Ik hoor het zelden maar als ik de klant dan vraag om eerlijk en buiten de gestelde verwachtingen te kijken naar zijn /haar leven, geven ze idd schoorvoetend toe dat ze zich lichter voelen, dat hun omgeving hen vertelt dat ze er anders uitzien of dat er iets veranderd is bij hen, dingen verlopen soepeler….

Je kreeg het idee dat het niet werkte voor jou door de valkuil van je verwachting. Je had een bepaalde verwachting van de healing je ingefluisterd door je beperkte, kleine ikje. Mogelijks wou je dat de healing als een toverstok alles in één klap zou goedmaken in je leven , maar zo werkt het niet. Je ziel zorgt er voor dat je niet sneller gaat dan jouw groei en toestand mogelijk maken. Mocht het te snel gaan zou je systeem kunnen dichtklappen.

Je groei moet je funderen en zelf aanpakken. Ik kan wat opruimen en oplichten, wegen openen maar ik kan niet verder leven in jouw plaats. Leven en groeien is als een ui, ring per ring ga je vooruit. Met de healingen kan je soms 2 of 3 ringen in 1 keer vooruitspringen maar dat bepaalt je ziel.

Overgave en acceptatie zijn belangrijke sleutels in je leven. Maak er gebruik van.