De insteek van vrouwe maan, zit er toch altijd knal op. De laatste dagen had ik me al afgevraagd wat er aan hand was omdat ik in een paar dagen tijd 5 maal mezelf behoorlijk uitgedaagd voelde in het kiezen voor mezelf, meer bepaald in het stellen van mijn grenzen. Nu ik zie dat de nieuwe maan in vissen staat, 7de huis snap ik het hele plaatje.

Case 1: iemand vroeg naar het laatste verslag van de groepshealing en ik antwoordde “ Hallo B, dit is verstuurd geweest is naar alle mensen die betaalt hebben. Zou je me de datum van betaling kunnen geven? Dan check ik eventjes of ik een fout gemaakt heb.

Haar antwoord was: “ Zeg Isabelle, de dag zelf heb ik je nog een mail gestuurd dat ik de betaling heb uitgevoerd, het is mij 1 keer overkomen dat ik het niet direct had gedaan en nu ga je ervan uit ……” en de trend was gezet.

Hier zie je al één mechanisme werkzaam nl dat zij anderen graag haar wil oplegt. Ik moet haar op haar woord geloven en krijg geen ruimte om mezelf een stem te geven. Uit ervaring heb ik echter al geleerd om het geschreven woord niet als vaststaand feit te aanvaarden en ik heb leren te controleren.  Iets wat een vis niet graag doet. Een vis kan anderen maar al te snel hun zin geven maar op mijn 50ste heb ik gelukkig al één en ander geleerd en me eigen gemaakt. 

Omdat die dame al contact met me heeft van in 2014 en haar emailtjes altijd gaan over het feit dat anderen haar slecht behandelen en hoe weinig kansen zij krijgt en hoe goed zij het wel meent,  geef ik duiding in haar antwoord, zoals ik altijd doe. Altijd was ze de pineut, werd ze niet gewaardeerd, was ze slachtoffer en underdog die nooit een kans kreeg.  

Zeg Isabelle, b de dag zelf heb ik je nog een mail gestuurd dat ik de betaling heb uitgevoerd, het is mij 1 keer overkomen dat ik het niet direct had gedaan en nu ga je ervan uit...nee, ik kan fouten maken, maar ik noteer alle betalingen in het kasboek en loop dat kasboek af PUNT ik ga dus NERGENS vanuit en ik wist al helemaal niet meer dat jij blijkbaar eens niet betaalt hebt……..ik heb leukere dingen te doen dan zo iets te onthouden…….;dus of ik heb een fout gemaakt of jij hebt vergeten te betalen……..;maar om direct zo in het verweer te schieten, amaai hoor brigitte zo zal jij idd iedereen tegen je in het harnas jagen

De ongevraagde duiding valt blijkbaar in slechte aard.

Haar respons hierop is. Dag Isabelle, 5/02 is er wel degelijk 15€ van mijn rekening gegaan naar jou…blijkbaar heb je het niet in jouw kasboek ingevuld…kan je het dan ook niet tegenkomen hé in jouw kasboek en die PUNT die verraad jouw ware zijn. Idd heb”jij” een fout gemaakt en dan durven veronderstellen dat ik  zou vergeten zijn te betalen terwijl ik jou een mail heb gestuurd op het moment dat ik de betaling heb uitgevoerd. Ja, goe bezig zo een oordeel vellen over mij,  ja amai Isabelle, je weet het toch dat je idd zo iedereen tegen je in het harnas jaagt. Hartelijke groet, B

Communicatie is een mijnenveld en al zeker via email. De PUNT betekent dat ik er niks meer van maakte. Het is altijd belangrijk dat je leert gewoon neutraal iets te duiden en daar stopt. Als je verdergaat brei je er een verhaal aan vanuit je oordelen en emoties. De realiteit weergeven en punt uit! Je merkt dat ik nog in de vraagstelling zit van waar de fout ligt maar dat zij al haar oordeel gevormd heeft en geen interesse meer heeft in het feit dat ik blijkbaar nog met een vraag zit. Volgens haar oordeel heb ik gewoon mijn job niet gedaan door mijn kasboek niet in te vullen en te besluiten dat ze zelfs de healing niet gekregen heeft. Ze neemt de volledige controle in plaats grip te proberen krijgen op deze vraag of issue.

