De heersende elite houdt de mens graag in de ban van angst. Dan ben je het best te controleren en beheersen

Geloof niet alles wat ze je proberen wijs te maken. Durf wat research te doen.

Vraag: is de klimaatopwarming een natuurlijk fenomeen? Volgens mij wel ja. Hier de alternatieve, wetenschappelijk insteek

Wat een grootmoed om te denken dat de kleine mens de aarde beheerst. Er is een macht, veel groter dan de kleine mens, die de natuur aanstuurt. Er is momenteel zoveel meer aan het spelen. Neem alleen het voorbeeld van de verhoging van de schuman frequentie van 7,8 naar 48. De mens mag haarp, chemicaliën, 4G-5G en al de rest waarmee ze proberen de boel hier om zeep te helpen  de controle te verwerven).

Er is iets groters dat zorgt dat het evenwicht zal herstelt worden (en dat proces is nu bezig)

Persoonlijk vind ik het veel belangrijker om de natuur netjes te houden, de afvalberg te verminderen, minder plastiek, de zee zuiver te houden, het lozen en gebruik van chemicaliën, …… Daar zullen zowel de mens als moeder aarde meer aan hebben. Ook is het beter om met het natuurlijk fenomeen mee te werken (maw met de stroom mee te gaan). Dus hou er idd rekening mee dat het water stijgt en bescherm de zwakke gebieden. Dat geld zal veeeeel beter besteed zijn.

Hieronder anonieme tekst die ik via email doorgestuurd gekregen heb.

DE WAARHEID!!!

TOCH EENS LEZEN … !
Miljoenen jaren geleden stond de helft van wat nu Belgie en Nederland uitmaakt onder water.
Er zwommen hier zelfs walvissen waarvan een skelet enkele jaren geleden is opgegraven bij de grondwerken van de verbouwingen van het Monica ziekenhuis in Antwerpen.

De ijskappen waren toen ook gedeeltelijk gesmolten. De opwarming van de aarde toen, werd alleszins niet veroorzaakt door de CO2 uitstoot van de mens, want die bestond toen nog niet.
Wel wordt dit gebeuren verklaard als een cyclisch gegeven toe te schrijven aan erupties aan het zonneoppervlak in combinatie met de positie van de aarde in ons zonnestelsel.

Het gros van de zelfverklaarde klimaatspecialisten zwijgt daarover in alle talen.
Vermoedelijk voltrekt zich nu echter een gelijkaardig gegeven waarbij additief een beperkte invloed van de mens op de klimaatopwarming waarschijnlijk is, maar verhoudingsgewijs cijfermatig niet is berekend.

Zouden we , in België met een bijdrage van slechts 0,2 procent van de totale CO2 uitstoot in de wereld, dan niet beter dijken bouwen in plaats van al ons geld te steken in dure ontoereikende oplossingen (isoleren, zonnepanelen, windmolens, elektrische auto’s, enz) waarmee sommigen veel
geld verdienen ?
In welke mate al deze investeringen resulteren in een beoogde temperatuursdaling kan zelfs door het kakelende meesterbrein Calvo niet worden aangetoond.

Trouwens, ondanks al onze inspanningen is het voorbije jaar de CO2 uitstoot wereldwijd met 2,7 % gestegen.

Dat wil dus zeggen dat ze er elders (o.a. Rusland, China, India) vierkant hun voeten aan vegen en zitten te wachten tot wij zelf onze eigen welvaart de nek omwringen in plaats van dat we zouden zoeken naar efficiente en effectieve technisch innovaties.

Anuna de Wever het ‘wonderkind’ uit Mortsel die van zichzelf beweert niet te weten tot welke sekse ze behoort (‘ik ben Anuna’) maar ondertussen wel lustig de wereld afreist begrijpt niet dat mensen achter een dijk willen wonen.

Ik denk dat de 1795 mensen die bij de watersnoodramp in 1953 verdronken maar al te graag een dijk hadden gehad die hen had kunnen beschermen.

Dat klimatologen het klimaat hoe dan ook belangrijk achten mag niet verbazen want dat is preken voor eigen parochie en eigen portefeuille.
Ik heb ook nog nooit een boer ontmoet die landbouw niet belangrijk vond.

Het wordt dus de hoogste tijd dat die ballon van de klimaathype wordt doorprikt en de aanstokers ervan, de Groene fascisten, via een populistisch discours uit op electoraal gewin, uiteraard gesponsord door
onze ‘objectieve’ sympathiserende media , worden ontmaskerd.

En als die ‘bezorgde ‘ jongeren, met de volle sympathie van Leonardo di Caprio, die zelf constant met zijn privé jet de wereld rondvliegt van de éne villa naar de andere residentie, zo graag wekelijks betogen – waarom dan niet tijdens het weekend. ?
Het zou weliswaar minder leuk zijn , maar alleszins de perceptie in verband met hun twijfelachtig engagement wegnemen. Benieuwd hoe lang ze dat zouden volhouden.

Tot slot zou ik het zeer waarderen als de scholen, inclusief
indoctrinerende leerkrachten , wat meer bekommerd zouden zijn over de obscene en vulgaire slogans die hun leerlingen meedragen tijdens de marsen en ze laten vervangen door ‘the party is over’.

P.S.: Deze tekst mag worden doorgestuurd naar allemensen
die nog in staat zijn om eerst zelf na te denken en zich pas dan een mening vormen.