RNA technologie is een zeer experimentele technologie, die zeer ingrijpend ingrijpt in de natuurlijke biologische lichaamsprocessen. Daarom valt die voor mij onder biologische oorlogsvoering.

Ik probeer de materie eenvoudig uit te leggen.  ps zoals altijd staan er zeker schrijffouten in.

Modera, vaccinfabrikant, bevestigt dat ze via het corona vaccin een operating systeem INJECTEREN in de mens. Met de mRNA-wetenschap wilden ze een mRNA-technologieplatform creëren dat heel erg functioneert als een besturingssysteem op een computer. Het is zo ontworpen dat het uitwisselbaar kan worden aangesloten en afgespeeld met verschillende programma’s. In ons geval is het ‘programma’ of ‘app’ ons mRNA-medicijn – de unieke mRNA-sequentie die codeert voor een eiwit. Ze noemen het letterlijk the software of life !!!! Ik zeg je dat dit onmogelijk is. Enkel onze schepper kent de echte code en bezit de software voor de schepping. De natuur is resistent aan elke menselijke interventie. Dat is de reden waarom medicijnen op den duur niet meer werken omdat je lichaam resisten is, dat is waarom vaccins niet werken omdat de virussen intelligent zijn en zich aanpassen. Nooit zal het een mens lukken zich BOVEN  de natuur te stellen.

Wat doet NATUURLIJK  mRNA?

In deze transcriptie over DNA, ontdekt je dat er een soort biologisch boek bestaat (noemt men genoom) waarin je genetische code opgeslagen ligt.  En dit genoom kent blijkbaar  4 bouwstenen (nucleotiden) die je DNA en RNA vormgeven. De 4 nucleotiden zijn: adenine (A), uracil (U), cytosine (C) of guanine (G) RNA staat voor Ribonucleïnezuur

Het genoom ligt in de celkern, op het dna en mag deze celkern nooit verlaten.

Waarom zijn eiwitten zo belangrijk?

Eiwitten zijn de bouwstenen van het leven. Ze zorgen voor opbouw van weefsel en spieren, transporteren voedingsstoffen,  opbouw van enzymen/hormonen/en andere afweerstoffen.

Eiwitsynthese is het proces waarbij je DNA wordt afgelezen om eiwitten te maken.  De genetische code mag nooit de celkern verlaten dus wordt  de genetische code op het DNA vertaalt (afgelezen) en op een RNA gezet, zodat deze de celkern na verlaten.  RNA kan je zien als en biologische usb stick = informatiedrager.

Eiwitsynthese gebeurt in 2 stappen:

  • transcriptie: vertalen van de genetische code op het DNA naar het mRNA (m van messenger of drager van informatie)
  • translatie: vertalen van RNA in aminozuren = de bouwstenen voor eiwitten. Vanaf dan spreken we van t-RNA (t van transfer )

Hoe gebeurt de transcriptie/overdracht?

De genetische code voor eiwitten (jouw bouwstenen) is veilig opgeslagen in de celkern. Om deze gevoelige (voor jou levensbelangrijke ) informatie te delen met je lichaam, zal de cel een copie maken van één van haar genen.

De cel zal het 2strengig DNA openritsen in 2 strengen: coderende streng en matrijsstreng (of het origineel en het spiegelbeeld). En op de matrijsstreng komt het RNA enzym-polymerase (fungeert net als gipsafdruk). Eenmaal het RNA zijn copie letterlijk hard gemaakt heeft, koppelt hij los van de matrijsstreng en de goedkope copie van de genetisch code is een feit. Deze copie bevat dus maar een deeltje van de totale genetische code. Enkel dat deel dat ze nodig heeft om het eiwit te bouwen  wat ze wou vb een stukje oestrogeen.

Wat is het gevaar nu in dit overdrachtelijk proces?

Het gevaar zit in het feit dat het omgekeerde proces ook mogelijk is.  Hierdoor kan je vanuit dit mRNA weer DNA maken.

Het grote verschil tussen DNA en RNA?