Dag Isabelle, b
Daar je mij dus niet hebt opgenomen weeral een foute aanname = oordeel….ik heb de lijst van de mensen die de healing aanvragen dus die krijgen de healing, maar omdat er ik in het verleden de betalingen niet controleerde en iedereen het verslag stuurde, werd er misbruik van gemaakt…….;dus healing is gebeurt, verslag krijgen de mensen maar NA betaling …..het zou fijn zijn mocht je rustiger worden ipv te schoppen en te oordelen in de groepshealing van 4/02/2019, vraag ik je om het bedrag van 15€ terug te storten. Hartelijke groet, B
Hierop antwoord ik met “bon ik heb hier een prinstscreen van mijn rek op de door jou aangegeven datum, dus hier kan GEEN fout inzitten …zoals je kan zien is er op de naam ….. NIKS te vinden van 03-02 tem 10-02 dus mss dat je nu rustiger kan zijn ipv oordelen 

Hierop antwoord ze met Ziehier “Het” bewijs dat ik heb betaald! Ik ben “geen” leugenaar of “bedrieger”waarop ik terug antwoord blijkbaar heb je een het naar een ander rekeningnr betaalt, dit is niet mijn reknr want dit is mijn reknr BE96 9795 9298 0405 ,

Zie je hoe ze de realiteit vervormd heeft? Mijn onschuldige vraag heeft zij omgevormd tot leugen en bedrog.  Ze loopt volledig vast in dit idee, waardoor ze in een staat van zelfhypnose komt en voor niks anders meer openstaat dan haar eigen oordeel en wantrouwen. Was zij uit het verhaal en drama gebleven zou zij kunnen accepteren dat anderen andere dingen ervaren, en dan kon zij neutraal openstaan voor mijn bewijs, de printscreen. Dan zou ze misschien ontdekt hebben wat ik ontdekt heb, nl dat het rekeningnr dat ik doorgaf een ander was dan waarop zij gestort had.  Haar drama was dat mijn vraag een totaal onterechte vraag was waardoor die ook ook geen ruimte kreeg van haar.

Haar antwoord  Dit is heel straf dat jij niet meer weet wat jouw rekeningnr. is of was? 5 betalingen op hetzelfde nr sinds 3 juli 2014??? Dit vind ik héél jammer dat jij zo tekeer gaat en mij zo verwijt. Ik weet dat ik héél recht in mijn schoenen sta. Hopelijk voor “jou” reageer je op deze mail want anders ga ik verder. Hartelijke groet, B

Mijn antwoord terug in het groen Dit is heel straf dat jij niet meer weet wat jouw rekeningnr. is of was? klopt  ik ken mijn rekeningen idd niet van buiten , ik weet enkel dat mijn zaakrek op 05 eindigt  5 betalingen op hetzelfde nr sinds 3 juli 2014??? duidelijk bewijs dat ik te gemakkelijk van vertrouwen was en niet goed gecontroleerd heb…….het oude nr dat jij als enige nog gebruikt, is een slapende rekening waar ik sedert 2015 al niet meer mee werk…….op mijn site en al mijn nieuwsbrieven staat duidelijk deze rek op naam van stepisa bvba iban BE96 9795 9298 0405  BICcode ARSPBE22 ….het is duidelijk dat ik nu eindelijk een beter controle systeem gevonden heb……. vandaar dat je kan begrijpen waarom ik je de onschuldige, terechte vraag stelde  naar je betalingsdatum zodat ik kon nazien of ik een fout gemaakt had……..want ik denk dat je nu wel kan begrijpen waarom ik geen betaling terugvond ………hieronder nogmaals mijn oorspronkelijke vraag         

hallo b is verstuurd geweest naar alle mensen die betaalt hebben …..zou je me de datum van betaling kunnen geven, dan check ik eventjes of ik een fout gemaakt heb

