HEALING het VOLBLOED RENPAARD D.

 6d na de 1ste healing: D. gaat zeer goed, ze begint beter te verharen, wat een van de aanwijzingen was dat ze (letterlijk) niet goed in haar vel zat, dit is beter sinds maandag. Haar benen niet beter, maar zolang ze stand houdt dast belangrijkste (haar benen zwellen beetje op snachts dat kan wijzen op slijtage en baart ons een beetje zorgen!)

Ze heeft deze week gewerkt en ons aangenaam verrast, als die nog kan groeien in potentieel zal ze ons nog paf doen staan. Ze is op korte tijd ( een week ongeveer) ongelooflijk veel veranderd, ze is uitgezet, kheb ze nog nooit zo mooi gezien. super.

Kvind ze sinds deze week ook wat minder stijf als ik ze smorgen uit stal haal, ze stapt beter door.  

12d na de 1ste healing: D. is machtig ___ kheb ze nog nooit zo gezien in twee jaar tijd en de benen van V en D zijn deze week enorm verbeterd, alletwee op dezelfde dag 😀  

14 d na de 1ste healing: is ze wel enorm veranderd fysisch, ik heb een ander paard ! het is puur genot om met D te mogen rijden.

ze is idd nog steeds wat afgesloten (poep naar de deur, zenuwachtig, draaien) en idd koppig 😀

op werkniveau is ze echter prachtig geworden …

dikke merci xxx

 

 Healing hond

Hallo Isabelle, het is ongelooflijk maar het tijdsstip dat je aangaf de healing gedaan te hebben zag ik mijn hond rustiger worden en het was alsof ze het wist en met communiceerde. Ze is helemaal veranderd en is weer de oude. Ik ben je zeer dankbaar.