11-22 & 33 zijn de meestergetallen in de numerologie.

Nummer 33, wordt gezien als de leraar, omdat hij de balans en integratie is van 11 + 22.  De 33 is het hoogste en machtigste getal. 

Bij een 33 is alles mogelijk omdat hij veel mogelijkheden heeft. De 11 is de alchemist die zijn persoonlijkheid en ego overstegen heeft. De 22 heeft de nood aan de ander overstegen omdat hij terug verbonden is met zichzelf en daarmee met zijn bron.  Hierdoor kan de 33, vanuit het hogere zelf en het contact met de bron wonderen verrichten of zijn volledig scheppend vermogen BEWUST gebruiken.

Enkel oude en ervaren zielen komen de aarde binnen via het getal 33.  Rond je 33ste levensjaar kan je een grote sprong maken op je spiritueel en bewustzijnspad.  Heel vaak sla je rond deze tijd een totaal nieuw pad in of bijzondere gebeurtenissen hebben dan plaats. In elk geval krijgt je leven een totaal andere wending.  In mijn leven was dit het moment waarop ik eindelijk durfde een zelfstandige activiteit op te starten. Op mijn 31ste ben ik na 12 jaar huwelijk gescheiden en op mijn 33ste kon ik mijn eigen leven in handen en nemen en sloeg ik mijn vleugels uit. Het was het begin van alles voor mij.

Waartoe nodigt de energie van de  33 je uit?

Deze energie nodigt je uit :

 • om medelijden los te laten en te transformeren in mededogen
 • om alle klaagzangen los te laten, verantwoordelijkheid te nemen en je zegeningen te zien
 • om problemen te zien als uitdagingen om creatief te zijn en je bewust te worden van de macht van je vrije wil
 • om angst te verdrijven met inspiratie
 • om je ratio ondergeschikt te maken aan de leiding en hulp van je ziel en gidsen
 • om de leugen te vervangen door eerlijkheid
 • om luiheid en vermijdingsgedrag te vervangen door zelfdiscipline (= het luisteren naar je gevoel)
 • om alle plicht en moeten te vervangen door de moed om jezelf te zijn
 De 33 herinnert je ook aan het feit dat er altijd hulp beschikbaar is, als je erom vraagt.

Wist je dat:

– Jezus stierf op 33 jarige leeftijd en heeft volgens de bijbel 33 wonderen verricht. Daarom ook staat 33 voor  dood, wederopstanding en hemelvaart.
– Je ruggegraat heeft 33 wervels.
– Elke  33 jaar loopt de kalender weer gelijk met het zonnejaar.
Het getal 33 wordt gebruikt bij bijvoorbeeld de satanische sekte, de vrijmetselaars gebruikt en ze kennen er 3  klassen: leerling, gezel, meester.  Als je bij de vrijmetselaars behoord dan begin je met graad 1 en het hoogste graad is 33.
– Het getal van KKK. K is het 11e getal van het alfabet (11+11+11=33)

Meer over de 33 in het aardse segment en het misbruik van deze macht

Het was misschien geen toeval dat Charleston de geboorteplaats was van The Scottish Rite, op een fractie ten zuiden van de 33ste breedtegraad. Interessant genoeg is het ook de plek waar de eerste schoten in de Amerikaanse Burgeroorlog werden afgevuurd. Zoals we zo zullen zien vonden er veel keerpunten in de recente geschiedenis plaats langs de 33ste breedtegraad.

Een andere organisatie die door sommigen wordt beschouwd als een geheim genootschap met Luciferiaanse banden met de Illuminati is de Verenigde Naties. Ook daar vind je het getal 33 terug. Kijk maar eens naar de vlag en je zult een wereld zien verdeeld in 33 secties, omcirkeld door olijftakken. Toeval? Of heeft dit een diepere betekenis? Ook de vrijmetselaars, die een satanische sekte zijn, kennen als hoogste graad de 33.

Dood en vernietiging.

Nu terug naar de 33ste breedtegraad en de cruciale rol die dit getal lijkt te spelen in vele belangrijke gebeurtenissen uit de moderne geschiedenis. Naast het begin van de Amerikaanse Burgeroorlog was de 33ste breedtegraad ook het toneel van de dood van de Amerikaanse President Roosevelt die op 12 april 1945 onverwacht stierf door een hersenbloeding. Hij stierf in zijn huis in Warm Springs in Georgia, dichtbij de 33ste breedtegraad. Na zijn dood werd een 33ste graad Vrijmetselaar, Harry S. Truman, de 33ste president van de Verenigde Staten.

