♥ Dag Isabelle, 

Ik heb een Duitse herder, een geweldig lief teefje! Ze komt van broodfokkers en heeft op haar zesjarige leeftijd al erg veel last van artrose op haar heupen. 🙁
Is dit iets waarvoor we bij jou terecht kunnen? Alvast bedankt!
Met warme groeten,
Feedback 14 na de healing:   Dag Isabelle, Het gaat vele beter met haar, ze lijkt geen last te hebben en ze is duidelijk meer opgewekt en speels!
Dankjewel voor je hulp!  Groetjes

♥ Hallo Isabelle

De hond wist het toen jij op hem aan het werken was, het tijdstip klopte met wat je me achteraf liet weten. Het een totaal andere hond, ik hoef zelfs niet meer naar de dierenarts. Hij lijkt terug volledig in orde. Gelukkig, hartelijk dank.

H

HEALING het VOLBLOED RENPAARD D.

6d na de 1ste healing: D. gaat zeer goed, ze begint beter te verharen, wat een van de aanwijzingen was dat ze (letterlijk) niet goed in haar vel zat, dit is beter sinds maandag. Haar benen niet beter, maar zolang ze stand houdt dat is het  belangrijkste (haar benen zwellen beetje op snachts dat kan wijzen op slijtage en baart ons een beetje zorgen!)

Ze heeft deze week gewerkt en ons aangenaam verrast, als die nog kan groeien in potentieel zal ze ons nog paf doen staan. Ze is op korte tijd ( een week ongeveer) ongelooflijk veel veranderd, ze is uitgezet, kheb ze nog nooit zo mooi gezien. super. Ik vind haar sinds deze week ook wat minder stijf als ik ze smorgen uit stal haal, ze stapt beter door.

12d na de 1ste healing: D. is machtig ___ kheb ze nog nooit zo gezien in twee jaar tijd en de benen van V en D zijn deze week enorm verbeterd, alletwee op dezelfde dag 😀

14 d na de 1ste healing: is ze wel enorm veranderd fysisch, ik heb een ander paard ! het is puur genot om met D te mogen rijden. ze is idd nog steeds wat afgesloten (poep naar de deur, zenuwachtig, draaien) en idd koppig 😀 op werkniveau is ze echter prachtig geworden … dikke merci xxx

♥ HEALING op het VOLBLOED RENPAARD S.S.

Hallo Isabelle

De healing bij mijn paard slaat blijkbaar zeer goed aan. Ze is al stukken beter en afmaken zal niet nodig zijn. Ik ben supergelukkig. en ik zou graag nog een tweede healing boeken voor haar. Dikke merci, het is een pak van mijn hart.

De dag na de tweede healing springt ze over het hekken en is ze vol energie. Er is geen breuk of mank lopen na die sprong want normaal gezien mag ze niet meer springen met haar botproblemen.

* Noot: het betreft hier een paard met botproblemen waardoor ze mank staat.