Een huis is meer dan een levenloze hoop stenen. Een huis heeft een huisziel die zich goed of slecht kan voelen. Verder zijn er ook energieën die blijven hangen omdat er in het huis of op het domain dat bij het huis hoort, iets ergs gebeurd is.

Waarom een huis zuivering of huis healing?

 •  Soms denk je:
 • ik werk zo hard aan mezelf en toch ervaar ik tegenwerkingen.
 • Het lijkt alsof alles je tegenzit en vierkant draait, wat je ook doet
 • Je wil iets verbouwen aan je huis of een iets nieuws opzetten en het ene na het andere loopt fout
 • Je wil je woning verkopen maar het lukt helemaal niet, zelfs de prijs naar beneden halen, haalt niks uit
 • Sedert de intrek in je huis begint na de eerste maanden vanalles fout te lopen : ziekte, echtscheiding, ontslag, financiële tegenslag, …..
 • Je bouwt een nieuw huis of doet een renovatie en er zijn vertragingen, misverstanden, grove fouten, aannemer gaat failliet, …..

Dan is er heel veel kans dat je huis ziek of ongezond is. Als je weet dat je huis je tweede huid is, kan je begrijpen waarom het je zo sterk kan beïnvloeden.

ps helemaal onderaan vind je ervaringen van klanten na een huishealing

 Wat zorgt voor een verandering van energie?

Misschien ken je het ook wel maar ik heb bepaalde streken, plekken waar ik met de wagen rij en zelfs als ik als bijzit met gesloten ogen meerij, wordt ik altijd op dezelfde plek misselijk. Dat is typisch voor plekken waar zwaar gevochten werd en geleden onder de oorlog. 

De energie van een huis kan behoorlijk van slag raken en heeft healing nodig als er:

 • sprake is van oorlogsleed en trauma
 • sterfgevallen in het huis of op het domein, zowel natuurlijke dood, zelfmoord of moord
 • veel ruzie en gevecht is en
 • misbruik van eigendoms recht vb diefstal of oneerlijke verdeling bij erfeniskwesties
 •  elke vorm van misbruik
 • als de bestemming van een huis veranderd: vb eerst was het één huis en dan wordt in het in 2 gedeeld of eerst was het een woonhuis en dan werd het een winkel
 • als de bestemming van de grond veranderde vb vroeger was het een kerkhof, vuilnisbelt, …
 • wonen dicht bij een kerkhof, slachterij, ziekenhuis

Onderstaande zorgen voor een negatieve vibe maar kan je in principe zelf wel weer in het reine krijgen na een 6-tal maand, als jij een positief en zelfbewust mens bent. ​

 • angst, verdriet en paniek van de bewoners kan de energie ook wat remmen maar is veel minder uitgesproken dan bovenstaande 
 • veel ruzie en gevecht zorgen ook voor een verlagende vibe

 Hieronder lees je wat FEEDBACK

 Mrx kocht meer dan 14j geleden een boerderij. Hij heeft er nooit gewoond want zijn vrouw voelde er slechte energie. Blijkt dat er tijdens de oorlog in zijn schuur executies plaatsgevonden hebben. Er staat juist tegen zijn erf ook een herdenkingsplaat van deze oorlogsslachtoffers. Na de dood van zijn vrouw probeert hij het te verkopen = lukt niet. Dan is er het idee om er alleen te gaan wonen maar er komt geen schot in. Dan uiteindelijk 12 jaar na aankoop gaat hij van start met de bouwplannen. Het ontwerpen en de aanvraag zijn een hels karwij en slepen 2 jaar aan. Dan eindelijk de start van de bouw. En alles wat fout kan lopen loopt fout. En dat is wat er gebeurde na de huiszuivering (huishealing vanop afstand). Lees hier zijn ervaring:

Ongelofelijk resultaat hier. Alles liep in het honderd…machines zitten vast, muren waaien om, plannen veranderen om de haverklap, Ingenieur, architect, aannemer, en ik als bouwheer..iedereen spreekt een andere taal en het is een knoeiboel. Dan deed je die healing en nog dezelfde dag krijg ik het bericht dat alles is uitgeklaard, iedereen zit op 1 lijn, iedereen content, de schade aan het huis wordt onmiddelijk hersteld. Tja als dit geen goed resultaat is dan weet ik het ook niet meer. Met verstomming geslagen?  Ik had er vertrouwen in maar het resultaat is gewoon fenomenaal. Hopelijk is alle miserie nu over. Bedankt voor dit uitzonderlijk goed resultaat!

____________________

Dit betreft de healing van een flat gebouw die op een oude begraafplaats gebouwd is net naast de kerk. De dame trok in de flat 5 maand geleden en leed de laatste 4 maand aan nachtmerries.

Hallo Isabelle, wat een opluchting. Het is ongelooflijk maar vanaf de dag waarop jij de healing deed, slaap ik weer normaal en ben ik vrij van nachtmerries. Ik ben heel blij dat ik mijn gevoel volgde n je contacteerde voor de huis healing. Hartelijk dank.

———————————–

hallo Isabelle: moet het je melden maar is de max. Sedert je huiszuivering slapen wij hier als een roosje. Sedert we hier nu 4 jaar wonen was slapen een probleem. Is zalig nu, we voelen ons natuurlijk veel beter ook nu en vrienden komen nu ook spontaner binnenvallen. Je was zeker niet de eerste die ik al aangesproken had, had geen vertrouwen in jou en zeker niet vanop afstand maar, wauw, super resultaat. Er zijn toch mensen die iets kunnen. Toppie. We houden zeker contact.


Wij hebben gemerkt dat het gemakkelijker is in huis: het is lichter. En op een of andere manier is het eenvoudiger om in huis rommel te zien, op te ruimen of weg te doen. Het huis is gemakkelijke fysiek schoon te houden. het is eenvoudiger om projecten op te pakken, bv de boom snoeien. en het is eenvoudiger om vanuit je hart je uit te spreken in dit huis. En ik geloof dat het mij helpt – hier. Het is gemakkelijker te voelen en de stroom van opgepakte energie te laten stromen en ruimte te maken voor blije energie.   Hoe je beschrijft dat de garage belangrijk is… dat is opmerkelijk en ook je advies om deze zeker wit te schilderen binnenin! Vorig jaar heeft onze zoon de hele garage wit geschilderd.

——————–