Mensen die me kennen en al een tijd volgen, weten dat ik dingen graag in vraag stel en  prikkel tot bewustwording. Zo probeer ik dialoog te bevorderen in plaats van discussie en bekvechten. Op het artikel  dat 99% van de doden in Italie niks met het corona virus te maken hadden, kwam er wel wat los.  Misschien zet het jou ook aan het denken.

De vraag is: er zijn 3 van de 1000 snoepjes mogelijks giftig. Wat doe jij? Eet je ze op en deel je ze of neem je geen risico en doe je niks? Benieuwd naar jullie visie.

Vragen die je jezelf kan stellen. Neem jij alles klakkeloos aan uit de buitenwereld? Hoe reageer jij op mogelijk gevaar? Wat doe je met risico”s?

MB Pff ..kort door de bocht zulke reacties. Jij hoeft niet bang te zijn of ziek te worden,maar jij kan wel een maar besmetten.
Stel je hebt 1000 snoepjes , 3 zijn er vergiftigd. Ga jij die snoepjes uitdelen en aan je naasten geven? Maar 0,3 procent kans dat je een dodelijk snoepje aan je naasten geeft.

  • HN   deze persoon geeft enkel aan dat je niet zelf in angst hoeft te leven om besmet te worden. Ze zegt niet dat je dus maar lak moet hebben aan de maatregelen van het RIVM. Over kort door de bocht…Er is veel paniek en dat geeft stress en angst bij veel mensen. De feiten kunnen een stuk rust geven.

 Isabelle Lambrecht aan HN  klopt mij gaat het over de angst die zorgt voor problemen en onnodige overbelasting van het al overbelaste ziekenhuis en ander zorgend wezen. De angst die maakt dat mensen ALLEEN  moeten sterven. Elke mens is een hypochonder zolang hij bang is (incl mezelf). Door angst ga je je van alles gaan INBEELDEN en voel je je direct ziek MAAR daarom ben je niet ziek, hoewel je perfect de symptomen van de ziekte kan MANIFESTEREN. Na 30jaar blijft die materie me ontzettend boeien en verbazen.

Isabelle Lambrecht aan MB mooie stelling van je snoepjes, maar hiervoor moet je dan 100% zeker zijn dat er 3 vergiftigd zijn en dat is nu net het zwakke punt. Ben je wel 100% zeker dat ze giftig zijn?Is corona zo gevaarlijk? Hoe wordt het overgedragen? Wat doe je als je niet zeker bent dat er gif inzit? Niks meer doen? Weigeren om nog te eten (symbool hier voor leven?) En idd dat is wat mensen doen, ze overleven (niet meer eten) in plaats van te leven en met volle teugen te smullen. Het leven is een avontuur en experiment (een “risico’) en doodgaan doen we allemaal.

Laat ik eerst duidelijk maken dat ik wel groot respect heb voor de inzet van de meeste dokters en hun waarschijnlijk goeie intentie om te helpen. Maaaar Zo zeker zijn de dokters, dat er op vandaag meer dan 30 000 ziektes zijn waarbij dokters met hun handen in hun haar zitten en dit terwijl de germaanse geneeskunde ze allemaal kan duiden.  Mystery Diagnosis is een tv-docudrama-serie die werd uitgezonden. Elke aflevering richt zich op twee of meer personen die worstelen met obscure medische aandoeningen en hun zoektocht naar een diagnose. En wat me boos maakt is dat ze durven met zekerheid en stelligheid zeggen: Mr, mevr, u HEEFT ……, het is dodelijk, u heeft maar ??? tijd meer te leven. 20 jaar terug grote paniek, want mijn grootmoeder kreeg het verdict/diagnose beendermerg kanker en maar 6 weken meer te leven. Ze was nog 13 jaar onder ons. Vorig jaar kreeg mijn vader een gezwollen been dat op springen stond, tenen werden blauw. Ze sneden, gaven hem van alles en nog wat en wilden zelfs zijn voet amputeren. Het verbijsterende was, ze probeerden maar omdat ze niet wisten wat er aan de hand was. En toch volgde mijn vader hen in deze marteling. Ik legde mijn vader uit wat er bezig was (de germaanse geneeskunde had weer het antwoord) maar hij wou me niet geloven en geloofde liever de autoriteit mr – dokter- die-het- niet- wist. Toen ik met healing tussenkwam verdwenen de blauwe tenen. Ik stopte met hem uit te leggen wat er fysiek aan de hand was en zei hem dat ik voelde dat het ok was en dat ik voelde dat er verbetering was. Rust en vertrouwen gaven hem kracht en met de healing kon ik ook de effecten van de narcoses wegnemen.  Mijn vader heeft onnodige angsten en pijn geleden en is 3 maal onder volledige narcose NODELOOS geopereerd geweest in 8 weken tijd en dat 75jairge leeftijd. . Had ik maar een toverstokje en kon ik mensen raken met inzicht.