Een DNA streng bevat thymine en in de RNA streng is deze vervangen door uracil.  Door uracil in te bouwen in plaats van thymine weet de cel dat hij niet bezig is met een verdubbelen (replica) van het DNA, maar wel met de productie van RNA.

Het gevaar van chemisch RNA !!!

ALs je RNA als receptenlijst bekijkt, wat zou er dan gebeuren als wetenschappers het recept aanpassen? Zo kunnen ze hun eigen recept de cel in smokkelen (trojaans paard). Dus je RNA gaat naar het ribosoom (productiemachine van moleculen)  in je cel en geeft er haar “recept” af. De ribosomen gebruiken het recept, vertalen de A’s, U’s, C’s en G’s naar aminozuren, en vormen zo het “bestelde” eiwit.

Eind jaren tachtig probeerde Jon Wolff dit . Hij spoot bij proefmuizen een rna-bestelling in voor luciferase. En met succes. Tot zijn verrassing begonnen de cellen rondom de prikplek een beetje licht te geven – ‘luciferase’ is een enzym dat vuurvliegjes lichtgevend maakt. Hoogleraar virologie Eric Snijder (LUMC), noemde dit levende muizen hacken. Een soort genetische manipulatie, maar dan tijdelijk. Alsof je een eigen kok meeneemt naar het restaurant, die daar je lievelingsgerecht gaat bereiden.  Vraag is nu, wat is tijdelijk en in hoeverre wordt de celkern en het genoom aangetast?

Bron

Snap je nu het gevaar van in labo gefabriceerde RNA? In labo spelen ze met genetische codes. Enkel de schepper van de codes snapt de volledige impact en biologische samenhang. De mens is zeker niet de schepper van de schepping en toch vinden wetenschappers het wijs om te spelen met de schepping.  Dat ze maar op zichzelf experimenteren en andere mensen en dieren met rust laten. De zin om te experimenteren met levende wezens zou hen snel vergaan moesten ze het allemaal op zichzelf toepassen.

De schepping is VOLMAAKT…..ALLE disbalansen zijn ontstaan door tussenkomst en creatie van de domme, beperkte mens. Big pharma, wil enkel geld verdienen en maakt je wijs dat de biologie faalt maar dat zij de redding zijn en de biologie kunnen “verbeteren/aanpassen”.

Zolang de mens niet wil functioneren zoals het door de schepper bedoelt is, waarvoor we gemaakt zijn, zullen er zich disbalansen (ziekte) blijven voordoen. We zijn in de eerste plaats energetisch, spirituele wezens IN een intelligent, biologisch fysiek systeem.

ps brave bill  voorspelt al zijn volgende2 crissen nl biologische oorlogsvoering en klimaatproblemen.

De biologische oorlogsvoering zijn oa de vaccins en de giftige kleurstoffen en andere toevoegingen in het eten en de genetische manipulatie, en klimaatproblemen creëren ze zelf via haarp technologie en nu kreeg hij toelating op stofdeeltjes in de ether te brengen om de zon te blokkeren om zogezegd de opwarming van de aarde tegen te gaan.  Je ziet dat alle problemen scheppingen zijn van de mens.  Gelukkig is de omkeer beweging al stevig van start en komt er tegenwind vanuit de mensenmassa zelf.  Wie ook als vrije soevereine mens wil leven kan me mailen isabelle@zichtbaar.be. Dan hou ik je op de hoogte van de procedures en de inititiatieven waarmee de voortrekkers nu bezig zijn. De laatste weken worden een aantal interessante broederschappen aangegaan en opgestart.

Hier ook een video van dolores cahill immunologe

Het menselijk lichaam: een intelligent, biologisch fysiek systeem Lees hier verder

Waardeer je dit artikel dan kan je een gift hiernaast overmaken, klein of groot maakt niet uit, zolang het maar vanuit je hart is. Dank alvast.

:Isabelle: vdf Lambrecht

healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut

Geld inzamelen | Doneeractie.nl