Op 26 juli, opende de Leeuwenpoort waardoor de energiefrequenties verhogen, sluiers dunner worden en nieuwe lichtcodes binnenkomen. Deze zorgen voor een ruimer bewustzijn en heldere inzichten .
 
De leeuw is de koning van zijn koninkrijk, het hart van het koninkrijk en slavernij hoort hier niet. Thema”s zijn zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. Je kern en ware kracht. Het omzetten van onmacht en afhankelijkheid naar macht en vrijheid.
Het is een vurig teken en centrum van wilskracht.
 
Deze leeuwenpoort 2020 is belangrijk omdat de manier waarop je nu je wilskracht aanwend bepalend zal zijn voor de rest van je leven. We zitten in een reset fase en ofwel gebruik jij je wilskracht om macht uit te oefenen ofwel gebruik jij je wilskracht om te stromen op de flow van je ziel !
———-
08_08 is verbonden met het Siriusportaal en deze activeert de hogere frequenties in je DNA die je zullen helpen om weer in je volledige modus te kunnen opereren (telepathie, teleportatie, verhoogde scheppingskrachten……). Dit kan enkel voor die mensen die bereid zijn om vanuit een open hart te leven en het leven te accepteren en te omarmen.
 
———-
Passie is dat wat je hart verwarmt. De leeuw is ook verbonden met levensvreugde. Dus wie klaar is voor de huidige reset kan met deze frequenties de passie die in je hart verscholen zit, ontsluiten.
Vragen die je jezelf kan stellen: Waar ben jij mee bezig? Stromen of afdwingen? Kronen of onttronen?
 
———–
Is verbonden met de plexus solar (de plek waar je met anderen energie uitwisselt). Niet verwarren met de 2de chakra waar je je met andere verbindt. Plexus is uitwisseling van je talenten /potentieel / gaven en het assimileren van je ervaringen.
 
Solar Plexus of Plexus Solaris betekent zonnevlecht(centrum). De zenuwen lopen vanuit dit vlechtwerk als zonnestralen naar de organen van de buikholte (spijsverteringsstelsel, maag/lever/nieren/alvleesklier/galblaas …). De Solar plexus vind je juist onder je borstbeen. Het behoort tot het onwillekeurige zenuwstelsel m.a.w. deze sturen we niet met onze wil. Het draait om warmte = hartelijkheid.
Hoe is je verhouding tot jezelf en anderen? Hartelijk of koel?
 
De lever zuivert samen met de nieren het bloed en zet bepaalde stoffen uit eten en drinken . Alles wat je drinkt gaat via de slokdarm naar de maag en darmen. Je darmen halen de bruikbare stoffen uit het vocht en de rest gaat naar de nieren om daar gezuiverd te worden. De milt verwijderd vreemde stoffen uit het bloed en verwijderd oude rode bloedcellen. In de milt worden plasmacellen (voor aanmaken antistoffen) gevormd. Je ziet dat alles in de plexus met omzetting te maken heeft = hoe jij je ervaringen beleeft.
 
———-
Zelfbewuste onafhankelijke keuzes maken waardoor je leven een bron van vreugde wordt, omdat jij je authentieke potentieel uitwisselt.
 
Wie hier klaar voor is en bekrachtiging wil van deze sterrenpoort en haar activatie, kan zich inschrijven voor de groepshealing tot 08_08 om 23U. Gaat door op 08_08 na 23U vanop afstand. Zelf hoef jij niks speciaals te doen, je gewoon spontaan openstellen of lekker liggen slapen. Ik stem me op je af via je doopnaam. Kost 18€ incl verslag achteraf.
Wie wil kan opteren voor 4+1 gratis = 72€ (4 groepshealing maan en de leeuwenpoort gratis). De 2 wekelijkse groepshealingen zijn een zeer waardevolle tool. Lees hier wat Julia schrijf: Bedankt voor je verslag. Je drukt de vinger weer op de juiste(zere) plek. Je verslag geeft ook rust en een weten dat wat je beschrijft juist is.
 
Inschrijven enkel via email isabelle@zichtbaar.be 18€ graag op naam van stepisa bvba iban BE96 9795 9298 0405  BICcode ARSPBE22 met vermelding van uw naam en datum healing ……het verslag ontvang je  10d na de healing,
 
Ontdek hier wat groepsleden mochten ervaren dankzij de groepshealingen
Ik wens je veel vreugde voor de rest van je leven.
Isabelle Lambrecht
healer & psychotherapeut/bewustzijnscoach
www.zichtbaar.be