Nog teveel mensen gaan onbewust om met wie en wat ze zijn, vanuit het gebrek aan kennis.

Mag ik je uitnodigen om je de volgende dagen bewuster te worden van hoe jij je voelt als je naar iemand luistert of aan iets denkt.

Disclamer:  ik schrijf fouten en dat is ok, lees hier waarom

Als super hooggevoelige wil ik je graag uitleggen wat ik ervaar bij woorden. Het verschil tussen jou en mij, is enkel dat ik mij bewust ben van mezelf, van wat ik voel. En dat ik me er bewust van wil zijn. Tot 10 jaar terug wou ik ook niet meer voelen, wou ik al die nare dingen niet omdat ik gewoon niet wist wat ermee aan te vangen noch dat ik begreep vanwaar dat allemaal kwam. Dit is nu godzijdank anders.

Open je voor je gevoel

Vb het corona gebeuren. Als ik denk aan corona of luister naar niemand die erover spreekt dan kom ik VANZELF in deze energie terecht.  Want aandacht schenken aan = je ervoor openen en ermee verbinden.

Dus dat corona ding laat mij het volgende voelen: ik kan moeilijk ademen, ik krijg een enorme druk op mijn longen en in mijn keel op mijn luchtpijp, er komt angst en twijfel. Als ik me dan terug bewust loskoppel, gewoon diep in en uit ademen en mijn eigen lichaam voelen, dan vallen al deze dingen ASAP weg en heb ik direct weer zuurstof en is dat bedrukkend gevoel WEG.

Hoe meer angstberichten je leest, hoe meer je naar het nieuws kijkt en hoe meer je luister naar mensen die meegaan in deze hypnose, hoe meer jij het in je fysieke systemen BEVESTIGD. Verbinden is je openen voor iets.  Openen is iets binnenlaten en een plek geven. Iets een plek geven is iets voor waar en bestaand aannemen. Zo geef jij als mens, vormen en structuren gestalte.

Chemie, is verbinding = een stof die bestaat uit meerdere delen

Als jij verbindingen maakt dan verander jij van vorm. Eerst subtiel in je energie systemen en als laatste in je fysieke systemen. Dus als jij je verbind met iets of iemand, zal jij je eigen frequentie veranderen. Sta jij open voor bewustzijn, dan zal e normaal verlichting voelen bij het leven van mijn artikels = je energie voelt letterlijk lichter. Leef jij vanuit angst en weerstand dan zullen mijn artikels dit nog bij je versterken. Wat je ook doet dat waar jij je mee verbind, versterk jij. Hoe meer mensen zich akkoord verklaren met de corona hype, hoe sterk die zal worden. Hoe meer mensen zich openen voor zelfbewustzijn = je bewust zijn van het zelf, hoe sterk je zal worden.

Kijk maar hoe je je voelt bij muziek, bij het zien van iemand, bij het zien van iets, …… Je veranderd je zijns-toestand. En vanuit deze veranderde zijnstoestand maak je ook andere keuzes. Vb je voelt je depri, legt muziek op of kijkt naar een mooie film en erna voel je je weer beter. Je beste vriendin komt langs en vraagt je om mee te gaan wandelen en je zegt: ” Je hebt geluk. Was je een uurtje eerder met dit voorstel gekomen dan ging dat niet lukken, nu ga ik graag met je mee.’

Wees je bewust van je macht.

Jij bent de enige die de macht heeft om te bepalen waar jij je mee verbindt, waar jij je voor openstelt. Geloof je het niet? Waarom experimenteer je er dan niet mee? Het is een poepsimpele oefening dat ik je meegeef. Luister naar de coronagekte, voel wat het met je doet en koppel je terug los.

Maak gezonde en bewuste keuzes

Maak schoon schip in met wie je omgaat. Luisteren is je openstellen en verbinden dus luister niet naar klagers want dan voedt je hen. Luister niet naar leugenaars want dan versterk je hen.  Nu kan je wel denken, tja dan zullen er niet veel mensen meer overschieten met wie ik wel kan omgaan. Dat klopt, maar wat je ervoor terugkrijgt is dat jij je goed voelt en dat je de anderen helpt om bewustere keuzes te maken.

Het vergt moed om je los te trekken uit de zuigkracht van een klager/slachtoffer. Kijk maar wat er gebeurt als jij medelijden hebt met die ander, dan zuigt die ander je leeg. Luister  je niet meer naar die persoon dan keert die persoon zich van je af op zoek naar een andere prooi waar ie energie kan roven. VERMIJD DE VALKUIL VAN MEDELIJDEN. Alles maar dan ook alles is een keuze en elk persoon maakt zelf de eigen keuzes. Vervang medelijden door mededogen dwz dat jij de keuzes van de ander accepteert zonder oordeel en dat je de ander in zijn/haar eigen waarde laat en zo de kans gunt om het eigen pad te bewandelen. Of die persoon het zich nu moeilijk of gemakkelijk maakt, het maakt niks uit. Alles is vrije wil.

Jij kiest wat je versterkt en wat niet, waarop jij aansluit en waarop niet.

Het leven is poepsimpel, het is of ja of nee en alle ja maar = nee. Dus technisch gezien heb je maar 2 keuzes in het leven.

Isabelle Lambrecht

healer & coach 

Ik ontvang graag de 2-wekelijkse nieuwsbrief