Dit vind ik héél jammer dat jij zo tekeer gaat en mij zo verwijt. in elk geval ga ik hier niet meer verder op in want ik heb je al gevraagd om rustig te blijven maar jij blijft maar tekeer gaan…….ik ben in elk geval blij dat ik nu weet wat het probleem is en dat dit kan rechtgezet worden…..;;gisteren heb ik je al het verslag doorgestuurd maar ik stuur het nogmaals door……..in elk geval heb ik met jouw emails schitterend materiaal om als artikel te gebruiken

Ik weet dat ik héél recht in mijn schoenen sta. tja en blijkbaar mocht ik niet uitzoeken waarom ik geen betaling terugvond………was je bereid geweest om me te vertrouwen of om me ook de nodige ruimte te geven, kon dit probleem zonder gedoe opgelost worden………dus enkel jij krijgt een stem en de ander kan de boom in = probeer jij gewoon het zwijgen op te leggen………..iedereen kan en mag fouten maken en heeft recht op een stem…..ik heb naar jou geluisterd maar jij wou niet naar mij luisteren en je oordeelde gewoon dat ik fout was…………ik denk dat je hier een prachtige les gekregen hebt of een inkijkje in je blinde vlek……….er is hier gewoon een misverstand want jij hebt idd betaalt en ik had het niet ontvangen op de juiste rekening….mijn fout was dat ik in het verleden iets te laks was met het controleren van de betalingen…….kijk gerust op mijn website en kijk in alle nieuwsbrieven dan zal je zien dat daar maar 1 reknr opstaat

De afsluit knaller omdat ik blijkbaar niet snel genoeg antwoordde, 

Dag Isabelle, Nu sta je met je mond vol tanden hé…je kan je ongelijk niet toegeven (karakter Vissen) en dat als “zogezegd” spiritueel mens, want dat ben je niet. Voor jou telt alléén materie (karakter Vissen). Het zal een financiële reden hebben waarom je in Spanje woont…Ben héél blij en Dankbaar dat je je “Ware” aard toont en laat zien wie je Echt bent (zonder dat je het zelf) beseft. Ik heb Nooit een goed gevoel gehad bij jou en nu weet ik waarom. Voor mij stopt het hier en wil niets meer met jou te maken hebben. Ik wens je alle geluk in Spanje en ze zullen er daar ook wel achter komen…

Tja, meestal projecteer je  jezelf op de ander. Waarschijnlijk zal ze zich nu wel schamen, zeker na bovenstaande knaller. Ik neem het helemaal niet persoonlijk en vind het gewoon een schitterende DUIDELIJK les en antwoord op een vraag waar ik al een tijdje loop op te mijmeren.  Maar ik denk niet dat ik nog iets van haar zal horen.

Mijn advies. Je mag fouten maken, je mag jezelf vergalopperen maar als je vast blijft lopen in schaamte blijft dat je op de achtergrond vergiftigen. Wees moedig en lucht je hart, laat de ander weten dat je te ver gegaan bent dan kan je het loslaten. Je bent op pad en een uitschuiver hoort erbij.  Hoe kan je ander je evenwicht leren vinden. Ik weet dat ik me ooit eens schaamde voor iets stoms hoor, maar dat ik dat 10 jaar meegedragen heb en dat ik die dame niet meer durfde aan te kijken. Zij wist het zelfs niet meer. Dus denk niet dat mensen die dingen onthouden, het meeste vergeten mensen direct maar jij blijft het in je hoofd voeden en afspelen en zo vergiftigd het je verdere handelen.

Hoe kan het dat mensen zo harteloos met elkaar omgaan?

Misschien stel je je wel de vraag waarom ik dat zo openlijk deel? Wel het is maar aan de hand van voorbeelden dat mensen het echt begrijpen. Ik weet dat ik een paar maand terug aan het mijmeren was, hoe het toch mogelijk is dat mensen zo gevaarlijk en dodelijk kunnen zijn. En in de laatste maanden kreeg ik een zeer goed inzicht in het mechanisme. Maar het is moeilijk om het over te brengen omdat iedereen met een plaat voor zijn kop in de zelfhypnose opgesloten zit. Ik hoop dus met bovenstaande je bewust te maken van hoe mensen, die zichzelf een engel vinden, als een duivel tekeer kunnen gaan.  En ik herken er heel veel van mezelf in terug van vroeger. Ik was ook een harde noot om te kraken begrijp ik nu, ondanks dat ik altijd voor de anderen klaar stond. De manier waarop was echter allesbehalve zacht en vriendelijk en ik herken de stijl van B maar al te goed.

