2018 is een jaar met heel veel fijn potentieel.

De rode draad is het vinden van je balans. Dat zal je kunnen bereiken omdat je vanuit zingeving een duidelijke structuur zal geven aan je leven en je anders zal omgaan met tijd. Maw je laat je niet meer onder stress of druk zetten en deadlines zullen een onderdeel zijn ipv je leven te beheersen. Wist je trouwens dat je tijd kan oprekken en dat elke mens dat onbewust al doet?  Wie al bewust in het leven staat, heeft al ontdekt dat je onder stress tijd tekort komt en dat als e ontspannen bent je als het ware veel meer tijd hebt en meer kan realiseren.  Dat klopt als een bus want iemand die ontspannen is reageert vanuit zijn volle kracht en zijn. Wie onder stress staat reageert vanuit een opgelegde energie die beperkt en inperkt.  ALs ik te weinig zelfdiscipline heb om tot rust te komen en ik zit met een deadline durf ik wel de kosmos me te vragen me te helpen om alles binnen de tijd te kunnen realiseren. Dan komt er altijd een soort van ontspanning bij mij omdat ik dan een stukje mijn last aan de kosmos overdraag. Ik weet dat de kosmos altijd de helpende hand reikt en zo rek ik dan weer de tijd op voor mezelf.  Dit lukt me altijd wonderbaarlijk. Het is belangrijk om te begrijpen dat tijd relatief is. Het is een realiteit of bepaalde dimensie en dus wat jij ervan maakt. Tijd is verder ook verbonden met Saturnus, de planeet van begrenzing /structuur en fundament.

 

2018 kleurt met de energie van balans en bezinning.

Wanneer we collectief kijken, merk je aan de steeds sterkere spanningsvelden dat er een duidelijke zoektocht is naar een nieuwe structuur en meer zingeving. Een mens zonder zingeving is een dwalende ziel en als een schip zonder roer. Wat mensen nog te vaak vergeten of onbewust van zijn, is  dat het collectieve veld gevormd wordt door de gedachtenvelden van elke individuele mens. Reken en tel zelf:  iemand in angst en onrust zend een frequentieveld (aura) uit tussen de 20 – 150 Mhz. Wie in rust en vrede is, zend een frequentieveld (aura) tussen de 350 – 600 Mhz. Dat betekend, dat dat zeggen dat de impact van de (ver)lichtere mens gemiddeld 3/4x zo groot is.  Wie zich goed in zijn vel zit, heeft een lichter frequentie en kan  gemakkelijk gemiddeld 4 mensen rondom zich lichter maken in frequentie. Energie werkt altijd als  een communicerend vat. Dat wil zeggen dat de hogere gelegen energie/vloeistof, vanzelf naar het lager gelegen vat vloeit. Vandaar het grote belang om ervoor te zorgen dat je jezelf blijft voeden met enkel lichte fysieke en geestelijke voeding! Anders wordt je snel een leeg vat ;-). De meeste hsp’ers kennen maar al te goed het gevoel van leeggezogen te zijn.

2018 zal boven alles een jaar zijn, dat je vele kansen biedt

Dit jaar is het echt het moment om naar buiten te treden met dat wat jou uniek maakt. Maar dat betekend dat er van jou de nodige verantwoordelijkheidszin gevraagd zal worden.  Zolang jij leeft van buiten naar binnen, (be)leef je de waarheid van iemand anders. Je bent pas uniek wanneer je denkt en handelt vanuit je hart en passie, als je je verbind met die mensen, ideeën en zaken die je echt raken en inspireren. Weet, dat enkel een verlicht wezen een ander wezen kan raken. Verlichting is inspiratie en inspiratie is dat wat je bezielt, wat je adem geeft, wat je leven geeft. Wees je bewust van het feit dat jij met je inspiratie letterlijk leven blaast in je creaties.

Enkel geïnspireerde mensen maken een wezenlijk verschil!

