Voor de mensen die graag echt bouwen aan hun fysieke en emotionele gezondheid of deze in balans willen houden, is er een frequentietoestel die op bijzonder veel lagen werkt. Zelf gebruik hem zeker 3_4 keer per week. Ik voel me er goed bij en via de scans zie ik ook wat er emotioneel en fysiek bij mij speelt.
Het leuke is ook de aurascan die je kan maken. Je kan mensen, gebouwen vanop afstand scannen ook en werkt perfect want heb dit natuurlijk uitgetest. Er zit ook een programma bij de I thing, wat je kan gebruiken als leidraad in wat je nu uit te werken hebt,………..de programma”s zijn zo veelzijdig (het zijn er 36 dacht ik) dat het echt een plezier is om mee te werken. Ik nam printscreens van de programma’s.
De healy resonance kan je nu aankopen met een 30tal programma’s inclusief aan een promo 1538€ ipv 2560€ tot eind mei. Ik vernam dat vanaf juli ze wss met maandelijkse abonnementen gaan werken voor de programma’s wat ik persoonlijk jammer vind want ik ben zelf vrij en hou niet van maandelijkse abonnementen (liet ik het bedrijf al weten) Dus daarom dat het nu nog zo interessant is om de healy te kopen omdat je dan levenslang de beschikking hebt over je programma”s.
– vb ik ben 52j en reed 1450kmlangs de gewone wegen in 16u met 2 pauzes van 15 min. Resultaat op het eind van de rit nog kiplekker alsof ik maar halfuurtje gereden had. Dit was anders voordat ik de healy gebruikte.
– met het programma bescherming verwijder ik electrosmog uit mijn aura (die staat vaak aan boven de 60%)
– komt er een verkoudheid, angine, blaasontsteking……. aan dan detecteert de healy resonance dit al van 2 dagen vooraf in je energie veld waardoor het fysieke proces gemakkelijker en versnelt doorlopen wordt
– mijn kat had een diepe wond opgelopen (een klinknagel was diep in zijn schouder gedrongen) met de healy geen ontsteking, wond versnelt dicht en na 2d al niet meer hinken
– een klant van 72jaar kon geen trappen meer doen vanwege rug en knie problemen, vorige week kreeg ik een jubelend bericht dat ze weer kan wandelen en dat trappen doen ook weer lukt
– en zoveel andere mooie ervaringen
Er zit een extra programma op voor versterking immuniteitssysteem, hartcoherentie en een beschermingsprogramma (electrosmog, aardstraling….) In de scans zie je duidelijk waar je het meeste last van hebt. Een% boven de 55% wil zeggen een probleem in je systeem en zo kan je heel gericht werken.
Het voordeel met dit systeem is dat je op de energielekken en energieblokkades werkt ipv aan symptoombehandeling te doen. Uit mijn healingervaring weet ik dat de energie zich maar 2_3 later manifesteert in het FYSIEKE lichaam maar wel al op te pikken is in je aura. Waardoor je met de healy al kan anticiperen en zo je proces versnellen. Wat de meerwaarde kan zijn bij gevaccineerde mensen dat weet ik nog niet.
De healy kan je al via vele therapeuten aanschaffen en zo ook via mij. ALs je via mij aanschaft dan help je me ook mijn vele artikels, vele emails die ik beantwoord en research gratis te houden.
Via onze link https://www.healy.shop/nl/partner/?partnername=stepha kan jij je account aanmaken en daar je healy dan bestellen via de shop. Ben je zelfstandig dan vul je zeker je btwnr is en is de btw intracommunautair. In de shop zelf wordt je bijna 50% korting direct afgetrokken. Of je kan je naam, adres en telefoonnr mailen naar stephanie@zichtbaar.be dan maakt zij je account aan.
ALs je via ons bestelt helpen we je een videocall op weg nadat je je healy kreeg en krijg je van ons vele updates and tricks zodat je het max uit je healy kan halen.
levendige GEZONDE groet 😁
isabelle lambrecht