Angst is de slechtste raadgever, paniek is dodelijk

Ik trek dus de stelling in twijfel dat corona levensgevaarlijk is en dat deze overdraagbaar is via speeksel/aanraking. Deze stelling van 3 giftige snoepjes toepassen op corona om daarmee de mensen te dwingen om de corona hygiene te volgen (geen fysiek contact meer, afstand van elkaar, elkaar beschouwen als tikkende tijdbommen) is volgens mij appels met peren vergelijken. Klopt het wel dat het coronevirus zo gevaarlijk is? Volgens mij niet. Verder is er nog niks van bewijs hoe het overgedragen wordt? . Hier 2 redenen waarom niet, artikel 1  &   artikel 2


CV  Ik vind de woorden welke jij schrijft ‘zogenaamde autoriteiten je wijs maken ‘ angst- makend. Daarmee zaai je twijfel

  • Isabelle lambrecht aan CV twijfel is veel beter dan angst. Het zal je tenminste openen voor eigen onderzoek en research (hopelijk). Ken je Mystery Diagnosis? Is een tv-docudrama-serie die werd uitgezonden op OWN: Elke aflevering richt zich op twee of meer personen die worstelen met obscure medische aandoeningen en hun zoektocht naar een diagnose. 30 000 onbekende aandoeningen zijn er en toch durven dokters keer op keer ZEKERE diagnoses geven. Mr, mevr, het is dodelijk, je hebt nog maar 6 maand te leven en al die andere onzin waarmee ze de mens doodsangst en extra lijden aanjagen. Met de kennis van de connectie tussen geest en lichaam en de kennis van de germaanse geneeskunde kan je het meeste duiden.Je hebt mijn artikel gelezen over het mysterie van geestelijke en fysieke gezondheid? Nee wss, gewoon maar weer je oordeel erop gooien. Ik tracht mensen bewust te maken en als ik je heb laten twijfelen dan ben ik blij dat je tenminste deze seconden uit de onnodige wurggreep van angst was
  • CV aan  Isabelle Lambrecht 💖💞💝💞💖dit was niet mijn intentie. Sorry dat je het zo hebt opgepakt. Ik begrijp jouw reactie vanuit de betekenis die jij eraan geeft. 💝💞💞💞💖

Hier de 3 casussen uit dit artikel dat handelt over de impact van geest op het fysieke lichaam

Ik geef je 3 voorbeelden van de laatste week.

Een dame die het angst traject bij me volgt sedert 19-3 en bij wie men corona vermoedde. Op 20-3 mailde ze me:

Hoi Isabelle, Het rampscenario in mijn hoofd gaat met me aan de haal. Mijn klachten lijken erger te worden, ik ben nu al benauwd van gewoon even naar de wc lopen en dan volledig uitgeput. Op 24-3 mailde ze me volgende: Ik word zo compleet anders wakker vandaag..die energie, die trilling, Wow kan ik alleen maar zeggen…ja maar verstomd gewoon helemaal. En al dat vechten van mijn hoofd zie ik ineens op een afstandje en ik kan er wel naar kijken maar dat hoeft zeker ook niet..Ik werd al vroeg wakker vandaag weer en ben al de hele week amper de deur uitgelopen..en nu door die energiestroom moest ik gewoon de natuur in..heb een uur gelopen en het leek wel of ik mijn zintuigen een stukje meer open had gezet.