In 2018 krijg je de kans om je innerlijke draagkracht zichtbaar te maken

AL een hele poos is de mens, stilletjes aan het ontdekken dat maskers en geconditioneerde gedrag valse zekerheden zijn. Dankzij de nieuwetijds kinderen worden die oude stellingen letterlijk omver geblazen die letterlijk  en brengen ze zo de “eis” naar meer authentieke zelfexpressie  in de ether. Waarschijnlijk ervaren vele ouders, de hedendaagse kinderen  heel lastig, onbegrijpelijk, vermoeiend, belast met “ziekte” (hsp, adhd, add, autisme). Echter voor wie wat verder kijkt en  kijkt naar hen vanuit het hart, ontdekt moedige krachtige zielen, die authenticiteit en oprechtheid eisen en zijn. Ze vragen om rolmodellen en ouders die in hun kracht staan, die geïnspireerd zijn door hun eigen wijsheid en waarheid. Nieuwetijdskinderen kunnen ook helemaal niet overweg met angst, met fake, met maskers, met leugens want hun trillingen zijn te hoog. Ze kunnen heel fel reageren op die lagere trillingen en er soms door tilt slaan. En dat is hun taak om deze lagere trillingen los te trillen en omhoog te brengen. Onbewust zijn ze bezig om deze lagere trillingen van angst en de leugenachtige maskarade te doorprikken en “op te blazen”. In 2018 ligt het potentieel bij leren om  oprechtheid en zelfvertrouwen in je leven te integreren.  Volg je dromen, je innerlijke ingevingen. Begrijp dat je realiteit gevormd wordt UIT je gedachten, dat dromen een realiteit, een dimensie zijn en  als jij ermee aan de slag gaat, je deze in de aardse materie kan trekken. Je blaast ze letterlijk leven in als inspirator. Ja, lieve mens, hoe ver jij ook afgedwaald bent van jezelf, een meesterlijk schepper ben je altijd gebleven. Schep dus je dromen ipv je angsten.

De laatste jaren was saturnus hard aan het werk om je leven dooreen te schudden, opdat jij zou ontdekken in welke realiteit jij wil leven. Verder leven als een zombie en vluchteling in een onnatuurlijke opgelegde werkelijkheid of leven vanuit je eigen inspiratie en be-ziel-ing.

De enorme kracht die ten grondslag ligt aan je angsten (h) erkennen

In 2018 kunnen je angsten extra aandacht vragen en je overvallen als een tsunami . Dat betekend dat er een extra, grote kracht op de moment tot je beschikking komt. Elke kracht heeft 2 polen, aan jou om deze te integreren, op te pakken en te gebruiken om te scheppen. Doe je er niks mee zal deze je volledig overweldigen.

Deze krachten hebben als fundament,  een gave of talent die jij ooit als onjuist of ongewenst zag; omdat de buitenwereld je hierin afwees. Het is echter een heel belangrijk deel van je talent en roeping die eraan ten grondslag ligt. Ik geef je een voorbeeld uit mijn eigen leven. Ik ben lang het zwijgen opgelegd door zowel mijn ouders als 2 exen. Mijn vader was razend op mijn weten en smeet me als kind naar het hoofd: “ wie denk jij wel dat je bent met je hoogstaande principes”. Mijn ex zei me letterlijk:” wil je eens stoppen met al die zever want anders denken de mensen nog dat ik ook zo denk”. Mijn ex-vriend verweet me letterlijk:” het is allemaal zo zwart-wit bij jou, jij weet direct”. Met pa en ex leerde ik zwijgen, mijn ex-vriend trof echter doel en ik ging compleet onderuit en gleed heel diep. Echter in dit diepe dal begreep ik. Mijn angst voor afwijzing en de angst om de ander te verliezen toonde met dat ik mijn energie gebruikte om mezelf steeds af te wijzen en me te verwijderen van mezelf. Het was toen buigen of barsten en ik boog voor mijn ziel en liet mijn ego barsten ;-).

