet je funderen en zelf aanpakken. Ik kan wat opruimen en wegen openen maar ik kan niet verder leven in jouw plaats. Leven en groeien is als een ui, ring per ring ga je vooruit. Met de healingen kan je soms 2 of 3 ringen in 1 keer vooruitspringen maar dat bepaalt je ziel.

 

De valkuil van je verwachtingen

Hoe meer verwachtigen je ego heeft, hoe meer weerstand en ongemakken je zal ervaren. Laat het healingsproces gewoon zijn werk doen en sta open voor wat zich op je pad aandient. Achteraf zal je duidelijk de verandering ervaren. Je ziel weet perfect wat jij nu nodig hebt. 

Ik boek idd soms spectaculaire resultaten maar eigenlijk moet je een healing als volgt bekijken. Zie jezelf als vleugellam omdat je arm in het ego-gips zit. Je schenkt steeds aandacht aan dat ongemak waardoor je het voedt. Eénmaal het gips verwijderd vind je het zo normaal dat je weer vlot en vloeiend je arm kan gebruiken. Wel met een healing verwijder ik het gips. Stel dus zo min mogelijk verwachtingen naar wat je wil veranderen en stel je gewoon open voor de wijsheid van je ziel,  zodat je kan merken waar de verandering in je leven vorm krijgt. Als je met je oude focus steeds naar de verkeerde kant opkijkt zal je nooit zien wat er van de andere kant komt. De veranderingen gebeuren onmerkbaar vloeiend. 

Ontdek hier 2 mooie verhalen die je op weg kunnen helpen

de les van de vlinder 

de zout koningin (de kracht van het alledaagse)