Net na de Tweede Wereldoorlog, in 1945, zorgde Operatie Paperclip ervoor dat het Nazi verleden van de top Duitse raketwetenschappers werd schoongeveegd zodat ze hun werk voor Amerika konden voortzetten. Veel van hen eindigden op de White Sands V2 lanceerbasis of zoals het ook wel werd genoemd, complex 33. Wederom niet ver gepositioneerd van de 33ste breedtegraad. Hier werden de Duitse V2 raketten getest onder leiding van Wernher von Braun die de basis zouden leggen voor het latere Amerikaanse ruimteprogramma.

De eerste ontploffing van een atoombom (voor zover wij dit kunnen weten) vond plaats op de Trinity testbasis bij Alamogordo in Nieuw Mexico. Ook deze bevindt zich op de 33ste breedtegraad. De maand daarna werden met atoombommen de steden Hiroshima en Nagasaki platgegooid, beide plaatsen van weinig of geen strategisch belang. Werden deze twee steden door de 33ste President van de Verenigde Staten uitgezocht omdat beiden rond de 33ste breedtegraad liggen?

Twee decennia later, in1963, werd de Amerikaanse President John F. Kennedy vermoord in Dealy Plaza in Dallas, Texas, dichtbij de 33ste breedtegraad op 22 november (11/22). Enkele jaren later werd zijn jongere broer Robert F. Kennedy op 6 juni 1968 neergeschoten in het Ambassador Hotel in Los Angeles in Californië, ongeveer 2000 kilometer oostelijk op dezelfde 33ste breedtegraad als die waarop zijn broer was vermoord.

Bron

Ufo”s en de 33ste breedtegraad

De gebeurtenis die tot op de dag van vandaag synoniem is voor Ufo en buitenaardsen is de crash van een buitenaards toestel in Roswell in Nieuw Mexico in 1947. Dit vond, zoals je misschien al had geraden, eveneens plaats op de 33ste breedtegraad.

Een ander incident betreffende Ufo’s dat meer dan één overeenkomst vertoont met Roswell zijn de Lichten van Phoenix op 13 maart 1997. Duizenden mensen zagen die avond lichten in de lucht die te maken hadden met twee verschillende voorvallen met Ufo’s. De eerste golf waarnemingen kwam rond een uur of acht ’s avonds en ging om een formatie Ufo’s in de vorm van een grote winkelhaak (zoals je die terugvindt in het symbool van de vrijmetselarij) die langzaam over de stad vloog.

De tweede golf vond twee uur later plaats in de vorm van een serie lichten die stil leken te hangen. Alles werd uitgebreid op beeld vastgelegd. De luchtmacht kwam later met een verklaring dat wat men gezien had verlichtingsfakkels waren geweest die door een trainingsvlucht van de luchtmacht waren uit een toestel waren geworpen. Net zoals Roswell ligt ook Phoenix op de 33ste breedtegraad en in beide gevallen speelt het leger een rol in ontwijken en verbergen van werkelijke gebeurtenissen.

Disneyland

Ja, de gelukkigste plek op aarde ligt ook op de 33ste breedtegraad. Volgens Harrison Price van het Standford Research Insitute is de plaats inderdaad gekozen omdat het op die bewuste breedtegraad ligt en is de beroemde Disneyland carrousel precies gebouwd op de plek waar twee leylijnen elkaar kruisen.

Ook is er de beroemde Club 33, de enige lokatie op het park waar je sterke drank kunt kopen. Sommigen zeggen dat deze Club de naam heeft gekregen van de 33 originele zakelijke sponsoren van het park, maar ja……

Bron

De magische cirkel, ontdekt door Yang Hui:

Wordt gevormd met de getallen van 1 tot en met 33. Het getal 9 vormt het gezamenlijke middelpunt van vier cirkels, die dus concentrisch geplaatst worden. Deze magische cirkels hebben de volgende eigenschappen:

 • De som van de getallen op iedere cirkel is 138
  • Als voorbeeld de buitenste cirkel: 28 + 27 + 20 + 33 + 12 + 4 + 6 + 8 = 138
 • De som van de getallen op de middellijnen, exclusief het middelpunt, is eveneens 138
  • Als voorbeeld de horizontale middellijn: 28 + 5 + 11 + 25 + 7 + 19 + 31 + 12 = 138
 • De som van de getallen op iedere straal, exclusief het middelpunt, is gelijk aan 69 (de energie van Yin & Yang) . Net zoals een straal de helft is van een middellijn, is 69 de helft van 138.
  • Als voorbeeld de straal vanaf linksboven: 27 + 15 + 3 + 24 = 69

 

 

Isabelle Lambrecht

healer & bewustzijnscoach