Stilletjes aan kroop ik uit dat donkere, diepe dal van mijn depressie en sedertdien borrelt de inspiratie en vertrouw ik deze toe aan het digitale papier, inclusief de “schrijffouten”. Dat is mijn pakketje en het is te nemen of te laten. We kunnen nooit goed doen voor iedereen, wel kunnen volmaakt zijn voor onszelf. Er zullen altijd mensen zijn die je zullen afwijzen, zolang ze delen in zichzelf afwijzen zullen ze dingen in de buitenwereld afwijzen. Ik heb geleerd om open te staan voor het leven en om alle kansen aan te pakken vanuit wie en wat ik op DAT moment ben. Dat is roeping, je voelt je geroepen op een bepaalt moment om iets te doen.  Popt volgende gedachten dan bij je op :” oei dat klopt niet, of het is onlogisch. ” Wel lieverds, van harte welkom in de wereld van roeping, waar alles mag, vernieuwend en mogelijk is”

In 2018 mag je trouw aan jezelf

Je zou het misschien niet zeggen maar er is momenteel genoeg licht op aarde opdat iedereen vanaf nu,  luider de roeping van zijn ziel kunnen horen. Ik luister al 4 jaar naar de roep van mijn ziel en ik mag zeggen dat ik ondanks een heel creatieve geest, het nooit zo had kunnen bedenken. Mijn leven ontvouwt zich de laatste 4 jaar bijna op magisch spontane wijze. Daar waar ik mijn vroeger mijn zekerheden zocht in een goed huwelijk of goeie job,  vind ik nu mijn zekerheden in de kosmos. Het vergt wel moed om te leven vanuit weten en vertrouwen want dit zijn onzichtbare zekerheden, maar ik kan je 100% bevestigen dat die ZEKERHEID er wel is. Wie samenwerkt met de kosmos, kan rekenen op een onuitputtelijke, ongelooflijk creatieve bron.

4 jaar terug vroeg een innerlijke stem me: “ ben je bereid?” Ik, ‘natuurlijk, maar dan …….’ en zo ging het een tijdje door tot ik dit beu was en boos zei naar de kosmos: ‘Ja ik ben bereid, als jullie het zoveel beter kunnen be my guest, ik ben gewoon kanaal en de rest is voor jullie”. Ja een magisch moment was dat, ik liet alle plannen B en zorgen los en stelde me beschikbaar om als kanaal voor mijn ziel en de kosmos te fungeren. En weet je wat het aller, aller, moeilijkste was? Het feit dat ik niks meer moest, dat ik mijn overlevingsstress mocht loslaten, enkel gewoon alert aanwezig mocht zijn, die dingen doen die me een leuk gevoel gaven en het me zo gemakkelijk mogelijk maken. Wauw dat was een ontzettende eye-opener. Ik (en waarschijnlijk jij ook) was namelijk een meester in het mezelf zo moeilijk mogelijk te maken. Begint het muntje al te vallen bij jou? Inderdaad, de eerste stap is jezelf graag zien, dingen doen je vreugde bezorgen en het jezelf zo gemakkelijk mogelijk te maken door aan te sluiten op het leven ipv weerstand te bieden tegen het leven of je te verdedigen tegen iemand/dingen.

Je kan de ander enkel geven wat jij jezelf geeft! Hou jij van jezelf, pas dan kan je houden van anderen.

We zijn allemaal geïnspireerde wezens, bezield door de adem van de bron. En als we weer leren diep en voluit te ademen worden we de meesterlijke scheppers die we in wezen zijn.

Mijn vraag aan jou is: ‘Ben jij bereidt om de andere te inspireren en te raken met jouw unieke gave en frequentie?’

Een vraag die ik ooit kreeg van een klant was:” Ja maar Isabelle, hoe weet ik dat ik de ander geïnspireerd heb?” Als je authentiek jezelf bent dan weet je het maar je ziet het altijd aan het licht en het leven die terugkeert in de ander zijn/haar ogen. Als ik de ogen weer zie twinkelen van hoop en leven bij de ander dan weet ik dat ik mijn licht en bezielde adem heb kunnen delen.

Ik hoop ook in 2018 mijn zieleroerselen te blijven delen in de hoop hiermee licht en vreugde te kunnen verspreiden, opdat we collectief ons weer kunnen verwonderen en genieten van het ongelooflijke, volmaakte wonder dat het leven is.

Mijn wens voor alle levende wezens is om het wonder van het leven te mogen beleven en ervaren. Voel, lach, speel en wees het wonder dat het leven is.

Met vreugdevol hart wens ik jullie een “vlammende, verwarmende” start voor 2018.

Gelukkig nieuwjaar