De wereld is dokter Gert Hammer, bijzonder veel dank verschuldigd voor zijn in kaart brengen van deze intelligente biologisch fysieke systemen.

Dr Hamer was niet zomaar een dokter want naast zijn medische studies met specialisatie internist, was hij ook theoloog en natuurkundig. Dit gaf hem duidelijk een bredere invalshoek. Hij was werkzaam als arts/internist en werkte met kanker- en psychiatrische patiënten.

Hij hield er altijd een bijzondere hobby op na: patenten uitvinden; b.v. het a-traumatisch snijdende Hamer-Scalpel voor plastische chirurgie weefsels nauwelijks bloeden en zonder littekenvorming konden genezen, dat met een 20-voudige scherpte van een scheermes snijdt; een speciale botzaag, eveneens voor plastische chirurgie; of een zich steeds de lichaamscontouren automatisch aanpassende massage ligbank; alsook een apparaat voor transcutane serumdiagnose.
Het was de droom van Dr. Hamer om met de inkomsten die hij uit zijn patenten ontving, een artsenpraktijk voor arme mensen in Zuid-Italië te beginnen, zonder geld voor consulten te vragen.

Wat ontdekte hij vanuit de embryologie?

Er zijn 3 kiembladen of ontwikkelingsniveau’s.

  • endoderm : toename cellen tijdens conflict fase en afname cellen tijdens genezingsfase dankzij schimmels en TBC bacterien
  • nieuw en oud mesoderm : toename cellen tijdens conflictfase en afname cellen tijdens genezingsfase dankzij schimmels en bacterien
  • ectoderm
  • Deze bio-logische speciaalprogramma’s zijn ingegraveerd in de genetische code van elke cel van het menselijk organisme = celvermeerdering en celafname tijdens de conflict en healingsfase dankzij bacterien

Wat men kanker noemt is een foute interpretatie van het INTELLIGENT biologisch proces

⇒ ENDODERM / ziektes met als kenmerk weefsel toename en tijdens de genezingsfase celverlies door schimmels en tbc bacterien

Alle organen die worden aangestuurd vanuit de HERSENSTAM zijn afgeleid van het ENDODERM, de eerste en oudste embryonale kiemlaag. Vanwege hun oorsprong uit het darmslijmvlies bestaan ze uit CILINDRISCH EPITHEEL. In het geval van een biologisch conflict genereert het gerelateerde orgaan meer weefsel tijdens de conflictactieve fase. In de genezingsfase worden de extra cellen verwijderd met behulp van schimmels en TBC-bacteriën.

  • mond en keelholte (inclusief schildklier en bijschildklieren), slokdarm, maag, leverparenchym, alvleesklier, twaalfvingerige darm, dunne darm, steeds tegen de klok in, met de hersenrelais van het blindedarm, dikke darm, rectum en de blaas aan de linkerkant van de hersenstam. De longblaasjes, het middenoor en de buisjes van Eustachius, traanklieren, vaatvlies, iris en straalvormig lichaam van de ogen, nierverzamelbuizen, bijniermerg, prostaat, baarmoeder en eileiders, klieren van Bartholin, smegma-producerende klieren en de hypofyse, de pijnappelklier en de plexus choroïdeus zijn afkomstig van het darmslijmvlies. Ze worden daarom aangestuurd vanuit de hersenstam.

Het MESODERM, dat zich ontwikkelde nadat het leven zich verplaatste naar het land, is verdeeld in een oudere en jongere groep.

  • Het OUD MESODERM ontwikkelt de lederhuid (incl. talgklieren en zweetklieren), longvlies, buikvlies, groot omentum, hartzakje, borstklieren, tunica vaginalis en de ooglidklieren. Alle organen en weefsels die afkomstig zijn van het oud mesoderm worden aangestuurd vanuit de KLEINE HERSENEN, die zich naast de hersenstam hebben gevormd. = In het geval van een biologisch conflict genereert het gerelateerde orgaan extra weefsel tijdens de conflictactieve fase. In de genezingsfase worden de extra cellen verwijderd met behulp van schimmels en bacteriën.
  • Het NIEUW MESODERM ontwikkelt de botten (inclusief beenmerg en bloedcellen,-botten/leukemie-), tandbeen, parodontium, dwarsgestreepte spieren, kraakbeen, pezen, ligamenten, vetweefsel, bindweefsel (incl. gliacellen en myeline), endocardium, hartspier en hartkleppen, bloedvaten (incl. afdalende aorta, uitwendige halsslagader, uitwendige lagen van de ondersleutelbeenslagaderen, buikaorta, hersenslagaderen), hersenvliezen, lymfevaten met lymfeklieren, milt, eierstokken, testikels, corpus cavernosum (penis), nierparenchym, bijnierschors en delen van het glasachtig lichaam. Alle organen en weefsels die afkomstig zijn van het nieuwe mesoderm worden aangestuurd vanuit HET HERSENMERG, die zich onder de hersenschors heeft gevormd. = In het geval van een biologisch conflict genereert het gerelateerde orgaan tijdens het conflictactieve fase celverlies (necrose). In de genezingsfase wordt het celverlies hersteld met behulp van bacteriën.

Het ECTODERM  ontwikkelde  de opperhuid die de gehele lederhuid bedekte. Vanaf de buitenste huid migreerde  ectodermaal plaveiselcelepitheel via de tepels in de melkgangen, in de gehoorgang, de neusholten en de luchtwegen. Het bedekte ook het buitenste deel van de ogen. Dit is de reden waarom plaveiselcelepitheel wordt gevonden in de hedendaagse opperhuid (inclusief de uitwendige geslachtsorganen en de vagina), prostaatgangen, ooglidhuid, oogkliergangen, bindvlies, hoornvlies, lens, melkgangen, uitwendige oor- en gehoorgang, neusslijmvlies, luchtpijp, strottenhoofd, stembanden en bronchiën. Al deze weefsels worden aangestuurd vanuit de SENSORISCHE CORTEX. =In het geval van een biologisch conflict genereert het overeenkomstige orgaan tijdens het conflictactieve fase celverlies (ulceratie). In de genezingsfase wordt het celverlies hersteld met behulp van bacteriën.

  • BUITENSTE HUID SENSIBILITEIT SCHEMA Met betrekking tot hun gevoeligheid volgt deze orgaangroep samen met de organen van het urinaire systeem het BUITENSTE HUID SENSIBILITEIT SCHEMA  (zo genoemd vanwege de verbinding met de buitenste huid), met verminderde gevoeligheid in de conflictactieve fase en de Epileptoïde Crisis en overgevoeligheid in de helingsfase.

Daarom is het zo belangrijk om nooit tussen te komen tijdens deze INTELLIGENTE biologische processen

botkanker overleven  is een prachtig voorbeeld van botkanker, waarbij in eerste instantie het bot bijna volledig afgebroken werd en in de herstelfase volledig hersteld werd

Hier  00 Book-Dutch  vind je  het volledige ebook over deze materie

Waardeer je dit artikel dan kan je een gift overwegen hiernaast. Maakt niet uit hoe groot of klein, zolang het maar vanuit je hart is. Alvast hartelijk dank voor elke waardering.

:Isabelle: vdf Lambrecht

healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut

Geld inzamelen | Doneeractie.nl