Ik hoorde ooit zeggen dat in elke mens een moordenaar zit en dat klopt. De onbezielde en onbewuste mens is een gevaarlijke duivel die kan martelen; wraakzuchtig zijn en moorden. Mocht B me nu iets kunnen aandoen, dan zou ze niet twijfelen. En dit voor een luttele som van 15€ kan ze me wel iets aandoen. En zo gaat het in het dagelijkse leven, voor een prul durven mensen elkaar naar het leven te staan, nemen ze wraak en willen ze je pijn doen.

Lieve mensen, de enige vijand zit in jezelf. Merk je dus dat je vecht tegen iemand stop dan. Kijk diep in jezelf en vind daar de vijandelijke gedachte, de gedachte van zelfafwijzing, van minderwaardigheid. Je vecht tegen wat jou van binnen pijn doet. Dat wat je van binnen pijn doet projecteer je gewoon op de ander en daarom vond ik bovenstaande zo een prachtig voorbeeld.

Heb jij net als ik ook de moed om eerlijk naar je eigen handelen te kijken? Indien ja, kijk eens naar een situatie waarin jij momenteel vastloopt. Probeer kort de essentie weer te geven PUNT dus geen drama, kleur of oordeel. En gebruik bovenstaand voorbeeld om te ontdekken waar jij een plaat voor je kop hebt dwz waar jij hardnekkig volhoud, en de ander geen ruimte geeft binnen het gebeuren.

De kosmos is meesterlijk als ze ons een les leert.

Wie had dat nu kunnen denken? Had b betaalt? Ja. Heb ik mijn geld niet ontvangen? Ja. Dus zowel B als ik hebben gelijk en toch was er een probleem of liever een vraagstuk. De creativiteit en mogelijkheden van de kosmos zijn legio. Ze had namelijk op een slapende rekening  betaalt, die ik al 4 j jaar niet meer gebruik. Pas de laatste maanden heb ik een sluitend systeem ontwikkeld om de betalingen voor de groepshealingen te controleren en nu controleer ik die effectief.

Een belangrijke les is dat we inderdaad niks zomaar mogen aannemen. Ik dacht in eerste instantie gewoon dat ik weer verstrooid geweest was en een fout had gemaakt. B dacht dat ik haar in vraag stelde, terwijl ik gewoon de betaling in vraag stelde. En beide hadden we het fout. Gewoon meesterlijk.

Mensen komen altijd in de problemen als ze dingen persoonlijk nemen.

Maar voor de zoekers en durvers, onder ons heb ik 2 vragen :

    • Wat denk je was hier de trigger ofwel het probleem van B? Het antwoord is eigenlijk samen te vatten in 1 woord, maar je mag max 20 woorden gebruiken. Wie het juiste antwoord vind krijgt een groepshealing gratis.
    • Vraag 2 wanneer is een mens onbezield of hoe kan de mens een “gevaarlijke duivel” worden? Ook hier het antwoord in max 20 worden. Ik heb al ervaren dat het voor de mensen heel moeilijk is om de essentie kort weer te geven dus je hebt 2 uitdagingen. Stuur mij een email isabelle@zichtbaar.be.

Wie wil inschrijven voor de groepshealing? Die gaat door met de nieuwe maan op 6 maart waar bovenstaand thema perfect op aansluit. Je kan inschrijven tot 6/3 om 23.30u enkel via email. De groepshealingen 2 x per maand door, met volle en nieuwe maan. Hiermee sluit je je persoonlijk proces aan op het kosmische proces en krijg je binnen de 10d een uitgebreid verslag waarmee je zelf aan de slag kan in je eigen leven. .   https://www.zichtbaar.be/klantervaringen-groepshealing-op-afstand/    losse sessie kost 15€

Deel gerust dit artikel als je anderen een hart onder de riem wil steken