HEALING  &  GENEZING

Wat is healing? dat is verlichting, verlichting is verhoging van of herstel van je blauwdruk vibratie. Als je vibratie lager is dan je essentie of blauwdruk, ben je verzwakt (verziekte situatie).

Om alles goed te snappen, dien je te onthouden dat ALLES maar dan ook ALLES energie is. Materie is  energie die een specifieke frequentie aanneemt. Elk orgaan en elke functie in je lichaam heeft en juist frequentie en als die verstoord is dan treedt er pijn en verzieking.

Je lichaam is een instrument? Inderdaad,  je lichaam is het instrument van je ziel en als je 100% leeft op de frequentie van je ziel ben je 100% gezond op alle niveaus en mag je zelfs technisch gezien vergif nemen, je bent onaantastbaar. (dus blijf af van vergif ! ). Emotionele shocks en trauma zorgen voor een verandering van frequenties in je lichaam. 

Je frequenties terug in balans brengen kan je op 2 manieren doen

  • ontdekken welke emotionele shock (of blinde vlek) jouw onbewust uit balans houdt. Hiervoor kan je bij mij terecht voor healing en coaching 
  • een goed scan apparaat die je frequenties kan scannen en terug aanvullen. 

Dus dankzij de frequentiescan van je lichaam kan je ontdekken waar het fout loopt bij jou maar ook wat jij nodig hebt.  Het apparaatje geeft je aan wat uit balans is en welke frequenties je nu nodig hebt, zowel op niveau van je organen, emoties, chakra”s, mentale patronen, meridianen, bio-energetische stromen, vitamines, aminozuren, homeopathie, bachbloesems, energetische bescherming……

Dankzij de scan krijg je ook een inkijkje in het emotioneel patroon dat bij je speelt. Vb uit de scan komt longen. (zullen veel mensen nu hebben dankzij covid )
Longen zijn verbonden met diep verdriet, doodsangstconflict ( niet kunnen in of uitademen) en het jezelf niet de nodig zuurstof/ruimte geven.  Dit emotioneel of denkpatroon (frequentie) heeft er voor gezorgd dat de frequentie van je longen en je longmeridiaan verziekt is = uit balans. Jij bent je daar niet van bewust  maar je lichaam toont perfect aan wat er in jou gaande is.

Mijn zoektocht naar een goed frequentietoestel

Tot mijn verbazing vond ik een toestelletje  dat ALLES heeft wat ik wou zowel een scanfunctie als alle mogelijke programma”s op elk mogelijk fysiek en emotioneel niveau. Het werkt zowel met frequenties als met het kwantumveld. Ik geloofde het eerst niet toen mijn dochter ermee kwam aanzetten. Had al veel andere geprobeerd en was teleurgesteld. Maar gelukkig hield mijn dochter 2 maand aan en inderdaad ik ben ondertussen grote fan van het frequentietoestelletje. Het licht, compact,gemakkelijk in gebruik,  volledige programma”s, directe verbinding met het lichaam en de hoofdversie kan scannen en op afstand behandelen. 

Het toestelletje werkt via bluetooth met je gsm. Op je gsm staat de app en de app werkt van zodra hij verbinding heeft met je frequentietoestelletje. Eenmaal het toestelletje het programma geladen heeft kan je de bluetooth afzetten (ik heb last van bluetooth) .
Er is ook een smart watch die je kan verbinden met het toestelletjes en je constant scant en aanvult.  De basis versies werken met oor en polselectrodes en de hoogste versie kan scannen en in de aura trillen en ook behandelen vanop afstand.

Je kan er ook huizen mee reinigen, entiteiten mee opsporen, kan scannen op belasting van aardstralen en andere, kan scannen of je last hebt van wifi, 5G of andere straling en er is ook een beschermingsprogramma tegen de stralingen ….. het is ontzettend uitgebreid, ongelooflijk. 

Medisch erkent toestel

Het toestelletje is een medisch erkent  voor de volgende behandelingen

  • van chronische pijn,
  • fibromyalgie,
  • skeletpijn en migraine 
  • als ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.

Alle andere toepassingen worden momenteel nog  niet erkend door de reguliere geneeskunde.

Maar wie begrijpt dat ALLES frequentie is, snapt dat de mogelijkheden enorm zijn !!!

Ook voor coaches, psychologen, kine, accupunctuur, osteo en andere therapeuten van ontzettende grote meerwaarde want als je de frequenties ontspanning en angst afspeelt kan je veel dieper werken bij de mensen.  Ik heb al schitterende resultaten mogen vernemen zowel bij mens als dier bij allerhande ziektebeelden. De scan haalt er feilloos uit wat er speelt.

Wie een intracommunautair btwnr heeft hoeft de btw niet te betalen.

Wil je een toestelletje kopen of meer info,  mail ons op stephanie@zichtbaar.be +je naam en adres (+ provincie en land) en als je het zakelijk aankoopt je zakelijke gegevens.