———————————

Op 18-3 mailde een dame me: Omdat ik me gisterenavond heb laten testen (op aanraden vd dokter, vanavond Krijg ik de uitslag) omdat ik na 10 dagen griep, even terug beetje beter was en nu plots met momenten super kortademig ben, een droge hoest heb, regelmatig steken in mijn hoofd heb( links) en af en toe een heel branderig gevoel in mijn borst en mond. Ik ben redelijk rustig maar ik word énorm geconfronteerd met mijn angst voor de dood. Het neemt geen gezonde proporties meer aan, merk ik.  Eergisteren hadden we een skype coaching en ontving ik vandaag volgende email: dankjewel lieve isabelle, ik voel me helemaal anders. 

—————————

Ikzelf dd 24-03,  ontdekte een bloeduitstorting in het wit van mijn linkeroog. Eerste reactie paniek, er scheelt iets met mijn oog, wat als ik blind wordt…… En het was alsof ik met één klap geveld werd. Op slag had ik geen energie meer en ik ben in de zetel gaan liggen en viel als een blok in slaap. 15 minuten later werd ik wakker en zei ik mezelf: ” Het is ok, we gaan eens zien wat er speelt’. Volgens de germaanse geneeskunde ontdekte ik hier dat het oogwit, een  omhulsel van bindweefsel is dat de boogbol van buitenaf ondersteunt. Het glasachtig lichaam bestaat uit mesodermale delen die worden aangestuurd vanuit het hersenmerg en ectodermale delen die worden aangestuurd vanuit de visuele cortex.

BIOLOGISCH CONFLICT: Het biologische conflict dat verband houdt met het glasachtig lichaam is een angst voor een “roofdier” dat “van achteren aan komt sluipen” .  En dat klopte. Wat was er gebeurd 1 dag ervoor?  Ik was naar de supermarkt geweest, vond de verplichte handschoenen, maatregels en maskers zo overdreven belachelijk en was ook boos om de manier waarop mensen zo met zich laten sollen, het feit dat we in de rij moesten staan, afstand houden, mensen elkaar bekeken als zijn het wandelende tijdbommen, je geliefden alleen moeten sterven. Maar ik probeerde niet te laten zien hoe belachelijk ik alles vind.  Totdat ik buitenkwam en iemand met een gasmasker zag achter een winkelwagen.  Dat was er voor mij zo over. Maar ik mocht niks laten blijken want inderdaad, ik zie momenteel hoofdzakelijk moraalridders ( roofdieren) die iedereen sommeren zich aan de regels te houden. Voor mij zijn dat nu dodelijke roofdieren die aanvallen als je een andere visie hebt. Mensen die bang zijn, zijn simpelweg gevaarlijk en verliezen hun menselijkheid. De belgische topadvocaat en strafpleiter Jef Vermassen zei ooit:’ In elke mens schuilt een potentiële moordenaar” en dat klopt als een bus. Als iemand zich bedreigt voelt is ie gevaarlijk. De meeste moorden worden gepleegd enkel omdat er een andere visie is.  En het minste wat je kan zeggen is dat ik een andere visie heb dan de mainstream er nu indramt. Ik had die angst verdrukt en daardoor zou een aanval in de rug mogelijk zijn, echter dankzij mijn lichaam werd het zichtbaar en bewust gemaakt, waardoor ik op een rustiger manier mijn visie kan behouden. Waar ik fout was, was het feit dat ik op een onbewuste manier wel uiting wou geven aan een diepe wens : nl mensen, doe niet zo idioot, wees geen mak, blind schaap en volg je eigen gevoel en autoriteit.  Ik dacht dat ik mijn oude valkuil, andere te willen redden en verdrukking te verwijderen, al volledig losgelaten had.

Bovenstaande toont de verlammende kracht die angst heeft op het lichaam.

Angst verlaagt de fysieke immuniteit. Levensvreugde zorgt voor een sterke immuniteit

Hoe zeker ben jij van je stuk en waarom? Door wat is die zekerheid gedragen? Hoe sterk is je vertrouwen in tijden van grote druk?

Ik hoop je een stukje aan het twijfelen gebracht te hebben en je daarmee een duwtje te geven naar het durven dingen in vraag te stellen en meer op jezelf te vertrouwen.

Van harte

Isabelle Lambrecht

healer & coach