In 2016 vroeg mijn gids me om groepshealingen te geven telkens met de volle en nieuwe maan.  Deze healingen met verslag blijken, een belangrijk hulpmiddel te zijn om je persoonlijke leven uit te lijnen met kosmos waardoor je ascentie versnelt wordt. De verslagen reiken tools aan om je doorheen de ascentie te leiden en zorgen voor verdieping en inzichten in je persoonlijk leven.

Het blijkt ook dat we met onze groep sterk meehelpen om het licht vast te houden en te verankeren. 

Tijdens een groepshealing, krijg ik altijd door welke emotionele blokkade nu belangrijk is om in je eigen leven in balans te brengen en ik krijg een beeld door van hoe je dit het beste doet.

In de laatste groepshealing van 21 juni,  zag ik duidelijk het beeld van de octaëder die wijzerzin draaide. Het volledige verslag is enkel beschikbaar voor de deelnemers van de groepshealing. Maar ik voel wel dat het belangrijk is om te laten weten dat er een belangrijke tool beschikbaar is die je kan helpen de broodnodige balans te brengen. 

De dubbele piramide
De octaëder een dubbele piramide: verbonden met het element lucht en daarmee met onze ademhaling. Rustend op een punt symboliseert hij het zoeken naar balans tussen de uitersten.

Net zoals de hartchakra het rust punt is tussen de 2 uitersten van onszelf: de lagere mens en de hogere mens. De lagere mens leeft vanuit angst en zelfafwijzing, de hartchakra leert je kiezen voor jezelf = eigenliefde en dan pas evolueer je naar je hogere wezen dat leeft vanuit vreugde en zelfexpressie.

Pas als je je hart terug activeert en leeft vanuit eigenliefde (is het tegenovergestelde van egoisme) kan jij je ware plek innemen en heb jij niks meer buiten jezelf nodig om jezelf te voeden. De lagere mens is hongerig de hogere mens is scheppend. De lagere mens wil in de gunst staan de hogere mens is authentiek.

De octaëder helpt je om je om ruimte te maken voor jezelf, jezelf te  centeren in het hart in plaats van met alle winden mee te waaien. De octaëder is verbonden met de hartchakra en helpt je :
– jouw weg terug te vinden– verdrijft eenzaamheid en leegte
– verzacht verdriet omdat het acceptatie bevordert
– versterk je zelfbewustzijn, contact met de aarde 
– zorgt voor gronding door acceptatie van je incarnatie
– helpt bij zelfreflectie, eigenliefde en zelfwaardering
– helpt je te leven vanuit je hart en overgave
– schept een ruimte die geaard is maar waar het hoogste goed vorm kan krijgen

Het maakt je vrij en zelfbewust

Hoe werk je met de octaeder?

Heb je er eentje in huis hou die dan regelmatig vast voor je hart. zet er eentje naast je bed of zichtbaar in je leefruimte, zet de bovenstaande foto op je gsm of als startscherm van je laptop, print die foto uit in kleur (de witte bollen zijn belangrijk) en hang die ergens zichtbaar op …. wees zelf creatief zolang je er maar contact mee maakt.

Ga je een moeilijk gesprek aan, ben je bang, voel je je gedesoriënteerd/ verstrooid, …. visualiseer deze dan en laat die wijzerzin draaien. Voel of je erin gezogen wordt of dat het voldoende is om ernaar te kijken en je er zo mee te verbinden. 
Ben je de weg kwijt kijk dan naar bovenstaande afbeelding (die witte stippen zijn belangrijk, die zag ik heel duidelijk in mijn beeld) en adem rustig en ontspannen dieper en dieper in en recht op ontspannen wijze je rug en open op ontspannen wijze je borstkast.

Samengevat helpt deze vorm je om Balans te vinden en je hart horen en uit de massa manipulatie te blijven die momenteel bezig is en die vanaf september zijn 2 fase zal ingaan. Er zal chaos zijn tot eind dit jaar.

Wil jij ook ondersteuning in je persoonlijke proces en tegelijkertijd meehelpen om het licht op aarde te verankeren en versterken, neem dan zeker deel aan deze krachtige verhelderende groepshealing. De volgende is deze avond met de volle maan van  5 juli. Hier lees je welke thematiek de kosmos naar de aarde stuurt. De groepshealingen gaan altijd door vanop afstand. Ik stem me op je af via je doopnaam, vorm zo de groepsziel en werk van daaruit. Dan laat ik de energie gedurende 10dagen in je eigen systemen werken en 10dagen na de healing ontvang jij een verslag. Dit verslag helpt je om de healing volledig te integreren,  geeft tegelijkertijd inzicht en duidelijkheid in wat er de laatste dagen bij je speelde en hoe je dat stuk in balans kan brengen. Kijk zelf eens bij de feedback van deelnemers hoe ze het ervaren. Het werkt op zoveel niveau dat ik het allemaal moeilijk kan uitleggen. 

Deelnemen kan enkel door me een email te sturen isabelle@zichtbaar.be, je kan inschrijven tot deze avond 23u want de healing gaat door na 23u en zelf hoef je niks speciaals te doen. Het kost 18€ incl verslag, een abonnement is 125€ = 7 +3gratis.

Mijn gids heeft me ook gevraagd om alle verslagen te bundelen en als een cursusboek naar buiten te brengen. Daar ben ik dus mee bezig

Isabelle Lambrecht